• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Dün gittik 1400 gramdı 36 dan sonra nst te alıyomuş planlı sezeryan olursa 39 da alıyorm dedi normal ihtimali de varmış duruma göre bakıcaz dedi
Maasallah kilosu iyi 🧿🥰sen ne düşünüyorsun sezeryanmi normalmi

Kızlarrrr ben pijama felan almadım henüz binkac eksiğim kaldı siz nerden aldınız pijamayi internetten aldıysanız paylaşır mısınız fikir olsun tesettürlüyum bu arada muhtemelen kısa kollu alırım ama sabahlıklı olsa daha iyi olur benim için oda dışına felan çıkarken

Kızlarrrr ben pijama felan almadım henüz binkac eksiğim kaldı siz nerden aldınız pijamayi internetten aldıysanız paylaşır mısınız fikir olsun tesettürlüyum bu arada muhtemelen kısa kollu alırım ama sabahlıklı olsa daha iyi olur benim için oda dışına felan çıkarken

Ben bunu aldım incecik cok rahat bide farklı bi tane daha aldım o tükenmiş ama trendyoldan almıstım

Maasallah kilosu iyi 🧿🥰sen ne düşünüyorsun sezeryanmi normalmi
Ay keşke normal yapabilsem ama önceden geçirilmiş ameliyatlarm var ne bileyim bir o haftaları saglıkla sıhhatle görelim de hayırlısıyla şekli çok önemlil değil ama ütp beebk oldugu icin kıymetli bebek diye geçior yüzde 90 sezeryan yapılıyor zaten

Ay keşke normal yapabilsem ama önceden geçirilmiş ameliyatlarm var ne bileyim bir o haftaları saglıkla sıhhatle görelim de hayırlısıyla şekli çok önemlil değil ama ütp beebk oldugu icin kıymetli bebek diye geçior yüzde 90 sezeryan yapılıyor zaten
Erkenden sancin olur acilman da rahat olursa normal yap egerki korkarım cesaret edemem dersen sezeryan yapabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20230306-132726_Trendyol.webp
    Screenshot_20230306-132726_Trendyol.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20230306-132717_Trendyol.webp
    Screenshot_20230306-132717_Trendyol.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20230306-132656_Trendyol.webp
    Screenshot_20230306-132656_Trendyol.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20230306-132649_Trendyol.webp
    Screenshot_20230306-132649_Trendyol.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 39
Bunları aldim ben trendyoldan

Kızlar durumlar nasıl?
Ben iyice ağırlaştım sanki dün itibaryle rapora ayrıldım şükür hazırlıklara daha yeni başlayacagız temizlik yıkama yerleştirme o kadar gözümde büyüyor ki yok mu kolay yolu😂😂😂😂önerilere açıgım

Kızlar durumlar nasıl?
Ben iyice ağırlaştım sanki dün itibaryle rapora ayrıldım şükür hazırlıklara daha yeni başlayacagız temizlik yıkama yerleştirme o kadar gözümde büyüyor ki yok mu kolay yolu😂😂😂😂önerilere açıgım
Valla bende çok ağırlaştım ayaklarım davul gibi oluyor hemen biraz iş yapsam yavaş yavaş temizlik yapıyorum 🫣 temizlikciler de çok pahalı 🙈

Kızlar durumlar nasıl?
Benim bebek kanala girmis yürüyemiyorum oturamıyorum yatiyorum hep

Benim bebek kanala girmis yürüyemiyorum oturamıyorum yatiyorum hep
Anaaaam az kaldı desenee zaten kacında alcaklardı planlı sezeryan diye hatırlıyorm bende dün gece aşırı şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla acillik oldum ilk defa nst baglandı bişry cıkmadı şükür hamile kalmadan önce her ay migren yaşardım hamile kaldıgmdan beri yoktu dün vurdu ilk defa berbat bir geceydi

Anaaaam az kaldı desenee zaten kacında alcaklardı planlı sezeryan diye hatırlıyorm bende dün gece aşırı şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla acillik oldum ilk defa nst baglandı bişry cıkmadı şükür hamile kalmadan önce her ay migren yaşardım hamile kaldıgmdan beri yoktu dün vurdu ilk defa berbat bir geceydi
Aynn az kaldı 25 inde dogum egerki önce gelmese🤣

Back
X