2023 Yaz Aylarında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar prof. Murat Bozkurta tüp bebek yaptırmis olan veya şuan yaptıran var mı. Benimde bir başarısız denemem var. Bana murat beyi önerenler oldu. Deneyimi olan var mı acaba

Özelde yaptırmanın en kötü yanı fiyatı zaten sürekli artıyor. Hani ilkinde tutacağı kesin olsa ya da tedavi kesin sonuç verir diyebilinse o ücret ödenir.
Kesinlikle haklısınız. Keşke hepimiz ilk seferde pozitif sonuç alabilsek, benden geçti ilk seferi ama inşallah sizin olur 😊

Teşekkür ederim cevabınız için evet dün doktora gittik o da bu şekilde açıklama yaptı ilk defa tüp bebek yaptırıyorum o yüzden pek bilgim yok :) inşallah sağlıkla olur benim ve benim gibi bekleyen herkesin.Siz de tedavi mi görüyorsunuz
Evet, ikinci tedavim benim. İlkinde 4bc ve kalitesini söylemedikleri daha düşük.dedikleri iki embriyom vardı, ikisi de transfer edildi ve olmadı ne yazık ki.. şimdi ikinci kez yumurta toplandı sadece 1 embriyom var o da 2aa. Basindaki 2yi duyunca çok çok kötü hissetmiştim kendimi. Ama bize pgt yaptırdı doktorumuz. Erkek infertilitesi olduğu için. Sağlıklı geldi. İnşallah tutunur ve bize evlat olur. Hepimizin kucağı hayırlı sağlıklı evlatlarla dolar inşallah

bu fiyatlar beni çok düşündürdü peki yumurta dondurma fiyatı ne kadar arkadaşlar bilen var mı

bu fiyatlar beni çok düşündürdü peki yumurta dondurma fiyatı ne kadar arkadaşlar bilen var mı
Ben şubat ayında işlem yaptırmıştım. Acibadem embriyo dondurma ve bir yıllık saklama için 6 7 bin civarı aldı diye hatırlıyorum. Biz bir de biyopsi yaptırmıştık toplam 3 işleme 9500 vermiştik

Ben de maslak acıbademde yaptırdım transferim ocak ayında oldu. Dondurma 7500₺dü o zaman. Ama çözerken de 7500₺ alıyorlar
Ben fulya da yaptırmıştım. İkinci kez gidiyorum ilkinde çözdürme için bir ücret istememislerdi. Bunda da bir bilgi vermediler, istemezler sanırım yine.

Selamlar geçenlerde buraya yazmıştım hanımlar, dün histeroskopi yaptırdım, doktorum spiral taktırdı yapışma olmasın diye. 6 mayısta spiral çıkartılacakmış. Sizce spirale rağmen yapışma olur mu yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. Spiral çıkarttırma ağrılı bir işlem mi?

Merhaba kızlar. Bende pcosluyum bu ay gonal f tedavisi gordum 18 mm bir tane yumurtam büyüdü bir tane de geriden gelen var dedi doktorum ama boyutunu söylemedi. pazartesi gunu aşılama yaptıracağım ama simdiden olmayacak gibi icimi bir umutsuzluk kapladi. Olmazsa baska aşılama yaptirmadan direk tüp bebege gecmek istiyorum.

Tüp bebek için bahçeci , Ali Osman bey , brüksel , eurofertil, a life , bir kaç özel doktor ve klinik ile görüştüm fiyat ve süreç hakkında bilgi aldım. Ama eşim azosperm olduğu için ürologta cok önemli. Bugün bütün günüm tüp bebek ve ürolog aramakla geçti. Hep telefonla görüştüm. Bu sürece gireceksek kafadan 50 100 bin arasını gözden cıkarmak gerekiyor
Merhaba Brüksel tüp bebek merkezinin fiyatı nedir acaba ?

