Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birbirimize dua edelim duaların kabul olması dileğiyleKızlar tüp bebekte dua isteyenler burdamı![]()
Hem dondurmak için hem çözmek için ayrı ücret alıyorlar orada. Ben transferimden sonra günde 11 kez ilaç alıyordum Maslakta. Ve 3 ay devam ediliyordu pozitif olsa bile. Doğal siklus transferinde transfer hazırlığında 1 ay boyunca hiç ilaç kullanmıyorsunuz doğal döngünüz takip ediliyor. Rahminiz en kalın zamana ulaştığında yumurtanız çatlamadan transferiniz yapılıyor. Transferden sonra da sadece fitil kullanıyorsunuz. Ben ilaçlardan iğnelerden çok bunaldım böyle deneyeceğim artıkGeçmiş olsun canım Allah'ım yardımcımız olsun benimde geçen yıl kimyasal döndü yaşadığımız üzüntüler onca emek herkesin bir sınavı var bizimde payımıza düşen buymuş Diyorum ben ... Evet gerçekten çok pahalı... İkiside Acıbadem sağlık Grubu değilmi aklım hafsalam almıyor gerçekten soyup soğana çeviriyor bizi . bizdende aynı ücreti alacaklar ozman soracağım ama doğal siklus transferi ne nedir ilk kez duydum ... Ben daha önce özel bir Hastaneye kafami kuma gömer gibi görmüşüm... boşuna giden senelerim ve emeklerim hepsi gitti giden para olsun hayırlı olsun inşallah transferiniz
EvetMerhaba kızlar. Haziran temmuz ağustos gibi tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım. Tüp bebek için nereye karar verdiniz. Özellikle eşi azosperm olan arkadaşlar birbirimizle paylaşalım araştırmalarımızı![]()
Sizde de mi azosperm var
Hayırlısıyla transferi ni olursun inşallah canım hepimizin Rabbim kucağını doldursun emeklerimiz karşılığını verir İnşallah...Hem dondurmak için hem çözmek için ayrı ücret alıyorlar orada. Ben transferimden sonra günde 11 kez ilaç alıyordum Maslakta. Ve 3 ay devam ediliyordu pozitif olsa bile. Doğal siklus transferinde transfer hazırlığında 1 ay boyunca hiç ilaç kullanmıyorsunuz doğal döngünüz takip ediliyor. Rahminiz en kalın zamana ulaştığında yumurtanız çatlamadan transferiniz yapılıyor. Transferden sonra da sadece fitil kullanıyorsunuz. Ben ilaçlardan iğnelerden çok bunaldım böyle deneyeceğim artık
Yok yumurta tembelliğiSizde de mi azosperm var
günaydın her şey yolunda gider ilk seferde tutunur inşallah sağlıklaMerhaba kızlar. 6 Mayıs opu oldu 15 adet yumurta toplandı 7si donduruldu kaliteleri iyi dendi. Dün rahim filmi çekildi tüplerde de sıkıntı yok ikinci adeti bekliyorum transfer için ilk denemem
Allah razı olsun teşekkür ederimgünaydın her şey yolunda gider ilk seferde tutunur inşallah sağlıkla
tüp bebekte rahim filmine gerek varmıymış
Benim de eşim azosperm
Merhaba.. benim eşimde azosperm..Merhaba kızlar. Haziran temmuz ağustos gibi tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım. Tüp bebek için nereye karar verdiniz. Özellikle eşi azosperm olan arkadaşlar birbirimizle paylaşalım araştırmalarımızı
..Merhaba kızlar. Haziran temmuz ağustos gibi tüp bebek yaptıracaklar burada buluşalım. Tüp bebek için nereye karar verdiniz. Özellikle eşi azosperm olan arkadaşlar birbirimizle paylaşalım araştırmalarımızı![]()
Geçmiş olsun hayırlı olsuneşim azospermiydi ama sperm çıkışımız oldu dondurulmuş spermle başarılı olamadık tesa ile sperm alıp denedik 2 embriyomuz oldu transfer bekliyorum
Azosperm için bahçecide tedavideyiz ama tüp bebek için henüz karar vermedik.Merhaba.. benim eşimde azosperm..
Ağıstos ayında sanırım bir aksılık olmazsa tese amelıyatı olacak. Basaksehır cam sakıraya gıdıyoruz
Siz nereden tedavı alıyorsunuz?? Tüp bebek işlemi gercekleştimi.
..
Azosperm için bahçecide tedavideyiz ama tüp bebek için henüz karar vermedik
Amin hepimiz inşallah. 3 aylık bir ilaç tedavisi verdi. 3 ay sonraki teste göre şekillenecek. Siz tedavi gördünüz müİnşalllah güzel sonuçlanır. Nasıl bir tedavı alıyorsunuz
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun hayırlı olsuninşalalalh pozitifide görür kucagınıza alırsınız. Eşiniz nerede tese oldu?
Merhabalar. Yorumunuzu gördüm. Benim de eşim azosperm. Brüksel tüp bebek merkezinde tesavideyiz. Abdullah Arman Özdemir şiddetle tavsiye ederim. Normalde Baküde doktor ama tese ameliytlarını brüksel tüp bebek merkezinde yapıyor. 2 tüp sperm buldu çok şükür (1 tüpünü kullandık şimdilik) . 2 embriyomız oluştu. İlk embriyom tutmadı malesef 2. Embriyo teansferim için bekliyoruzTüp bebek için bahçeci , Ali Osman bey , brüksel , eurofertil, a life , bir kaç özel doktor ve klinik ile görüştüm fiyat ve süreç hakkında bilgi aldım. Ama eşim azosperm olduğu için ürologta cok önemli. Bugün bütün günüm tüp bebek ve ürolog aramakla geçti. Hep telefonla görüştüm. Bu sürece gireceksek kafadan 50 100 bin arasını gözden cıkarmak gerekiyor