Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bende bu ay ovülasyon testine başlamıştım 3 gün yapabildim silik çizgi çıkmaya başlamıştı devam edemedim cenazemiz vardı. Takvime göre 30 Temmuzu yumurtlama gösteriyordu o gün gece değerlendirdik o gün çok akıntım vardı afedersiniz altıma kaçırmış gibi hissediyordum sonra 1 Ağustos'u değerlendirdik ilişki sonrası kasıklarıma ağrı girdi, ertesi günde kasıklarımın sağına ve soluna ağrı giriyordu bazen de orta kısmına rahim bölgesine giriyordu. Ne zaman yumurtlama oldu ne oldu bilemiyorum bekleyip göreceğim
Bende 11 Ağustos gibi yumurtlama testine başlayacağım. Normalde takvime göre değerlendiriyoruz ama bu ay olmadı . Adet olmayı bekliyorum. İnş yumurtlama testini kullanarak hamile kalabilirim
Merhabalar 16 temmuz adet günümdü olmadım dahada gelen giden yok pcosluyum gecikmenin 5.günü hcg beta yaptırdım 0.23 çıktı sonra gecikmenin 15.günü tekrak beta yaptırdım 1 çıktı bugünde ovalasyon yaptım hemen böyle çıktı sizce gebelik var mıdır
Merhabalar 16 temmuz adet günümdü olmadım dahada gelen giden yok pcosluyum gecikmenin 5.günü hcg beta yaptırdım 0.23 çıktı sonra gecikmenin 15.günü tekrak beta yaptırdım 1 çıktı bugünde ovalasyon yaptım hemen böyle çıktı sizce gebelik var mıdır