Tüp Bebek Merkezleri 2024/2025 İrenbe de tüp bebek tedavisi görenler

Merhabalar bende alper beydenym ctesi opu olacağım 3. Tedavi rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımızın emeklerinin karşılığını versin
Kolaylıkla geçsin opunuz inşallah. Amin hepimiz emeklerimizin karşılığını sağlıkla , sağlıklı bebişlerle alalım inşallah.

Kesinlikle öyle. Opu kısmı ayrı bir heyecan, embriyo oluştu mu sonra transferden sonra tuttu mu vs vs...
Hemen Opudan sonra ertesi gün mü arıyorlar bilgi vermek için acaba ?
Evet ertesi gün hemen arıyorlar bilgi için kaç döllendi vs vs sonra 1 gün boş 1 gün dolu şeklinde aranıyoruz cnm 5. Güne kadar
Bana en zoru transfer den sonraki bekleme geldi panik atağım nüksetti hatta sters ten cnm.

Oy ben dayanamam onları ararım engellerler beni

Kızlar selam, bende Irembe ile ilgileniyorum fakat net bir arayış içine girmedim henüz daha doğrusu kimse ile görüşmedim. Şu an mevcut olan takribi fıyatlar nedir acaba bilgi verebilir misiniz?

Merhabalar
78bin sadece opu ve transfer ücreti
Muayene ücreti 3700*2
20gunluk süre kontrol e giriyor
700+400 laboratuvar ücreti
46/48 bin civarında ilaç ücreti
Ama Alper Biler var iyi doktor bilgili benim ilk tüp bebek denemem başarısızdı ama doktorla alakalı bir başarısızlık değil
ikinciye tekrar kendisiyle devam edeceğim

ayrıntılı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim, Alper beyi bende araştırdım iyi bir doktora benziyor inşallah ikinci denemede başarılı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…