- 21 Ocak 2024
- 184
- 21
- 18
Yaa çok sevindim canım hayırlı olsun@zumazuma @folower @gkcglruse16 @blastedcey M Morlale8 P portakalcicegi2 @Zamanyeli @Anneolmayolundayim @dolunay_ece
transferin 8. günü silik çıkmıştı , bugün 9. gün dayanamadım kan verdim beta hcg 189

tekrardan tebrik ederim
 tekrardan tebrik ederim  ❤
❤
		 bismillah dedim olay buralara geldi
 bismillah dedim olay buralara geldi

Bu yoldan kim kurtulsa şükür ediyorum
 Bu yoldan kim kurtulsa şükür ediyorum  şimdi size şöyle bi sorum olacak benim 3.transferim ve ilk defa dondurulmuş transfer oldum,bugün 7.günüm aşırı derece adet belirtim var gündüz sanki sökülecekti sizde buna benzer durumlar oldumu?birsey daha sorayım ilk 2 gün (gece) 10 dk lık krampa benzer ağrı yaşadım ama baya ağır ağrı sonra  3.günü aşırı kasılma yaşadım kasılmaya sanırım  olumsuz bakılıyor sizde oldumu? Çok uzun yazdım kusura bakmayın
 şimdi size şöyle bi sorum olacak benim 3.transferim ve ilk defa dondurulmuş transfer oldum,bugün 7.günüm aşırı derece adet belirtim var gündüz sanki sökülecekti sizde buna benzer durumlar oldumu?birsey daha sorayım ilk 2 gün (gece) 10 dk lık krampa benzer ağrı yaşadım ama baya ağır ağrı sonra  3.günü aşırı kasılma yaşadım kasılmaya sanırım  olumsuz bakılıyor sizde oldumu? Çok uzun yazdım kusura bakmayın 

sürekli ayetel kürsi okuyoruz üflüyoruz bende  eşimde
 sürekli ayetel kürsi okuyoruz üflüyoruz bende  eşimde  inşirah sureside okuyun ben onu okuduğumda çok ferahlıyorum
 inşirah sureside okuyun ben onu okuduğumda çok ferahlıyorum