- 8 Eylül 2023
- 702
- 1.182
- 43
Öyle düşünme pozitifi çağıralım ben son günlerde çok negatiftim biliyorsun. Seninki olacak Kasım'ada 5 aylık hamile olarak gireceksin Allah'ın izniyleİnan benim de olmazsa ben de en az kasıma kadar ara vericem. Bedenimizin de ruhumuzun da dinlenmeye ihtiyacı var. Kasım ara tatilinde bakarım artık

Bende bir de PCOS var tek tüp yarım rahim tek yumurtalık oda pcosdan dolayı tıkalı
 Bende bir de PCOS var tek tüp yarım rahim tek yumurtalık oda pcosdan dolayı tıkalı  Biraz zorlayacak galiba ama hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez
 Biraz zorlayacak galiba ama hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez  dualarınıza  ihtiyacım var
  dualarınıza  ihtiyacım var 

sonrada hemen mart analar grubuna gel sıkılıyorum tek basıma
sonrada hemen mart analar grubuna gel sıkılıyorum tek basıma dostlarımı arıyorum yanıbasımda.benım normalde salı randevum bebısı gormek ıcın ama ben gıdıcem sımdı herkesten gızlı
dostlarımı arıyorum yanıbasımda.benım normalde salı randevum bebısı gormek ıcın ama ben gıdıcem sımdı herkesten gızlı

her şeyimiz birebir aynı aramızdaki tek fark benim dondurulmuş senin taze
 her şeyimiz birebir aynı aramızdaki tek fark benim dondurulmuş senin taze  hayırlı olsun bu arada güzel haberler vermek nasip olsun birbirimize
 hayırlı olsun bu arada güzel haberler vermek nasip olsun birbirimize 
 bu üçüncü transferim diğerlerinde biraz ağrı sızı vardı gibi hatırlıyorum
bu üçüncü transferim diğerlerinde biraz ağrı sızı vardı gibi hatırlıyorum