selamlar süreç size göre değişebiliyor mesela ben de irenybeye ilk mayıs ayında gittim ama hormon değerlerim kisttim yüzünden başlayamadık ve ağustosa kadar 3 ay doğum kontrol kullandım. ağustosta toplama oldu histeroskopi rahim filmi vs derken rahim dinlendirme sürecine girmiş oldum hala transfer olamadım. demem o ki bir ayda bütün süreci biten de oluyor aylara uzayan da. eğer amh düşükse az yumurta varsa taze transfer yapıyorlar mesela bir ay içinde sürec bitiyor. Tamamen size bağlı yani
Amh düşük malesef. 1.13 bir de sigara kullanıyordum bıraktım tekrar 2 3 derken içmeye başladım şimdi tekrar bırakıyorum umarım faydası olur. Açıkçası hiç umudum yok nedense. Ama denenemiş olmamak için yapacağım...
Amh düşük malesef. 1.13 bir de sigara kullanıyordum bıraktım tekrar 2 3 derken içmeye başladım şimdi tekrar bırakıyorum umarım faydası olur. Açıkçası hiç umudum yok nedense. Ama denenemiş olmamak için yapacağım...
öyle düşünmeyin amh değeriniz çok düşük değil. sigara maalesef öyle bişiy ben de kullanıyorum sürecin kendisi dev bir stres topu o nedenle bırakmakta zorlanıyoruz muhtemelen size taze önerebilirler. Bu da sürecin hızlıcq tamamlanmasını sağlar hayırlısı olsun şimdiden hepimiz için
öyle düşünmeyin amh değeriniz çok düşük değil. sigara maalesef öyle bişiy ben de kullanıyorum sürecin kendisi dev bir stres topu o nedenle bırakmakta zorlanıyoruz muhtemelen size taze önerebilirler. Bu da sürecin hızlıcq tamamlanmasını sağlar hayırlısı olsun şimdiden hepimiz için