- 26 Temmuz 2025
- 429
- 264
- 18
Kızlar günaydin bugün 16 haftalık olduk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Gebeliğin başından beri var olan mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti halsizlik uyku hali vs 2. Trimestera girdim gireli günden güne azaldı okuduğum heryer bunun normal olduğunu söylüyor buraya kadar sorun yok ama gel gelelim benim daha önce bir düşüğüm var ve onda da kayıp yaşamadan önce tüm belirtilerim kayboldu şimdi ben gebeliğmin devam edip etmediğni bir sorun olup olmadigi nasil anlayabilirim bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra benim haftalarımda olan veya daha önce hamileligi tecrube etmis hanımlar lütfen yardımcı olabilir misiniz ? Sadece göğüslerde dolgunluk ve damarlanma kaldı geri kalan tüm belirtiler gitti bitti. Nasıl anlicam herseyin yolunda oldugunu tek cözüm doktora gitmek mi evde anlamanın bir yolu var mı?
Kızlar tecrübeli değilim ilk hamileliğim ama okudugum ve öğrendiğim kadariyla 2. Trimesterda istenmeyen bir belirti varsa anlarsınız zaten endişelenmeyin hamilelik belirtileri ilk aylardaki gibi belirgin değil çoğu kişideBende merak ediyorum. 14+5 deyim karnım bile çıkmıyor sabahları yok gibi akşama doğru beliriyor. Göğüslerim boş gibi koyu halkalar ve damarlar var ancak başka bişey hissetmiyorum. Tecrübeli anneler bize yardımcı olsun.sık wcye çıkış var sadece ona da bol su tüketiyorum.