cook haklısınız , benden 19 toplandı 9 u olgun cıktı 4 tanesi döllendi yarın 3. gün bilgisi vericekler. Bence de baska bi protokol denenmeli sizin için . Benim e2 hep yüksekti gene yüksekken basladık irili ufaklıydı yumurtalar evet olgun cıkmayan beklliyordum tabiki ama 9 dan döllenrn 4 cıkınca acana lab mı diyorum ben de ya bilemedimSiz benden bir gün önce oldunuz opu mikroçip tümüne uygulaniyormus bugün doktorla görüştük piezzo bize ilk denemede uygulanmadı sorunun ne olduğu belli değildi çünkü ikincide uygulandi 5yumurta 2olgun ama tek yumurtam kaldı oda 24saate dollenmedi bekliyorum 48saati ama pek umutlu değilim ben mfk denemeyi düşünüyorum farklı bir doktor var araştırdım aslında bence sorun doktor değil doktor elinden geleni yapıyor sorun labaratuvar üçüncü deneme için fiziksel ve psikolojik halim kalmadi maddi olarak zaten iki denemeye 300binden fazla harcadık üçüncü için zaman gerekiyor
Öncekinde 4toplandi bunda 5 onca takviye onca iğne ilaç piezzo dan garanti yöntem yok Alper bey elinden geleni yapıyor biliyorum ama laboratuvar için aynı şeyi düşünmemeye başlıyorumcook haklısınız , benden 19 toplandı 9 u olgun cıktı 4 tanesi döllendi yarın 3. gün bilgisi vericekler. Bence de baska bi protokol denenmeli sizin için . Benim e2 hep yüksekti gene yüksekken basladık irili ufaklıydı yumurtalar evet olgun cıkmayan beklliyordum tabiki ama 9 dan döllenrn 4 cıkınca acana lab mı diyorum ben de ya bilemedim
ben de açıkcası öyle düşünüyorum suan. Çok güvendiğim iki doktor olmasına ragmen lab içime sinmedi diye tavmergende basşlamadım mesela. Sanırım gene izmirde lab olarak farklı teknikleri kullanan tek yer bahçeci. Oranın embriyologu ile instada konuşuyorum bi soru sordum cevap verdi sağolsun . Umarım herşey gönlümüzce olsunÖncekinde 4toplandi bunda 5 onca takviye onca iğne ilaç piezzo dan garanti yöntem yok Alper bey elinden geleni yapıyor biliyorum ama laboratuvar için aynı şeyi düşünmemeye başlıyorum
Merhabalar, siz ne durumdasınız acabs topiğe bi göz gezdireyyim dedim inşallah başlamıştır tedavinizSelam kızlar, geçen hafta alper bey ile bir telefon görüşmesi yaptım. Gayet güzel bir şekilde süreci anlattı, çok kibar ve naif bir insan gerçekten. Adetin 2nci veya 3ncü günü başlanıyor dedi ves ves sanırım herkesin bildiği şeyler. Heyecandan sormaya unuttuğum şey kaç tane embriyo transfer ettikleri (yaşım 39) ve 3ncü ve 5nci gün embriyo transferin arasında ki farkın ne olduğunu. Belki aranızdan bilgisi olan vardır..
Onun dışında fiyat aralığın ortalama 150bin tl olduğumu öğrendim ilaçlar hariç
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba ne durumdasınızEvet cam tutarsa onşallah öyle olacak senin kacinci gün embriyosuydu
Merhabalar, siz ne durumdasınız acabs topiğe bi göz gezdireyyim dedim inşallah başlamıştır tedaviniz
süperSelam, tedavim başladı ve transferim geçen hafta pazartesi gerçekleşti. İki tane 3.güm embriyo transfer edildi. Şu an bekleme sürecindeyim, haftaya cumartesi günü test günüm. Dualarınıza talibim yanisiz hangi aşamadasınız?
Hayırlı olsun sizin için de. Neden ağrıli geciyor? Yani Opu aslında sancisiz bir süreç sizde niye öyle oldusüperumarım sağlıkla tutunsunlar ve sağlıkla ilerlesin ben opu oldum bugün 3. gün aramalarını bekliiyorum 4 embriyo var suan gelişimleri takip ediliyor. 19 yumurta toplandı 9 olgun cıkmış 4 ü döllenmiş…
biraz ağrılı bir süreç geçiriyorum opudan sonra acıkcası
sayıdan galiba ohss olmiyim diye ilaç kullanıyorum suan sizden kaç toplama yapılmıştı acaba? teşekkür ederim bu aradaHayırlı olsun sizin için de. Neden ağrıli geciyor? Yani Opu aslında sancisiz bir süreç sizde niye öyle oldu
Hııı anladım.. umarım bir an önce toparlanırsınız. Bende sadece tek tarafta yumurta gelişti, diğer taraf cevap vermedi ilaçlara ondan dolayı 6 tame toplandı, biri boş çıktı, 2si döllendi ve transfer edildi. Doktor embriyo kalitesinin iyi olduğunu söyledi, yaşım 39 ondan dolayı umarım ilk denemede başarılı oluruz diye dua ediyorumsayıdan galiba ohss olmiyim diye ilaç kullanıyorum suan sizden kaç toplama yapılmıştı acaba? teşekkür ederim bu arada
Hııı anladım.. umarım bir an önce toparlanırsınız. Bende sadece tek tarafta yumurta gelişti, diğer taraf cevap vermedi ilaçlara ondan dolayı 6 tame toplandı, biri boş çıktı, 2si döllendi ve transfer edildi. Doktor embriyo kalitesinin iyi olduğunu söyledi, yaşım 39 ondan dolayı umarım ilk denemede başarılı oluruz diye dua ediyorum
İnşalllahgüzel haberlerinizi alırız . Benim de irili ufaklıydı boyutlar asla senkronize ilerlemedi ondan dolayı da coğu boş cıktı sanırım.
