• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz tüp bebek denemesi🌹

Ama şimdi fiyatlar yine artmış olabilir cnm en doğru bilgiyi hastaneye gidip öğren istersen ben yanlış yönlendirme yapmayayım 🤗 Tedaviye başlamayı mi düşünüyorsunuz 🌸
muayeneleri hep mustafa hoca giriyor deil mi asistan falan deil demi demin işlemleri asistanları yapıyor diye bir yorum okudum da

muayeneleri hep mustafa hoca giriyor deil mi asistan falan deil demi demin işlemleri asistanları yapıyor diye bir yorum okudum da
Mustafa Hoca işlemlerde olduğu zaman kontrolleri doktor Tuğçe Baykara yapıyor ama Mustafa hoca ordaysa kontrolleri o yapıyor işlemleri de o yapıyor.Ayni anda üç farklı odayaa hasta alıyorlar çok talep olduğu için.

Mustafa Hoca işlemlerde olduğu zaman kontrolleri doktor Tuğçe Baykara yapıyor ama Mustafa hoca ordaysa kontrolleri o yapıyor işlemleri de o yapıyor.Ayni anda üç farklı odayaa hasta alıyorlar çok talep olduğu için.
anladım canım...

geçen hafta aradım hastane 42 bin istediğini söyle di canım..
bu arada şuan şırnaktayız biz işte gidip görüşeceğiz bakalım nasipse
Merhaba canım
Mustafa hoca ile geçen ay ön görüşmemi yaptım. Adetin 2.günü gittim gayet güzel muayene etti kişiye uygun tedavi yapıyor.
Ben kendimde ebe hemşireyim. Çok araştırdım Rabbim pişmanlık vermesin.Mustafa hocada karar kıldım. evet ücret aynı şekilde
Ben de Bingölden gideceğim.Regli olmayı bekliyorum 🌺

Merhaba canım
Mustafa hoca ile geçen ay ön görüşmemi yaptım. Adetin 2.günü gittim gayet güzel muayene etti kişiye uygun tedavi yapıyor.
Ben kendimde ebe hemşireyim. Çok araştırdım Rabbim pişmanlık vermesin.Mustafa hocada karar kıldım. evet ücret aynı şekilde
Ben de Bingölden gideceğim.Regli olmayı bekliyorum 🌺
merhaba canım yazdığın için teşekkürler ben de acayip kararsız kaldım bu benim 5. tüp bebek olacak...
kafam bin dünya yani doktora güvenmek istiyorsun düzgünce tedavi etsin istiyorsun mesafe de var zaten o kadar yolu da göze alarak gideceğiz..inşallah seviniriz ALLAH utandırmasın amin

merhaba canım yazdığın için teşekkürler ben de acayip kararsız kaldım bu benim 5. tüp bebek olacak...
kafam bin dünya yani doktora güvenmek istiyorsun düzgünce tedavi etsin istiyorsun mesafe de var zaten o kadar yolu da göze alarak gideceğiz..inşallah seviniriz ALLAH utandırmasın amin
Daha önce nerelerde denedin cnm tüp bebek tedavisini inşallah hepimizin bebekleri tutar bu yıl 🥰🤲

Daha önce nerelerde denedin cnm tüp bebek tedavisini inşallah hepimizin bebekleri tutar bu yıl 🥰🤲
ondokuz mayıs ünv hastanesinde davut güvene yaptırdım 4 tüp bebek hepsi de başarısızdı ikisi kimyasal oldu canım bu ilk özelde denemem olacak benim de

Seni çok iyi anlıyorum canım.Önce Rabbime sonra doktorumuza emanet ettik kendimizi
İnşallah güzel olacak
Bende akşama yola çıkıyorum ya bismillah 🤲🏻😍

Seni çok iyi anlıyorum canım.Önce Rabbime sonra doktorumuza emanet ettik kendimizi
İnşallah güzel olacak
Bende akşama yola çıkıyorum ya bismillah 🤲🏻😍
öyle mi hadi hayorlısı inşallah gelişmeleri yazarsan sevinirim..
ALLAH bizim de kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlarladoldursun inşallah amin

A
öyle mi hadi hayorlısı inşallah gelişmeleri yazarsan sevinirim..
ALLAH bizim de kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlarladoldursun inşallah amin
Aminn aminn canımm🤲🏻🐣😍
Tabikide yazarım

ondokuz mayıs ünv hastanesinde davut güvene yaptırdım 4 tüp bebek hepsi de başarısızdı ikisi kimyasal oldu canım bu ilk özelde denemem olacak benim de
Vallahi keşke davuta gitmeseydin. Tamamen hayal kırıklığı. Bence başından saviyor. Ben bıraktım.

Back
X