- 10 Şubat 2024
- 1.168
- 1.653
- 53
Bugün transfer sonrası 4.günüm ve şimdiye kadar ben de yürüyüş yapmadım. Bugün yapmayı düşünüyorum inşallah. Ama ilk gün hariç hareketsiz de kalmadım. Normal hayatıma devam ettim evde ama okula gitmedim. Aynı kasık batması bende de oluyor ara ara geliyor. 8. gün evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Güzel sonuçlar alalım inşallahTransfer sonrası çok yürüyüş yapmadım ben ve sol tarafımdan kasıklarda batma oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama sanki orada hareketlilik varmış gibi geliyor hayırlısısizin süreciniz çok güzel ilerlemiş maşallah. İyi bir doktora denk gelmek büyük şans. Biz eşimin sağlık sigortası sebebi ile ben de faydalanabiliyorum. O yüzden hep özeli tercih ettik. Tıp fakültesinde de yine muayene ücreti istiyorlar. Raporla uğraşsak mı acaba dedik geç kalıcaktık aşılamadan sonra tekrar bir aşılama istemedik. 87.500 bizim sadece hastahane parasıydı. 20 bin civarı ilaçlar tuttu. Aşırı bir ilaç kullanma olmadı ben de 20 bin de kalan 2 embriyo dondurma ücreti verdik. Adana Acıbadem de yaptırdık
Yarın kanda bakarsın.İdrar testi negatif çıkabiliyor.Özellikle henüz betan artmadıysa.Ne güzel 24 çıkmış işte.Yarın iki katı da artarsa sper olur .Hemen üzülme ki etkilenmesin bedeninArkadaşlar 27 agustos transferim yapıldı.9.gunu kan 24 çıktı.doktor pazartesi tekrar kan istedi.ben evvelki gün evde test yaptım silik çizgi çıkmıştı.bugun yaptim hic yok.sizce durum nedir çok moralim bozuldu.aglamaktan harap oldum.idrarda az da olsa çıkmıştı şimdi neden yok acaba
Güncelledim canım inşallah pozitif haberini de güncellerimMerhaba benim listede adım var ama transfer tarihim değiştidün yani 7 eylülde transfer oldum 5AA kalitede tek embriyo transferi yapıldı güncelleyebilir misiniz test tarihim de 16 eylül Ayse1612
Güzel haberlerle dön canim benimmKızlar selam kan verdik, şimdi 2 saat bekleme süresi bakalım yükseldi mi.. Allah hayırlısını nasip etsin..
Kan sulandırıcı kullaniyor musun. Ben kullanmiyorumda dr a neden vermediniz vs diye sorduğum da başında falan agri varmi dedi ben yok demiştim vermedi pıhtılaşma ile ilgili olabilir belki ama kullaniyosan birsey diyememBaşi agriyan varmi .cok agriyr başim ya
Kan testine bakın yarın siz yükselmiştir belki moralinizi yüksek tutun stres yapmayınArkadaşlar 27 agustos transferim yapıldı.9.gunu kan 24 çıktı.doktor pazartesi tekrar kan istedi.ben evvelki gün evde test yaptım silik çizgi çıkmıştı.bugun yaptim hic yok.sizce durum nedir çok moralim bozuldu.aglamaktan harap oldum.idrarda az da olsa çıkmıştı şimdi neden yok acaba
Benim de geçen hafta çok ağrıdı migren taşıyla geçirdimBaşi agriyan varmi .cok agriyr başim ya
Kullaniyorum.oksapar igne ve coraspirinKan sulandırıcı kullaniyor musun. Ben kullanmiyorumda dr a neden vermediniz vs diye sorduğum da başında falan agri varmi dedi ben yok demiştim vermedi pıhtılaşma ile ilgili olabilir belki ama kullaniyosan birsey diyemem
Aynı benim de 4. Gün transfer günü ile birlikte 16 sında tahlil yaptır dediler bana öncesinde bir test yapar mıyım bilemiyorum. Hep beraber güzel sonuçlar alalım inşallahBugün transfer sonrası 4.günüm ve şimdiye kadar ben de yürüyüş yapmadım. Bugün yapmayı düşünüyorum inşallah. Ama ilk gün hariç hareketsiz de kalmadım. Normal hayatıma devam ettim evde ama okula gitmedim. Aynı kasık batması bende de oluyor ara ara geliyor. 8. gün evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Güzel sonuçlar alalım inşallah
Bende yarın kese için gidiyorum biz aynı gün transfer olmuştuk dimi :) benimde yarin 21.günGünaydın kızlar dün geç yazdım bi çoğumuz görmedi galiba. Yarın okul çıkışı kese kontrolü için gideceğim sizce kalp atışı da duyulabilir mi? 21. Günüm olacak
Dun aksamustu gecmisti gece tekrar basladiBenim de geçen hafta çok ağrıdı migren taşıyla geçirdim
Önemli olann kan testi moralinizi bozmayin ki bebiisiniz etkilenmesinArkadaşlar 27 agustos transferim yapıldı.9.gunu kan 24 çıktı.doktor pazartesi tekrar kan istedi.ben evvelki gün evde test yaptım silik çizgi çıkmıştı.bugun yaptim hic yok.sizce durum nedir çok moralim bozuldu.aglamaktan harap oldum.idrarda az da olsa çıkmıştı şimdi neden yok acaba
Yaaa bak heyecanlandım hadi bakalım hayırlısı olsun canımAlddan bakilirda duyuluyor canim benim 20.ci günüm hem kese hem kalbini duymustum. Ama karindan bakilirsa maglesef
Senin beta hcg değeri neydi pekiGörünüyor ama sesi duyulmayabilir geçen hafta 6+2 duyamadık bu hafta tekrar gidicem
Evet evet seninle aynıydık yarın heyecanlı gün desene :) beta hcg senin kaçtı onla alakalı diyorlar yüksekse duyulur diye de bakalımBende yarın kese için gidiyorum biz aynı gün transfer olmuştuk dimi :) benimde yarin 21.gün
12.gün 1169 du yüksekti yani tek embriyoSenin beta hcg değeri neydi peki
Ya benim göğsüm hiç ağrımyo hassasiyet bi gün geldi gitti normal dimiAyy tek değilmişim hemen ellerim göğüslerime gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?