- 5 Ekim 2014
- 455
- 494
- 303
Zeynep Alesya nasılKızlar,Zeynep isminin yanına ikinci isim ne olabilir ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeynep Alesya nasılKızlar,Zeynep isminin yanına ikinci isim ne olabilir ?![]()
Ayy ne kadar ağır ve güzel bir isim ilk defa duydumZeynep Alesya nasıl![]()
EkinKızlar,Zeynep isminin yanına ikinci isim ne olabilir ?![]()
Ben ocean extra mag kullanıyorm 3lü kombinasyonKızlar selam omega 3 takviyesi alanlar hangi ürünü kullanıyor yazabilir mi
Ekin güzelmişEkinzeynep ekin zeynep ela bayılırm
Depend aldım ped de koydum her ihtimale karsiKIZLAR GUNAYDINN
DOGUM SONRASI DEPEND HASTA BEZIMI YOKSA NORMAL PED Mİ ALACAKSINIZ.
BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA ?
İnciyi ben tanem ismiyle yakıştırıyorum inci tanem cok hoş geliyor kulağa bilmiyorum ama zeynep ekin kızım olsaydı düşünürdümEkin güzelmiş
İnci nasıl ?
Bende hasta bezi alıcam ne olur ne olmaz.Depend aldım ped de koydum her ihtimale karsi
Eksikler tmm bu hafta yada haftaya yıkayıp utuleyecegim organizerleri ve benim oğlanın küçük kıyafetleri yeleklerini yıkadım şimdilik sen ne yaptın bittimi eksiklerinBende hasta bezi alıcam ne olur ne olmaz.
Eksikleri tamamladınız mı?
Hastane çantası hazır mı
Çoğunu aldım bir beşik kaldı. Onu da kayınvalidem alacakmış. Bende haftaya kiyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. Lohusa tacı bile aldımEksikler tmm bu hafta yada haftaya yıkayıp utuleyecegim organizerleri ve benim oğlanın küçük kıyafetleri yeleklerini yıkadım şimdilik sen ne yaptın bittimi eksiklerin
Haftaya yikayalimÇoğunu aldım bir beşik kaldı. Onu da kayınvalidem alacakmış. Bende haftaya kiyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. Lohusa tacı bile aldımSağlıkla gelsinler de her şey olur zamanla. Eşime de dedim doğumda burma bilezik istiyorum diye. Adam kara kara düşünüyor
![]()
eksik kalmadı çok şükür sadece kapı süsü kaldı :)Bende hasta bezi alıcam ne olur ne olmaz.
Eksikleri tamamladınız mı?
Hastane çantası hazır mı
BANA HENÜZ BİRŞEY SÖYLENMEDİDogum günleri belli oldumu ben 31. Haftadayim 24 nisandan sonra alacak doktor
Kontrol nezmn gittiğinde sor dktra...az kaldı kavusmayaBANA HENÜZ BİRŞEY SÖYLENMEDİ
28 nisan gibi ama kontrollere gore bakıp karar verecegız daha erken dedı :)Kontrol nezmn gittiğinde sor dktra...az kaldı kavusmaya![]()
Aynn gelişimlerine göre transfer funun ve son adetin ne zamandi28 nisan gibi ama kontrollere gore bakıp karar verecegız daha erken dedı :)
Yaa öğrendiniz mi bende yarın gidecem 29 hafta olduk söyler mi acaba bişey ?Aynn gelişimlerine göre transfer funun ve son adetin ne zamandi
Tahminen söyler egerki sezeryan olacaksan 38 hafta sonrası hesaplanirYaa öğrendiniz mi bende yarın gidecem 29 hafta olduk söyler mi acaba bişey ?