- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 133
Dün gittik 1400 gramdı 36 dan sonra nst te alıyomuş planlı sezeryan olursa 39 da alıyorm dedi normal ihtimali de varmış duruma göre bakıcaz dediTahminen söyler egerki sezeryan olacaksan 38 hafta sonrası hesaplanir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gittik 1400 gramdı 36 dan sonra nst te alıyomuş planlı sezeryan olursa 39 da alıyorm dedi normal ihtimali de varmış duruma göre bakıcaz dediTahminen söyler egerki sezeryan olacaksan 38 hafta sonrası hesaplanir
Maasallah kilosu iyiDün gittik 1400 gramdı 36 dan sonra nst te alıyomuş planlı sezeryan olursa 39 da alıyorm dedi normal ihtimali de varmış duruma göre bakıcaz dedi
Kızlarrrr ben pijama felan almadım henüz binkac eksiğim kaldı siz nerden aldınız pijamayi internetten aldıysanız paylaşır mısınız fikir olsun tesettürlüyum bu arada muhtemelen kısa kollu alırım ama sabahlıklı olsa daha iyi olur benim için oda dışına felan çıkarken
Teşekkür ederim bir bakayım fiyatı da uygun baya![]()
Siyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu Düğmeli Biyeli Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Siyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu Düğmeli Biyeli Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım incecik cok rahat bide farklı bi tane daha aldım o tükenmiş ama trendyoldan almıstım
Çekme yaptımi seninki yıkanınca![]()
Siyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu Düğmeli Biyeli Pijama Takım - Fiyatı, Yorumları
Siyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu Düğmeli Biyeli Pijama Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım incecik cok rahat bide farklı bi tane daha aldım o tükenmiş ama trendyoldan almıstım
Ay keşke normal yapabilsem ama önceden geçirilmiş ameliyatlarm var ne bileyim bir o haftaları saglıkla sıhhatle görelim de hayırlısıyla şekli çok önemlil değil ama ütp beebk oldugu icin kıymetli bebek diye geçior yüzde 90 sezeryan yapılıyor zatenMaasallah kilosu iyisen ne düşünüyorsun sezeryanmi normalmi
Erkenden sancin olur acilman da rahat olursa normal yap egerki korkarım cesaret edemem dersen sezeryan yapabilirsinAy keşke normal yapabilsem ama önceden geçirilmiş ameliyatlarm var ne bileyim bir o haftaları saglıkla sıhhatle görelim de hayırlısıyla şekli çok önemlil değil ama ütp beebk oldugu icin kıymetli bebek diye geçior yüzde 90 sezeryan yapılıyor zaten
Kızlarrrr ben pijama felan almadım henüz binkac eksiğim kaldı siz nerden aldınız pijamayi internetten aldıysanız paylaşır mısınız fikir olsun tesettürlüyum bu arada muhtemelen kısa kollu alırım ama sabahlıklı olsa daha iyi olur benim için oda dışına felan çıkarken
Teşekkür ederim incelicemmBunları aldim ben trendyoldan
Yok hic cekmedi hatta boyu bana uzundu yıkadım belki biraz ceker diye hiç çekmedi mecbur terzide yaptırdım kumaşı falan cok güzelÇekme yaptımi seninki yıkanınca![]()
Valla bende çok ağırlaştım ayaklarım davul gibi oluyor hemen biraz iş yapsam yavaş yavaş temizlik yapıyorumKızlar durumlar nasıl?
Ben iyice ağırlaştım sanki dün itibaryle rapora ayrıldım şükür hazırlıklara daha yeni başlayacagız temizlik yıkama yerleştirme o kadar gözümde büyüyor ki yok mu kolay yoluönerilere açıgım
Benim bebek kanala girmis yürüyemiyorum oturamıyorum yatiyorum hepKızlar durumlar nasıl?
Ben iyice ağırlaştım sanki dün itibaryle rapora ayrıldım şükür hazırlıklara daha yeni başlayacagız temizlik yıkama yerleştirme o kadar gözümde büyüyor ki yok mu kolay yoluönerilere açıgım
Anaaaam az kaldı desenee zaten kacında alcaklardı planlı sezeryan diye hatırlıyorm bende dün gece aşırı şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla acillik oldum ilk defa nst baglandı bişry cıkmadı şükür hamile kalmadan önce her ay migren yaşardım hamile kaldıgmdan beri yoktu dün vurdu ilk defa berbat bir geceydiBenim bebek kanala girmis yürüyemiyorum oturamıyorum yatiyorum hep
Aynn az kaldı 25 inde dogum egerki önce gelmeseAnaaaam az kaldı desenee zaten kacında alcaklardı planlı sezeryan diye hatırlıyorm bende dün gece aşırı şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla acillik oldum ilk defa nst baglandı bişry cıkmadı şükür hamile kalmadan önce her ay migren yaşardım hamile kaldıgmdan beri yoktu dün vurdu ilk defa berbat bir geceydi
Bana da 25 dediler ama bakalım 24 ayarlamaya çalışıyorumAynn az kaldı 25 inde dogum egerki önce gelmese![]()
Yaaaa bişi kalmamışAynn az kaldı 25 inde dogum egerki önce gelmese![]()