Kızlar merhaba kimyasal gebelik yaşayıp temmuzda ikinci transfer olacak olanlar var mı acaba

günaydın canımm, ilk tedavimi trakya üniversitehastanesinde yaptım tam bir hayal kırıklığıydı. İkinci denememi acıbadem bülent tıraş hocada yaptım. Genetiğe gönderilmiş 5aa kalitedeki embriyo transferi yapıldı, hamile kaldım keseyi gördüm ancak bir sonraki kontrolde kesenin boş olduğunu öğrendim, ilaçlarla düşük yaptırıldı. O anki ruh halimi inan şu an anlatamam bildiğin çöktüm. Ama kısa sürede toparladım kendimi çünkü hayat ediyor. Şu anda da Aret Kamar hocada tedavi görüyorum. 1 yumurta toplama işlemim oldu onda 1 embriyo 5. güne gitti ve donduruldu. Şu anda yeniden yumurta toplama için tedavi görüyorum.
Merhaba tedaviniz ne durumda inşallah hamilesinizdir.. Allah bu yolda hepimizin gönlüne göre versin...

Merhaba tedaviniz ne durumda inşallah hamilesinizdir.. Allah bu yolda hepimizin gönlüne göre versin...
canımm ne güzel bir temenni, adet olmayı bekliyorum yumurta toplama tedavim başlayacak. Bir önceki yumurta toplama tedavim iyi geçmedi o yüzden toplatmadım üzerine de 2 ay ara verdim şimdi adet olunca yeniden başlıycam adet olunca. Günüm baya geçti sanırım stres oldum.

Selamlar geçenlerde buraya yazmıştım hanımlar, dün histeroskopi yaptırdım, doktorum spiral taktırdı yapışma olmasın diye. 6 mayısta spiral çıkartılacakmış. Sizce spirale rağmen yapışma olur mu yaptıranlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim. Spiral çıkarttırma ağrılı bir işlem mi?
Spiral çıkartıldı, sonrasında adet de oldum şimdi transfer hazırlığı. İnşallah kurban bayramına karnımda bebişlerle gireceğim. Rabbim evlatlara hayırlı aileler anne babalara hayırlı evlatlar nasip etsin.

canımm ne güzel bir temenni, adet olmayı bekliyorum yumurta toplama tedavim başlayacak. Bir önceki yumurta toplama tedavim iyi geçmedi o yüzden toplatmadım üzerine de 2 ay ara verdim şimdi adet olunca yeniden başlıycam adet olunca. Günüm baya geçti sanırım stres oldum.
Yaşınız kaç moral bozmayın umutsuz olmayın doktorunuz kim hangi şehirdesiiniz lütfen gidin prp yaptırın çok bir maliyeti yok zaten ben yaptırdım çok faydasını gördüm canım göz ardı etmeyin

Merhaba bende Maslak Acıbadem tedavi sürecindeyim ... İnşallah hamişsinizdir hem dondururken hem çözerken ücret ödüyorruz.
Maalesef ben mart ayında kürtaj oldum sağlıklı ilerlemedi. Ben maslaktan embriyolarımı alıyorum acıbadem ataşehire. Doğal siklus transfer yapılacak ilaç kullanmayacağım hazırlık için ve sonrasında. Maslak çok pahalıymış her şeye para çıkarmışlar şimdi görüyorum. burası benden çözmek için ücret almıyor mesela

Maalesef ben mart ayında kürtaj oldum sağlıklı ilerlemedi. Ben maslaktan embriyolarımı alıyorum acıbadem ataşehire. Doğal siklus transfer yapılacak ilaç kullanmayacağım hazırlık için ve sonrasında. Maslak çok pahalıymış her şeye para çıkarmışlar şimdi görüyorum. burası benden çözmek için ücret almıyor mesela
Geçmiş olsun canım Allah'ım yardımcımız olsun benimde geçen yıl kimyasal döndü yaşadığımız üzüntüler onca emek herkesin bir sınavı var bizimde payımıza düşen buymuş Diyorum ben ... Evet gerçekten çok pahalı... İkiside Acıbadem sağlık Grubu değilmi aklım hafsalam almıyor gerçekten soyup soğana çeviriyor bizi . bizdende aynı ücreti alacaklar ozman soracağım ama doğal siklus transferi ne nedir ilk kez duydum ... Ben daha önce özel bir Hastaneye kafami kuma gömer gibi görmüşüm... boşuna giden senelerim ve emeklerim hepsi gitti giden para olsun hayırlı olsun inşallah transferiniz

Back
X