Test gününe kadar sabretmek de ayrı bir heyecan stres artık neyse3. günde dondurmayı siz mi istediniz onlar mı önerdi ? bazen gelişim iyi diye 5 e götürelim diyorlarmış sonra dejenere olabiliyormuş . bu case cok gördüm ondan soruyorum
Dayanın dayanabildiğiniz kadar test süresi için, evde de test yapmamak için direnin bence gittiği yere kadarAlper hoca hiç 5nci güne götürelim demedi, yaş ile alakalı mı bilmiyorum ama bu toplananların içinden 2 tane güzel kaliteli elde edelim dedi onu da elde ettik sanırım. Taze transfer yapmak istedi bir de, rahim duvarı ves. iyidi ondan dolayı transfer edelim dedi.
Bekleme süresi çok zor geçiyor açıkçası, kan gününü de beklemek istiyorum erken test yapmaya direniyorum.
Opu dan sonra ertesi gün aradılar. Sizi de sanırım bu gün ararlar diye düşünüyorum.
Dayanın dayanabildiğiniz kadar test süresi için, evde de test yapmamak için direnin bence gittiği yere kadarTabiki rahim hazırsa taze transferin gücüne inanan bircok doktor var. Ben histeroskopi olacağım bir de poliplerim vs var . zaten 2 ay rahim dinlendirme olacaktı. Arasınlar ya telefonun basında çaresiz bekliyorum uyuyamadım bile doğru düzgün ben yazdım şimdi arasınlar hadi diye
Evet Alper hocadayıminşallah bir an önce güzel haberler alırsınız. Siz alper hocanın hastası mısınız
Ayyy süper çok sevindim adınıza gerçekte. Çok mutlu oldumEvet Alper hocadayım
Aradılar bir saat önce. ikisi 8 hücreli biri 7 hücreli dondurmuşlar 3. gün olarak. 4 . geriden geliyomış takip ediyoruz yakalarsa 5 te dondurcaz belki yetişir dedi 5. güne gitmemişler sağlık olsun
Çok teşekkür ederim. Morfoloji 1 bizde. belki 5 e gitmezler zaten diye düşünyordum ben de açıkcası öyle oldu . Kalan sağlar bizim olsunAyyy süper çok sevindim adınıza gerçekte. Çok mutlu oldum3e sağlıklı bir şekilde gelmişler
Çok üzüldüm. Maalesef büyük umutlarla başlıyor ve sonrasında bu süreçte çok yıpranıyoruz. Yalnız değilsiniz, hepimiz aynı çaba içerisindeyizDün opu oldum ikinci denemem 5yumurta toplamış ama bir tanesi olgun piezzo uygulanmasına rağmen dollenmedi çok Umut verilmişti ama ...
Muhtemelen yaş ile alakalı. Bu süreçlere sadece son 5 aydır vakıf olmama rağmen okuduklarımdan her ne kadar ileri yaşta pgt yapılması gerektiği bilinse de ileri yaş yumurtalarının blast olma ve sonrasında pgtden olumlu dönme ihtimali düşük olduğundan sanırım uygulamada bu ısrardan vazgeçmeye başladılar. Gerçi ben tamamen kendi tercihimle 3. Günde dondurttum, o ayrı meseleAlper hoca hiç 5nci güne götürelim demedi, yaş ile alakalı mı bilmiyorum ama bu toplananların içinden 2 tane güzel kaliteli elde edelim dedi onu da elde ettik sanırım. Taze transfer yapmak istedi bir de, rahim duvarı ves. iyidi ondan dolayı transfer edelim dedi.
Bekleme süresi çok zor geçiyor açıkçası, kan gününü de beklemek istiyorum erken test yapmaya direniyorum.
Opu dan sonra ertesi gün aradılar. Sizi de sanırım bu gün ararlar diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun. İnşallah olumlu sonucu tez zamanda elde edersinizEvet Alper hocadayım
Aradılar bir saat önce. ikisi 8 hücreli biri 7 hücreli dondurmuşlar 3. gün olarak. 4 . geriden geliyomış takip ediyoruz yakalarsa 5 te dondurcaz belki yetişir dedi 5. güne gitmemişler sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?