2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bugün transfer sonrası 4.günüm ve şimdiye kadar ben de yürüyüş yapmadım. Bugün yapmayı düşünüyorum inşallah. Ama ilk gün hariç hareketsiz de kalmadım. Normal hayatıma devam ettim evde ama okula gitmedim. Aynı kasık batması bende de oluyor ara ara geliyor. 8. gün evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Güzel sonuçlar alalım inşallah

Arkadaşlar 27 agustos transferim yapıldı.9.gunu kan 24 çıktı.doktor pazartesi tekrar kan istedi.ben evvelki gün evde test yaptım silik çizgi çıkmıştı.bugun yaptim hic yok.sizce durum nedir çok moralim bozuldu.aglamaktan harap oldum.idrarda az da olsa çıkmıştı şimdi neden yok acaba

Yarın kanda bakarsın.İdrar testi negatif çıkabiliyor.Özellikle henüz betan artmadıysa.Ne güzel 24 çıkmış işte.Yarın iki katı da artarsa sper olur .Hemen üzülme ki etkilenmesin bedenin

Başi agriyan varmi .cok agriyr başim ya
Kan sulandırıcı kullaniyor musun. Ben kullanmiyorumda dr a neden vermediniz vs diye sorduğum da başında falan agri varmi dedi ben yok demiştim vermedi pıhtılaşma ile ilgili olabilir belki ama kullaniyosan birsey diyemem

Kan testine bakın yarın siz yükselmiştir belki moralinizi yüksek tutun stres yapmayın

Kan sulandırıcı kullaniyor musun. Ben kullanmiyorumda dr a neden vermediniz vs diye sorduğum da başında falan agri varmi dedi ben yok demiştim vermedi pıhtılaşma ile ilgili olabilir belki ama kullaniyosan birsey diyemem
Kullaniyorum.oksapar igne ve coraspirin

Aynı benim de 4. Gün transfer günü ile birlikte 16 sında tahlil yaptır dediler bana öncesinde bir test yapar mıyım bilemiyorum. Hep beraber güzel sonuçlar alalım inşallah

O
Önemli olann kan testi moralinizi bozmayin ki bebiisiniz etkilenmesin

Bende yarın kese için gidiyorum biz aynı gün transfer olmuştuk dimi :) benimde yarin 21.gün
Evet evet seninle aynıydık yarın heyecanlı gün desene :) beta hcg senin kaçtı onla alakalı diyorlar yüksekse duyulur diye de bakalım

Arkadaşlar merhaba..bir şey sormak istiyorum..alttan fitil kullanamayanlar progesteron olarak ne kullanıyor aranızda bilen var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…