- 8 Ekim 2016
- 1.671
- 1.614
- 133
- 34
Ben yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı canım tek sorun her ultrasona girdiğimde totosunu dönüyor yüzünü göremedik dahaKızlar detaylı ultrason yaptırdınız mı bebişler napıyorbiz dün bebek arabasıyla başladık alışverişe siz ne durumdasınız
 normalde hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır ama ultrasona girince asla hareket etmiyor
 normalde hareketlerini hissediyorum kıpır kıpır ama ultrasona girince asla hareket etmiyor e bebekte indirim vardı biraz giyim alışverişi yapmıştım onunla duruyor beşik almak istiyorum ama kararsızım park yatakla ahşap beşik arasında. Bazı arkadaşlarım park yatağın kumaşında toz tutma oluyor dediği için kafam karıştı
 e bebekte indirim vardı biraz giyim alışverişi yapmıştım onunla duruyor beşik almak istiyorum ama kararsızım park yatakla ahşap beşik arasında. Bazı arkadaşlarım park yatağın kumaşında toz tutma oluyor dediği için kafam karıştı 

sizinki ne kadarmış
 sizinki ne kadarmış 

30.hafta detaylı olarak tekrar görmek istedi bizim Hocamız sizlerde de böyle bir şey söylediler mi?
 30.hafta detaylı olarak tekrar görmek istedi bizim Hocamız sizlerde de böyle bir şey söylediler mi?

Hiç korkma çok basit bir işlem 5 dk sürüyor zaten. Bebişlerinle beraber sağlıkla çıkacaksın inşallah. Açıklık olmadığı için bebeklere bir şey olma riski yok denecek kadar az stres yapıp bebisleri de üzme
 Hiç korkma çok basit bir işlem 5 dk sürüyor zaten. Bebişlerinle beraber sağlıkla çıkacaksın inşallah. Açıklık olmadığı için bebeklere bir şey olma riski yok denecek kadar az stres yapıp bebisleri de üzme 

ama beşik almadım park yatak kullanıcam
 ama beşik almadım park yatak kullanıcam