- 6 Ağustos 2024
- 345
- 199
- 18
- 28
Kontrollü gidiyodur canm yumurtalarn nasıl tepki vereceğine felanGonol f monofen klomen ve sadece üç günlük
İkinci denemeye başlıyorumHanımlar selam ben de irenbedeyim. Ne durumdasınız süreçleriniz nasıl
opu tarihii belli oldu muuİkinci denemeye başlıyorum
Cumartesi opu oldum 4yumurta toplandı 2si isleme alındı döllenme olmadıopu tarihii belli oldu muu
aa ben sizin daha opu tarihi falan belli olacak diye hatırlamlştım.. Olsun geç olsun güç olmasın inşallah. Umarım bunda güzel embriyolarınız olsunCumartesi opu oldum 4yumurta toplandı 2si isleme alındı döllenme olmadı
Bilmiyorum nasıl olacak ne olacak bilmiyorum inanın berbat bir his berbat bir durumaa ben sizin daha opu tarihi falan belli olacak diye hatırlamlştım.. Olsun geç olsun güç olmasın inşallah. Umarım bunda güzel embriyolarınız olsun
Merhabalar bende alper beydenym ctesi opu olacağım 3. Tedavi rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımızın emeklerinin karşılığını versinHanımlar selam ben de irenbedeyim. Ne durumdasınız süreçleriniz nasıl
Kolaylıkla geçsin opunuz inşallah. Amin hepimiz emeklerimizin karşılığını sağlıkla , sağlıklı bebişlerle alalım inşallah.Merhabalar bende alper beydenym ctesi opu olacağım 3. Tedavi rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımızın emeklerinin karşılığını versin
Umarım cnm zorlu süreçlerden geçiyoruz maddi manevi. Nasip galiba bazı işlerKolaylıkla geçsin opunuz inşallah. Amin hepimiz emeklerimizin karşılığını sağlıkla , sağlıklı bebişlerle alalım inşallah.
Kesinlikle öyle. Opu kısmı ayrı bir heyecan, embriyo oluştu mu sonra transferden sonra tuttu mu vs vs...Umarım cnm zorlu süreçlerden geçiyoruz maddi manevi. Nasip galiba bazı işler
Evet ertesi gün hemen arıyorlar bilgi için kaç döllendi vs vs sonra 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde aranıyoruz cnm 5. Güne kadarKesinlikle öyle. Opu kısmı ayrı bir heyecan, embriyo oluştu mu sonra transferden sonra tuttu mu vs vs...
Hemen Opudan sonra ertesi gün mü arıyorlar bilgi vermek için acaba ?
Oy ben dayanamam onları ararım engellerler beniEvet ertesi gün hemen arıyorlar bilgi için kaç döllendi vs vs sonra 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde aranıyoruz cnm 5. Güne kadar
Bana en zoru transfer den sonraki bekleme geldi panik atağım nüksetti hatta sters ten cnm.
Arasan da söylemiyorlar cnö mecbur bekleyeceksin 1-3-5 günleriOy ben dayanamam onları ararım engellerler beni
ayrıntılı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim, Alper beyi bende araştırdım iyi bir doktora benziyor inşallah ikinci denemede başarılı olursunuzMerhabalar
78bin sadece opu ve transfer ücreti
Muayene ücreti 3700*2
20gunluk süre kontrol e giriyor
700+400 laboratuvar ücreti
46/48 bin civarında ilaç ücreti
Ama Alper Biler var iyi doktor bilgili benim ilk tüp bebek denemem başarısızdı ama doktorla alakalı bir başarısızlık değil
ikinciye tekrar kendisiyle devam edeceğim
Teşekkür ederim inşallah hepimiz bebek ve bebekler sahjbi oluruzayrıntılı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim, Alper beyi bende araştırdım iyi bir doktora benziyor inşallah ikinci denemede başarılı olursunuz
İkinci deneme loading...Hanımlar selam irenbe anne adayları topiğimizi güncelleyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?