Tüp Bebek Merkezleri 2024/2025 İrenbe de tüp bebek tedavisi görenler

Nasıl bir süreçten geçtin anlatabilirmisin lütfen
Ben ümit hanmdaym canm medicalde funda gödede 2 negatifim vardı ocak ayında ümit hanıma gittim ilk önce Bi histeroskopi yaptı rahim içi temiz çıktı şükür 1 ay sonra sürece başladık 12 yumurta toplandı 6 si döllendi 3 tane 3 gün 2 si iyi kalite Bi tanesi orta kalite embriyom donduruldu bakalm aslnda regl olmuştum geçen hafta gttm lucrin iğne vurdular galiba rahim içini tamamen kendi kontrollerinde hazırlamak için 14 gun sonra adet gorursun dediler bakalm şuan onu bekliyorum inşallah dedikleri gbi olursa haziranin ilk haftası gbi transfer olmuş olurum sen galiba Alper beyde başlıcaksn

Alper beyle basladik evet bu hafta tekrar görüşeceğim estrofem kullandım bu hafta yumurta geliştirme toplama sürecim belli olacak ümit hoca mı Alper bey mi tereddütte kalmıştım başta ama Alper bey de bilgili ve hastasına karşı iyi bir doktor
Rahim dinlendirme ve dondurma işlemiyle ilgili bilginiz var mı

Canm rahim dinlendirmede ekstra Bi ücret söylenmedi bence burda öyle bisey yok dondurma işlemide herhalde onun Bi sınırı vardr misal 5 tane üstü embriyoya ücret alinabiliyordur tam bilmiyorum biz hatrladgm kadarıyla 20 bin hosteroskopi 85 felan tup bebek 3 750 muayene ücreti dondurma çözdürme işlemi 10 15 bin olması lazm canm yani yazılı Bi kağıt vermedikleri için tam hatırlamıyorum ücretlerini ama bu civarlarında ilaclar hariç tabiki

yumurta biriktirme rahmi dinlendirme sureç uzadıkça maalesef endişe ve stres artiyor maddiyattan çok bu kısmı psikolojik olarak yorucu oluyor sisin adınıza sevindim yumurta sayınız kalite oranı inşallah transfer sonrasıda da herşey yolunda gider ve bebisinizi kucağınıza alirsiniz

Amin canm inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin evet biraz yorucu yıpratıcı bir süreç ama inşallah bu günlerde gelip gecicek

Muğla univ Hastanesi'nde amh dusuk olduğu için tüp bebeğe yönlendirildim ama doktorların bilgisizliği ve umursamaz tavırları nedeniyle opu yapılmadan bıraktım tedaviyi jelibonn35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…