• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Bende hasta bezi alıcam ne olur ne olmaz.
Eksikleri tamamladınız mı?
Hastane çantası hazır mı
Eksikler tmm bu hafta yada haftaya yıkayıp utuleyecegim organizerleri ve benim oğlanın küçük kıyafetleri yeleklerini yıkadım şimdilik sen ne yaptın bittimi eksiklerin

Eksikler tmm bu hafta yada haftaya yıkayıp utuleyecegim organizerleri ve benim oğlanın küçük kıyafetleri yeleklerini yıkadım şimdilik sen ne yaptın bittimi eksiklerin
Çoğunu aldım bir beşik kaldı. Onu da kayınvalidem alacakmış. Bende haftaya kiyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. Lohusa tacı bile aldım 🤣🤣 Sağlıkla gelsinler de her şey olur zamanla. Eşime de dedim doğumda burma bilezik istiyorum diye. Adam kara kara düşünüyor 🤣🤣

Çoğunu aldım bir beşik kaldı. Onu da kayınvalidem alacakmış. Bende haftaya kiyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum. Lohusa tacı bile aldım 🤣🤣 Sağlıkla gelsinler de her şey olur zamanla. Eşime de dedim doğumda burma bilezik istiyorum diye. Adam kara kara düşünüyor 🤣🤣
Haftaya yikayalim 👍bende taç Terliği pijamasi cekim için almıştım hazır onlar🤣🤣eşime bende ne alacan bana altin tak dedim🤣🤣🤣

Bende hasta bezi alıcam ne olur ne olmaz.
Eksikleri tamamladınız mı?
Hastane çantası hazır mı
eksik kalmadı çok şükür sadece kapı süsü kaldı :)
badana yapılıp ay sonu odası gelecek.sonra eşyalarını yerleştirir ve hastane cantasınıda hazırlarım :)

sizde durumlar ne.

Dogum günleri belli oldumu ben 31. Haftadayim 24 nisandan sonra alacak doktor

Back
X