- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide düzenli ve hergün degil takmayın kafanıza bu kadar stresten de etkileniyor bebişler .Doktorum 30 da iyice oturacagını söylemişti artık hareketlerin zaten düzenli sayılmaya baslandıgı haftalarda 28 sonrasıkızlar ben hergun ve duzenlı bebek hareketlerını hıssetmıyorum
yani her defasındada doktora gıtmek mantıklıda gelmıyor
sızınkıler cokmu hareketlı ve hergunmu ?
Bana tedavi zamanı bakılmştı normaldi bidaha gebelikte bakılmadı baktırılıyor mu?Kizlar sizde troite bakildimi tsh kac cikti?
Saglik ocagi bakti bana,ilk 3 ay yüksek çıkması iyi değilmiş bebegin zekasını etkiliyormus bunuda yeni duydum benim biraz düşük çıktı oda sorun olurmu bilmm endokrine gosterecegim sonucuBana tedavi zamanı bakılmştı normaldi bidaha gebelikte bakılmadı baktırılıyor mu?
Ben gebeliğin başından beri kullanıyorum ilaç. Yüksekti hemen ilaç başladık,şimdi de çok düştü ama sorun değil düşsün dedi doktor doğuma kadar bırakmayacakmışımSaglik ocagi bakti bana,ilk 3 ay yüksek çıkması iyi değilmiş bebegin zekasını etkiliyormus bunuda yeni duydum benim biraz düşük çıktı oda sorun olurmu bilmm endokrine gosterecegim sonucu
Düşük tehlike yaratmıyor dimi rahatladım cnm şu anki 0.24 tshBen gebeliğin başından beri kullanıyorum ilaç. Yüksekti hemen ilaç başladık,şimdi de çok düştü ama sorun değil düşsün dedi doktor doğuma kadar bırakmayacakmışım
Yok canım öyle bir etkisi yok.Düşük tehlike yaratmıyor dimi rahatladım cnm şu anki 0.24 tsh
4 haftalikken de 0.09 mus iyimi acaba cnm
Senin kaca kadar düştü cnmYok canım öyle bir etkisi yok.
problem olduğunu düşünmüyorum yinede doktoruna danış :)
Bende seker çıktı bebek iri dedi o yüzden galiba ama olcumlerimi yapiyorum dikkat etmeye çalışıyorum korkma seker yüklemesi yaptır çıkarsa endokrine gidersin o ölçüm aleti yazar diyette yazar uygularsinKızlar önümzdeki hafta tekrar doktora gideceğiz şeker yüklemesine sanıyor seker cıkacak doktor kesinlikle yapılmalı dedi bebegin suyu iyi ama 10 gün önden gidiyor 24+0 normalde bugün 25+3 gözüküyor seker olabilir dedi rizke atmayalm dedi basına böyle bişey gelen var mı? Korktum braZ
Yani degerin Düşük olması sorun yaratirmi cnm 3 gün sonra randevum gidene kadar aklımda binbir senaryo korkuyorumYok canım öyle bir etkisi yok.
problem olduğunu düşünmüyorum yinede doktoruna danış :)
Bana sorun yok dedi. 0,135 ti daha düşük olunca problem mi bilmiyorum canım yüksek diye sorun yaşadığım için sormadım çok detaylı.Yani degerin Düşük olması sorun yaratirmi cnm 3 gün sonra randevum gidene kadar aklımda binbir senaryo korkuyorum
Seninki bayağı düşmüş sorun değil dediyse sana sevindim demekki dusukluk sorun yaratmiyorBana sorun yok dedi. 0,135 ti daha düşük olunca problem mi bilmiyorum canım yüksek diye sorun yaşadığım için sormadım çok detaylı.
ilk 3 ay demıssın.Saglik ocagi bakti bana,ilk 3 ay yüksek çıkması iyi değilmiş bebegin zekasını etkiliyormus bunuda yeni duydum benim biraz düşük çıktı oda sorun olurmu bilmm endokrine gosterecegim sonucu
4 haftalikken de 0.09 mus iyimi acaba cnmDüşük tehlike yaratmıyor dimi rahatladım cnm şu anki 0.24 tsh
4 haftalikken de 0.09 mus iyimi acaba cnm
İlk 3 ay önemli evet ileriki aylarda yüksek ciksa dahi ilac veriyolarmis ilk 3 ay bebek anne hormonuyla gelişiyor sonrası troit oluştuğu için kendi hormonu çalışıyor gerek olmuyor yinede hormon(ilac) takviyesi yapıyorlarmışilk 3 ay demıssın.
ee sen 7. aylıksın. suan yuksek cıksa zararı yokmu yanı anlamadımm canikom ne dediğini...
banada ilk tedavı zamanında bakılmıstı bır daha bakılmadı.
Benimde 8. hafta yapılmş bir tek 0.35 cıkmş bişey demedi doktor onunla iglili ancak benm glike hemoglobin tam sınır %6 cıkmış önümüzdeki hafta seker yüklemesi istedi kesinlikle doktorum bebek te 10 gün önden gidiyor seker olabilir dedi bakalım aslında ben parmaktan ölçtüreyim mi dedim de kesinlikle istemedi ne yapcam bilmiyrmİlk 3 ay önemli evet ileriki aylarda yüksek ciksa dahi ilac veriyolarmis ilk 3 ay bebek anne hormonuyla gelişiyor sonrası troit oluştuğu için kendi hormonu çalışıyor gerek olmuyor yinede hormon(ilac) takviyesi yapıyorlarmış
Aynn benimde hafif düşük çıkmıştı hicbirsey demedilerBenimde 8. hafta yapılmş bir tek 0.35 cıkmş bişey demedi doktor onunla iglili ancak benm glike hemoglobin tam sınır %6 cıkmış önümüzdeki hafta seker yüklemesi istedi kesinlikle doktorum bebek te 10 gün önden gidiyor seker olabilir dedi bakalım aslında ben parmaktan ölçtüreyim mi dedim de kesinlikle istemedi ne yapcam bilmiyrm
BEN ŞEKER YUKLEMESI YAPTIRDIMBenimde 8. hafta yapılmş bir tek 0.35 cıkmş bişey demedi doktor onunla iglili ancak benm glike hemoglobin tam sınır %6 cıkmış önümüzdeki hafta seker yüklemesi istedi kesinlikle doktorum bebek te 10 gün önden gidiyor seker olabilir dedi bakalım aslında ben parmaktan ölçtüreyim mi dedim de kesinlikle istemedi ne yapcam bilmiyrm