39+6 dan selamlar kızlar ben de hala doğuramayanlardanım normal doğumu bekliyorum
benim bebiş en son çarşamba günü gittiğimde hala oksiput posterior pozisyondaydı yani baş geliş ama yüzü sırtıma dönük olması gerekirken karnıma dönükmüş doktor bu sebeple kanala baskı yapıyor ama giremiyor dedi
dönsün diye her şeyi yapıyorum inşallah döner ve sağlıkla normal doğum yapabilirim. Kilosu çarşamba günü 3454tü diğer her şeyi normal çok şükür. Doktorum pazartesi gününe son kez kontrole çağırdı eğer hala gelmemiş olursa salı veya çarşamba günü doğumu başlatacağını söyledi günümüzü tamamladığımız için, 40 haftayı aşıyor çünkü. İlk suni sancı deneyelim dedik ama inşallah ona gerek kalmaz. Her gün her gece kasılmalarım var karnım taş gibi semsert oluyor ama sancıya dönmüyor sadece dün akşam ilk defa sancı oldu uzun bir süre ara ara girdi ama devamı gelmedi
her gün pilates, aksak gebe yürüyüşü, 5-6 km normal yürüyüş, merdiven in çık, pilates topunda zıpla, derin çömelme, hurma, ahududu yaprağı çayı yapıyorum ama tık yok hayırlısıyla gelsin artık benim bebişim de çok yorulduum