2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar bende geldim aranıza. Beklenen adetime 2gun var minnoşumu dün öğrendim. Bu arada şu hamilelik takvimi nasıl ekliyorduk. İlk iki çocuğumda eklemiştim ama aradan seneler geçince onu bile unutmuşum ☺️

Bu grubu görünce aklıma ekim annelerine ilk yazdığım günler geldi, hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın demeye geldim hanımlar🧿 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoşlarınızı, heyecanlı yolculuğunuzda size sağlık ve huzur dilerim🙏💕

Merhaba kızlar , yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım daha önceden tekrarlayan kimyasallarım olduğu için
son adet başlangıcı 30 kasım femara ve çatlatma iğnesi oldum tahminen 12-13-14 aralık tarihlerinde çatladı yumurtam dün adet tarihimdi ama ben omuz ve sırt ağrılarımdan ve uçuk çıkardığım için son gebeliklerimde hep, uçuk çıkardım şüphelendim ve kan verdim 8.46 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlamamı istedi, burda yazan değerlere göre bayağı düşük hemde beklenen adet tarihinden daha önce kan verenler bile var aramızda, inşallah ALLLAH dualarımızı kabul eder kucağımıza almayı nasip eder

Merhaba kızlar , yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım daha önceden tekrarlayan kimyasallarım olduğu için
son adet başlangıcı 30 kasım femara ve çatlatma iğnesi oldum tahminen 12-13-14 aralık tarihlerinde çatladı yumurtam dün adet tarihimdi ama ben omuz ve sırt ağrılarımdan ve uçuk çıkardığım için son gebeliklerimde hep, uçuk çıkardım şüphelendim ve kan verdim 8.46 çıktı doktor iki gün sonra tekrarlamamı istedi, burda yazan değerlere göre bayağı düşük hemde beklenen adet tarihinden daha önce kan verenler bile var aramızda, inşallah ALLLAH dualarımızı kabul eder kucağımıza almayı nasip eder
Canım bende önce uçuk sonra sivilce çıkardım adete 6 gün kala da 27 ile öğrendim aslında çok farkımız yok sadece 2 gün var sabırla bekle ve testlerini tekrarla sağlıkla artsın değerin biz bugün 209 olduk 🥹❤️

Bu grubu görünce aklıma ekim annelerine ilk yazdığım günler geldi, hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın demeye geldim hanımlar🧿 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnoşlarınızı, heyecanlı yolculuğunuzda size sağlık ve huzur dilerim🙏💕
Allah razı olsun canım 🙏🏻🥹❤️

Bende seninle aynıyım canım. Sat 26 Kasım birleşme 7 8 9 unda oldu. 18 aralıkta kan verdim 18 çıktı. 20 aralıkta 54 cıktı. Yarın 4+2 oluyor. Muayene olmaya gideceğim
Bende 4+1 🥹 bugün 209 çıktı sağlıkla artsın değerlerimiz inşallah ❤️

Benimde 2 kimyasal ım var femara çatlatma iğnesi ile kalmıştım şimdi yine femara aldım yumurtlama dönemindeyim

Ufak çaplı bi araba kazası geçirdik hastaneye gittim doktor baktı kese gözükmüyor zaten korkma rahim kendini korur düşmez dedi
Geçmiş olsun canım 🙏🏻 ama kese için çok erken zaten bugün doktor bana 2 hafta sonra gel dedi

Benim umudum bu ay'dan yana vardı ama olmadı tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelik dilerim gebelik bekleyen arkadaşlarada bol şans dilerim 🌸

Son düzenleme:
Bende emin olamadım şimdi sanki az artmış gibi 27-74-209 🙄

Kızlar bende geldim aranıza. Beklenen adetime 2gun var minnoşumu dün öğrendim. Bu arada şu hamilelik takvimi nasıl ekliyorduk. İlk iki çocuğumda eklemiştim ama aradan seneler geçince onu bile unutmuşum ☺️
hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim 🥰🤰🏻

Geçmiş olsun canım 🙏🏻 ama kese için çok erken zaten bugün doktor bana 2 hafta sonra gel dedi
Selam canım ben de 22 aralıkta kan tahlili vermiştim henüz gitmedim bat 28 o geçsin öyle tekrar giderim diye düşündüm kan tahliline ve kontrole. Doktor ne dedi tam olarak başka tetkikler yapıldı mı? Biz de bugün 4+0 gözüküyoruz uygulamaya göre. Kasık ve bel ağrım hala devam ediyor. Birazdan kan tahliline gitsem mi adaba beta kaç olmuş diye meraklandım 😁

Çıkın çıkın gelin inşallah 🥹❤️

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADI 🤰🏻
YAŞ ❔
SAT 🎀
KESE 🐣
KALP ATIŞI 💓
CİNSİYET 👧🏻👦🏻
İSİM
🧿
Admin bende 6 yılın sonunda bu gruba girmek istiyorum. Adım safiye yaşım 26 sat 20 kasım ancak ben bu ayın 20 sinde tekrar adet oldum ve adet bitiminde hamiş olduğumu öğrendim. Henüz kese kalp atışı vs. Göremedim beta 449 umarım sağlıklı gebeliktir. 🙏 şu sayfada hamilelik müjdesi veren herkeze o kadar çok özenmiştim ki ama hep maşallah dedim. Eğer nasipse şimdi bende onlardan biriyim inşallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah hepinizin müjdelerini okuruz burda. Ama size diyeceğim mucizelere Rabbimin gücüne inanın ve ona dayanın. Sonra ummadığınız bitti dediğiniz anda doğuyor güneş. 🙏😘🥰🧿

Admin bende 6 yılın sonunda bu gruba girmek istiyorum. Adım safiye yaşım 26 sat 20 kasım ancak ben bu ayın 20 sinde tekrar adet oldum ve adet bitiminde hamiş olduğumu öğrendim. Henüz kese kalp atışı vs. Göremedim beta 449 umarım sağlıklı gebeliktir. 🙏 şu sayfada hamilelik müjdesi veren herkeze o kadar çok özenmiştim ki ama hep maşallah dedim. Eğer nasipse şimdi bende onlardan biriyim inşallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah hepinizin müjdelerini okuruz burda. Ama size diyeceğim mucizelere Rabbimin gücüne inanın ve ona dayanın. Sonra ummadığınız bitti dediğiniz anda doğuyor güneş. 🙏😘🥰🧿
Bildiğiniz adet gibi yoğun muydu

Çok sevindim sizin adınıza 🥰 ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz 🙏🏻🙏🏻 hoş geldiniz aramıza. Miniklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🤰🏻

Back
X