• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Benimde 8. hafta yapılmş bir tek 0.35 cıkmş bişey demedi doktor onunla iglili ancak benm glike hemoglobin tam sınır %6 cıkmış önümüzdeki hafta seker yüklemesi istedi kesinlikle doktorum bebek te 10 gün önden gidiyor seker olabilir dedi bakalım aslında ben parmaktan ölçtüreyim mi dedim de kesinlikle istemedi ne yapcam bilmiyrm
Seker yüklemesi yaptiracan ozmn mecbur

BEN ŞEKER YUKLEMESI YAPTIRDIM
HEM PARMAKTAN HEM GLIKOZ ILE
TEMIZ CIKTI COK SUKUR
ay ne güzel maşallah kaç kg hamile kaldınz kaç kg olmuştn yaptırdıgında ? benim normalde de insülin direncm kiloyla orantılı yükselir düşerdi en son aclık kan sekeri 92 cıkmıştı rahatlamıştım .ama 75 kg ile hamile kaldım suan 84 kg oldum korkmuyo degilm cok fazla seker tüketmiyorm ama arada hamur işi kacıyor insallah bişey cıkamz

ay ne güzel maşallah kaç kg hamile kaldınz kaç kg olmuştn yaptırdıgında ? benim normalde de insülin direncm kiloyla orantılı yükselir düşerdi en son aclık kan sekeri 92 cıkmıştı rahatlamıştım .ama 75 kg ile hamile kaldım suan 84 kg oldum korkmuyo degilm cok fazla seker tüketmiyorm ama arada hamur işi kacıyor insallah bişey cıkamz
Off ben gebelikte yemedıgım kadar hamur işi ve tatlı yıyorumm. Normalde cok dıkkat eden bırıydım gebelıkte gelişen bı durum oldu bu cok yemek.
60 la hamıle kaldım . 71 kiloyum şuan canım

Off ben gebelikte yemedıgım kadar hamur işi ve tatlı yıyorumm. Normalde cok dıkkat eden bırıydım gebelıkte gelişen bı durum oldu bu cok yemek.
Bebek istahlimi olacak acaba🤣🥰ye keyfini cikar ne de olsa şekerin yok

Aynen şeker yok keyfini cıkar bence de bende ctesi gideceğim bugün suyum geldi sandm acil doktruma gittm amniyo sıvısı mı diye test yaptı değilmiş öğrendim ki altıma kaçırıyomuşum😂😂😂😂

Aynen şeker yok keyfini cıkar bence de bende ctesi gideceğim bugün suyum geldi sandm acil doktruma gittm amniyo sıvısı mı diye test yaptı değilmiş öğrendim ki altıma kaçırıyomuşum😂😂😂😂
Allah seni ne yapmaya🤣🤣🤣

Allah seni ne yapmaya🤣🤣🤣
Hic hissetmedm ama hic düşünmezdm öyle bişey olcagını benek büyüdükce aşağıya baskı yapıyomş ondan olur dedi doktorum.Birde benim bacak aramda inanılmaz agrı var öyle ki bazen yürütmüyor bir süre onu da sordum catı agrısı dedi ama bilemedm

Hic hissetmedm ama hic düşünmezdm öyle bişey olcagını benek büyüdükce aşağıya baskı yapıyomş ondan olur dedi doktorum.Birde benim bacak aramda inanılmaz agrı var öyle ki bazen yürütmüyor bir süre onu da sordum catı agrısı dedi ama bilemedm
Bebek damarlara kaslara baskı yaptığı için bacaklarda ağrı normaldir cnm

Şükür şeker cıkmadı korkuyodm cıkar diye 75gr yükleme yapıldı
Açlık:86
1.saat tokluk:127
2. Saat tokluk :110

Doktor gayet iyi dedi ama bilen yorumlarsa yine sevinirm

Şükür şeker cıkmadı korkuyodm cıkar diye 75gr yükleme yapıldı
Açlık:86
1.saat tokluk:127
2. Saat tokluk :110

Doktor gayet iyi dedi ama bilen yorumlarsa yine sevinirm
76 açlık
1.saat 203
2.saat 186
Bende seker cikmisti senin çok iyi hadi gözün aydin🥰

Kizlar bebegim karnımda telefon gibi titriyor sizde de oluyor mu sanki deprem gibi sallıyor titretiyor beni

Kizlar bebegim karnımda telefon gibi titriyor sizde de oluyor mu sanki deprem gibi sallıyor titretiyor beni
Güzel bişry değil mi cok hareket ediyor demek ki😂 benimki arada tetikliyor arada duruyor hareketi az doktor bişey demeyince bende iyidir herakde diye düşünüyorum

Allah allah baya iceride titreme belki cok hıckırıyodur ondan olur mu ki? Doktora sordun mu
Pazartesi muayenem var soracagim nette kimisi hıçkırık, kimisi bebegin ani hareketinden amniyo sivisinin dalgalanması, kimisi bebegin refleksi diyor bakalım ne diyecek dktr

Back
X