2023 /TEMMUZ AYI OVULASYON TESTİ YAPANLAR HADİ TOPLANIN BİLGİLENDİRELİM BİRBİMİZİ❤️

lazsibel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
1.478
En iyi cevaplar
1
236
53
25
Kızlar benım adetım 15 temmuz bittiş 20 temmuz 40 günde oldum sizde durumlar ne

Merhaba, bende bu ay ovülasyon testine başlamıştım 3 gün yapabildim silik çizgi çıkmaya başlamıştı devam edemedim cenazemiz vardı. Takvime göre 30 Temmuzu yumurtlama gösteriyordu o gün gece değerlendirdik o gün çok akıntım vardı afedersiniz altıma kaçırmış gibi hissediyordum :olamaz: sonra 1 Ağustos'u değerlendirdik ilişki sonrası kasıklarıma ağrı girdi, ertesi günde kasıklarımın sağına ve soluna ağrı giriyordu bazen de orta kısmına rahim bölgesine giriyordu. Ne zaman yumurtlama oldu ne oldu bilemiyorum bekleyip göreceğim :KK64::110:

Bende 11 Ağustos gibi yumurtlama testine başlayacağım. Normalde takvime göre değerlendiriyoruz ama bu ay olmadı . Adet olmayı bekliyorum. İnş yumurtlama testini kullanarak hamile kalabilirim 😊

Guzel hberler verelım kızlar bırbımıze normladr duzenlımı adetler

İnşallah güzel haberler alırız.

Benim adetim birkaç gün oynama yapıyor 28 - 32 arasında regli oluyorum. SAT 17.07.2023

Merhabalar 16 temmuz adet günümdü olmadım dahada gelen giden yok pcosluyum gecikmenin 5.günü hcg beta yaptırdım 0.23 çıktı sonra gecikmenin 15.günü tekrak beta yaptırdım 1 çıktı bugünde ovalasyon yaptım hemen böyle çıktı sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_20230808_104018.webp
    IMG_20230808_104018.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 139
Merhabalar 16 temmuz adet günümdü olmadım dahada gelen giden yok pcosluyum gecikmenin 5.günü hcg beta yaptırdım 0.23 çıktı sonra gecikmenin 15.günü tekrak beta yaptırdım 1 çıktı bugünde ovalasyon yaptım hemen böyle çıktı sizce gebelik var mıdır
Merhaba kan sonucunun daha yüksek olması gerekiyor ama sen yine bir kan testi ver istersen daha doğru sonuç olur.

Back
X