- 6 Ağustos 2024
- 377
- 584
- 23
- 32
Ben progestan fitili de bıraktım 16.haftada şuan 17.haftadayım vajinam bölgede hafif kuruşuk kaşıntı hissettim doktorumla paylaştığımda fitil vajinal dengeyi bozmuş olabilir dedi ve sadece iki defa kullanabileceğim bir fitil verdi sizinde başınıza gelirse mantar gibi bir şeye çevirmeden önlem almak gerekir dedi

anladığım kadarıyla vücuda ağır gelmiş, besin zehirlenmesi varsa mutlaka kusma ishal bunlardan biri veya her ikisi de olurmuş vücut zehiri atmaya çalıştırmış. Bu arada besin zehirlenmesinin bebeğe herhangi bir zararı yokmuş bilginiz olsun
 anladığım kadarıyla vücuda ağır gelmiş, besin zehirlenmesi varsa mutlaka kusma ishal bunlardan biri veya her ikisi de olurmuş vücut zehiri atmaya çalıştırmış. Bu arada besin zehirlenmesinin bebeğe herhangi bir zararı yokmuş bilginiz olsun sanırım benim için en zoru bu olacak eğer yapabiliyorsanız günlük yürüyüş pilates ve bol bol su tüketimi yapmamız gereken temel şeylermiş
 sanırım benim için en zoru bu olacak eğer yapabiliyorsanız günlük yürüyüş pilates ve bol bol su tüketimi yapmamız gereken temel şeylermiş  umarım işinize yarar yazdıklarım
 umarım işinize yarar yazdıklarım 

sağol teşekkür ederim
 sağol teşekkür ederim 

çok şükür bu da geçecekte iş çıkıyor maddi manevi yorulacağız şimdi
 çok şükür bu da geçecekte iş çıkıyor maddi manevi yorulacağız şimdi

eğer ki bu yalancı acıkmaların farkına varıp kendimizi tutarsak çok kilo almadan bu süreci tamamlayabilirmişiz
 eğer ki bu yalancı acıkmaların farkına varıp kendimizi tutarsak çok kilo almadan bu süreci tamamlayabilirmişiz  böyle durumlarda çiğ kuruyemişler, yulaflı yoğurt/sütler VS gibi protein içerikli şeyler yemek daha iyi olur dedi. O haftaki acıkmaların neden olduğunu bilirsek karşı koymak veya yönetmek daha iyi olur diye düşündüm ve sizinle de paylaşmak istedim
 böyle durumlarda çiğ kuruyemişler, yulaflı yoğurt/sütler VS gibi protein içerikli şeyler yemek daha iyi olur dedi. O haftaki acıkmaların neden olduğunu bilirsek karşı koymak veya yönetmek daha iyi olur diye düşündüm ve sizinle de paylaşmak istedim
		 enfeksiyon daha fazla yayılmadan yarın gideyim dedim. En azından tek şase suda eriyen tozlardan verse bile o da çok işe yarıyor çünkü idrar kesesinin iyicene temizlenmesi lazım. Su şu an tek başına yeterli değil gibi
 enfeksiyon daha fazla yayılmadan yarın gideyim dedim. En azından tek şase suda eriyen tozlardan verse bile o da çok işe yarıyor çünkü idrar kesesinin iyicene temizlenmesi lazım. Su şu an tek başına yeterli değil gibi
 sanki erkek anneleri bir tık daha fazla gibi dimi
 sanki erkek anneleri bir tık daha fazla gibi dimi