• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz tüp bebek denemesi🌹

Peki doğal yoldan çıkış olsun diye fsh düşürmek için hormon tedavisi falan düşünmedi mi doktorunuz?
Yok Hayır . Yüksekliğinde düşürülmesi için etkili bir tedavi de yok. Düşüklüğünde sizin dediğiniz gibi hormon tedavisi veriliyor 6 ay kadar.

Güzel başlangıçlara vesile olsunn canımm beniim.Dualarımızla sabırla devam edelim.Pes etmeyelim.💜

Nerede tedavi alıyorsunuz kızlar 💜
Ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa Taş hocama gideceğim.
Açıklanamayan infertilite diye geçiyor.Pko görünümü var. Eşte sorun yok
Merhaba bende Mustafa Hocaya tedaviye başladım bu ayın sonuna transfer olacak inşallah 🤗

Merhaba bende Mustafa Hocaya tedaviye başladım bu ayın sonuna transfer olacak inşallah 🤗
Bende bu hafta nasipse başlayacağım canımm az kalmış😍 inşAllah pozitifini alacaksın💜
Sizdeki sıkıntı neydi acaba?

Güzel başlangıçlara vesile olsunn canımm beniim.Dualarımızla sabırla devam edelim.Pes etmeyelim.💜

Nerede tedavi alıyorsunuz kızlar 💜
Ben Kayseri Acıbadem hastanesi Mustafa Taş hocama gideceğim.
Açıklanamayan infertilite diye geçiyor.Pko görünümü var. Eşte sorun

Bende bu hafta nasipse başlayacağım canımm az kalmış😍 inşAllah pozitifini alacaksın💜
Sizdeki sıkıntı neydi acaba?
Bizde bende sıkıntı yok eşimde sperm sayısı, hareketi ve morfolojide sıkıntı var dört yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım geçen sene tayinimiz çıkınca Kayseri'ye geldik ve tedaviye başladık önce iki denememiz oldu Özge hocaya Mayıs'ta Mustafa Hocaya geçtik.☺️ Sizde sıkıntı neydi bende onu sorayım 🤗

Bizde bende sıkıntı yok eşimde sperm sayısı, hareketi ve morfolojide sıkıntı var dört yıllık evliyiz hiç hamile kalamadım geçen sene tayinimiz çıkınca Kayseri'ye geldik ve tedaviye başladık önce iki denememiz oldu Özge hocaya Mayıs'ta Mustafa Hocaya geçtik.☺️ Sizde sıkıntı neydi bende onu sorayım 🤗
İnşallah uğurlu gelsin Mustafa Hoca canım
Bende 19 na regl olacağım inşAllah Kayseriliyim zaten ailem orda
bizde tayin sebebiyle başka yere geldik.
Polikistik over görüntüsü var ama hiçbir belirtisi yok bende bu işlere girişene kadar bilmiyordum🥲

İnşallah uğurlu gelsin Mustafa Hoca canım
Bende 19 na regl olacağım inşAllah Kayseriliyim zaten ailem orda
bizde tayin sebebiyle başka yere geldik.
Polikistik over görüntüsü var ama hiçbir belirtisi yok bende bu işlere girişene kadar bilmiyordum🥲
Bu işlere girince hamile kalmanın ne kadar zor olduğunu farklı farklı tabirleri öğreniyoruz.İnsallah her şey çok güzel olur sizin için ve bizim için 🤗

nasıl memnun musunuz mustafa hocadan ne kadara mal oldu tedavi acaba..
Memnunum biraz yoğun bir doktor hâliyle çok fazla hastası olduğu için kısa sürede gerçekleşiyor muayeneler oldu buttiye getirmiyor bizim üç aylık bir süreç eşime bana farklı tedaviler uyguladı daha önce iki başarısız denememiz var o doktor hiç ekstra bir tedavi uygulamıştı şimdilik bir sıkıntı yok Mustafa Hoca ile tedavimiz iyi gidiyor inşallah transferden sonra da pozitifi görürsek tedavi aşamalarımı daha detaylı yazarım.🤗

Memnunum biraz yoğun bir doktor hâliyle çok fazla hastası olduğu için kısa sürede gerçekleşiyor muayeneler oldu buttiye getirmiyor bizim üç aylık bir süreç eşime bana farklı tedaviler uyguladı daha önce iki başarısız denememiz var o doktor hiç ekstra bir tedavi uygulamıştı şimdilik bir sıkıntı yok Mustafa Hoca ile tedavimiz iyi gidiyor inşallah transferden sonra da pozitifi görürsek tedavi aşamalarımı daha detaylı yazarım.🤗
gerçekten yazarsan sevinirim canım

tahliller falan içinde mi canım bu fiyatta ...muayene ne kadar ilk görüşmede randevu alıp gidiyoruz mesela
İlk görüşme ücretsiz hastaneyi aradım görüşmek için geleceğimi söyledim onlarda adetin ikinci günü gelin dedi Mustafa Hocayla görüştük aynı zamanda muayene etti.Tahliller muayeneler kontroller içinde cnm tüp bebek tedavisine başlarsınız ekstra hoca için muayene ücreti ödenmiyor ama Mustafa Hoca doçent olduğu için ücreti 1000 liraymis diğer uzman olan doktorların 800 liraydı sanırım.

İlk görüşme ücretsiz hastaneyi aradım görüşmek için geleceğimi söyledim onlarda adetin ikinci günü gelin dedi Mustafa Hocayla görüştük aynı zamanda muayene etti.Tahliller muayeneler kontroller içinde cnm tüp bebek tedavisine başlarsınız ekstra hoca için muayene ücreti ödenmiyor ama Mustafa Hoca doçent olduğu için ücreti 1000 liraymis diğer uzman olan doktorların 800 liraydı sanırım.
o bin tl yi bir kereliğine mi veriliyor acaba her seferinde gidince mi canım..

o bin tl yi bir kereliğine mi veriliyor acaba her seferinde gidince mi canım..
Yok yok hiç verilmiyor ordaki hemşireler öyle söylemişti biz ilk görüşme yapıp tedaviye başlayacağımızı söyledik parça parça ödemeleri yaptık sonra

Bu arada bizde 58 bin tuttu ama Mustafa Hoca kişiye göre tedavi yapıyor bizde histereskopi mikroçip embriyoskop tedavisi yapıldı 🤗

Bu arada bizde 58 bin tuttu ama Mustafa Hoca kişiye göre tedavi yapıyor bizde histereskopi mikroçip embriyoskop tedavisi yapıldı 🤗
o kadar şeylere tutar o kadar canım ya...
ben de kararsızdım ama sağolasın iyice kafamda oturdu..

o kadar şeylere tutar o kadar canım ya...
ben de kararsızdım ama sağolasın iyice kafamda oturdu..
Ama şimdi fiyatlar yine artmış olabilir cnm en doğru bilgiyi hastaneye gidip öğren istersen ben yanlış yönlendirme yapmayayım 🤗 Tedaviye başlamayı mi düşünüyorsunuz 🌸

Ama şimdi fiyatlar yine artmış olabilir cnm en doğru bilgiyi hastaneye gidip öğren istersen ben yanlış yönlendirme yapmayayım 🤗 Tedaviye başlamayı mi düşünüyorsunuz 🌸
geçen hafta aradım hastane 42 bin istediğini söyle di canım..
bu arada şuan şırnaktayız biz işte gidip görüşeceğiz bakalım nasipse

Back
X