• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Pazartesi muayenem var soracagim nette kimisi hıçkırık, kimisi bebegin ani hareketinden amniyo sivisinin dalgalanması, kimisi bebegin refleksi diyor bakalım ne diyecek dktr
Canım sordun mu doktora durumunu? Neymiş? İnsallah problem yoktur bizi de başımıza gelirse bilgilenelim

Sordum cnm bebek hareket ettiği içinmiş çok şükür iyi🤲
Seninki baya harektli olacak o zmaan desene :)) ben bazen hissediyorm bazen hissettmiyorm hala hele eşim hic hissedemiyor halbuki icerden baya tepikliyor gibi :) bir türlü denk getiremedim eşime plesenta öne yerleşimliymiş benim ondan da daha hafif hissediliyormş haareketleri .
bir de bu gebelik zehirlenmesi ile ilgili bilginz var mı ? dün tansiyonumu ölçtüm 17/7 cıktı aklım cıktı baska da hic bişeym yoktu 15-20 dakka sonra bidaha ölçtim 11/7 sanıyorm alet bozuk bizim .) bir belirtisi bişeyi var mdır şimdi ondan korkmaya basladım

kızlar nasılsınız
dogum tarıhı netleşen varmı ? doğum şekli , planı..
ve doğum hazırlıkları başladınmı bebeğin odası vs.
Biz odasını ucuza buldugumz icin 18. haftada almıştık briaz erken aldık ama uygundu fiyatı kacırmak istemedik Allah korusn başına bişey gelirse de veririz cocugu olacak birine diye düşündük.Ama öyle geldi duruyo baska hic bişeyimz yok ne kıyafet ne yerleştirme ne odayı hazırlama yapmadık su ana kadar.Doktor da 35ten sonra dogum konusuyormuş o yüzden onu da konusamadık .Bekliyoruz bakalım 30 lu haftları gorsem nasipse yavastan baslayacagm hazrlıklara ama şimdiden de agırlaştım agrılarm artmaya basladı nasıl olacak bilmiyorm bir dünya eksigm var daha hele kendime hic bişey almadm daha

Seninki baya harektli olacak o zmaan desene :)) ben bazen hissediyorm bazen hissettmiyorm hala hele eşim hic hissedemiyor halbuki icerden baya tepikliyor gibi :) bir türlü denk getiremedim eşime plesenta öne yerleşimliymiş benim ondan da daha hafif hissediliyormş haareketleri .
bir de bu gebelik zehirlenmesi ile ilgili bilginz var mı ? dün tansiyonumu ölçtüm 17/7 cıktı aklım cıktı baska da hic bişeym yoktu 15-20 dakka sonra bidaha ölçtim 11/7 sanıyorm alet bozuk bizim .) bir belirtisi bişeyi var mdır şimdi ondan korkmaya basladım
BELIRTILERI NETTE YAZIYOR CANIM ORDAN BAK.
BENIMDE DOKTORUM BUNDAN SONRA HERGUN ÖLÇ VE NOT AL DEDİ.
HER ZAMANKINDAN FARKLI CIKAN BIR KAC BIRIM DAHI YUKSEK OLSA HABER VER DEDİ

BELIRTILERI NETTE YAZIYOR CANIM ORDAN BAK.
BENIMDE DOKTORUM BUNDAN SONRA HERGUN ÖLÇ VE NOT AL DEDİ.
HER ZAMANKINDAN FARKLI CIKAN BIR KAC BIRIM DAHI YUKSEK OLSA HABER VER DEDİ
Bakıyporm bir dünya belirtisi var da bende hiç biri yok işte sadece her gün riske atmamak adına ölçece o zaman tansiyonumuzu

Biz odasını ucuza buldugumz icin 18. haftada almıştık briaz erken aldık ama uygundu fiyatı kacırmak istemedik Allah korusn başına bişey gelirse de veririz cocugu olacak birine diye düşündük.Ama öyle geldi duruyo baska hic bişeyimz yok ne kıyafet ne yerleştirme ne odayı hazırlama yapmadık su ana kadar.Doktor da 35ten sonra dogum konusuyormuş o yüzden onu da konusamadık .Bekliyoruz bakalım 30 lu haftları gorsem nasipse yavastan baslayacagm hazrlıklara ama şimdiden de agırlaştım agrılarm artmaya basladı nasıl olacak bilmiyorm bir dünya eksigm var daha hele kendime hic bişey almadm daha
BENIMDE EKSIKLER KALMADI COK SUKUR AMA ODASI MART SONU GELECEK İZNEDE ALLAH IZIN VERIRSE BU SEKILDE DEVAM EDERSE 37. HAFTASINDA CIKICAM :) İZNE ÇIKTIKTAN BİR HAFTA SONRA SEZERYAN DOĞUM NASİPSEE

BENIMDE EKSIKLER KALMADI COK SUKUR AMA ODASI MART SONU GELECEK İZNEDE ALLAH IZIN VERIRSE BU SEKILDE DEVAM EDERSE 37. HAFTASINDA CIKICAM :) İZNE ÇIKTIKTAN BİR HAFTA SONRA SEZERYAN DOĞUM NASİPSEE
ben 37 de işe gelebilirmyim hic bilmiyorm aşırı agırlaştım cunku ve rahim büyüme agrısı mı beebk büyüme agrısımı arada saglı sollu agrılarm oluyor onlar canımı sıkıyor . benim iş yerim ofisim ve wc arası 3 kat in cık mahvediyor beni :) konusacagm izin verirlerse 37 ye kadar evden devam edecegim yoksa 32 de rapor alıp cıkacagm

Alet bozukmuş cnm.saglik ocaginda olctur daha saglikli olur baş dönmesi varmi

kızlar nasılsınız
dogum tarıhı netleşen varmı ? doğum şekli , planı..
ve doğum hazırlıkları başladınmı bebeğin odası vs.
Nisan sonu benimki tarih belli değil...martin ortalarında bebegin kıyafetlerini yıkamaya baslarim herhalde oruç girmedende ev temizliği yapılır nisan basinda hazır olurum gibi..sezeryan olacak benim seninki nasıl olacak nezmn

Back
X