Rica ederim canım ne demekk, evet seni görüyorum ateş takibi de ben hiç yapmamıştım sen baya iyisin :) Ama bence ovülasyon testi ve sonrasında adet günü gebelik testi en sağlamı. çünkü en azından 14 gün sonrası yani tam regl tarihini biliyorsun ve o zaman beta artmış oluyor testte çıkıyor, beni erken gebelik testi yanıltmıştı negatifti adete 2 gün kala.
Canım testi ben her gün aynı saatte (genelde 5 ya da 6 gibi: çalıştığım için) yapıyordum ve en az 2 saat önce suyu bırakıp 2. kez lavaboya girdiğimdeki örneği veriyordum, daha koyu idrar daha doğru sonuç veriyor, ama ne zaman pik görürsem o zaman günde 2 ye çıkarıyordum sabah 10 akşamüstü 5 gibi yapıyordum yine. Çatlama anını yakalayabileyim diye. Bazen 1 bazen de 2 gün pik görüyordum, bu ay 2 gün pik gördüm, ilk pik günü 2 gün cinsel perhizi vardı eşimin, ayıptır söylemesi volüm de az dışarı kaçmasın diye o gün öyle uyudum bacağımı kapatıp, birkaç saat sonra lavaboya kalktım :)). sonra biz bu sefer ara vermedik normalde 1 gün koyuyorduk ama çatlama olursa şans biraz azalıyor her an ıskalayabiliriz diye bu sefer farklı hareket ettik 3 gün üst üsteyken oldu. Denemekten zarar gelmez o yüzden