2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ay Allah korusun seni de bebegide canım bende tam sana yazıyordum kalp Kalbe karşıdır geceden beri adet sancısı çekiyorum sırtım karnım bacaklarim siklasmadi ve şiddetini arttırmadi daha ama galiba bu sefer geliyor gelmekte olan ya akşama ya yarına gelir diye düşünüyorum

Aaayy canımsın hadi inşallah ya bugün bende çok uyandım öyle ağrılara bir kaç haftadır vardı zaten ama arada oluyordu şimdi her gece oluyor bide bacağımı agritmisim sanırım vardı zaten de pelvik kemiğim ağrıyor sağ tarafım bebek baskı yaptıkça ağrıyordu galiba dün o korkuyla daha çok agritmisim kaçmaya çalışırken. Öyle mi diyorsun geliyor mu aceba anneler hisseder

Ay o pelvik ağrısı çok fena ben biraz iş yapayım gece uyuyamıyorum ağrıdan valla son iki haftadır her gece geliyor diye diye hislerim kaybolmuş ama bu ağrı hepsinden farklı inşaallah bu seferde yanilmam

Eevtt kuzum beni yaptılar su gecirmez bandı takıldı pazartesiye kadar çıkarma dedi bana dr dus alabilirsin diye ondan sonra çıkardıktann sonra batikon sür temizle dedi malzemeleri aldım
Bana doktorum ameliyatın ertesi günü yıkanabilirsin dedi hastanede. 2 gece kalacağım. Sana ne dediler canım?

Reactions: Jou
Ay o pelvik ağrısı çok fena ben biraz iş yapayım gece uyuyamıyorum ağrıdan valla son iki haftadır her gece geliyor diye diye hislerim kaybolmuş ama bu ağrı hepsinden farklı inşaallah bu seferde yanilmam
Benimki de oturup kalkınca çok ağrıyor hareket ederken iyi oluyor o yüzden hep hareket halindeyim sorma oturmak yatmak baya zorluyor beni artık hep ayaktayım akşam yatak haricinde sırtım yer görmuyor valla bilirsin ya farkı geçmiyorsa geliyor demektir benimkiler bu ara geçiyor genellikle geceleri oluyor o adet agrilarim gündüze sirayet etmedi henüz

Bakalım duş falan aldım gidip geliyorum inşaallah bu sefer yanilmiyorumdur

Kızlar benim bebiş 20dk da bir emmek istiyor.sizinkiler de böyle mi yoksa bu benimkine has bı durum muuykusuzluktan ölüyorum
Ya benimki emmiyor korkuyorum sarılık olval diye. 2 saati geçiyor. Uyanıksa bile içmiyor anca acıkınca. Uyuyorsa zaten kendi uyanmadan asla memeyi kanul etmiyor. Ama gğnğn belli saatlerınde atak saatleri var o ara emzir gaz çıkar alt deiş. Sonra altını açtım için ağlama kırızşeri gene başa sar derken 3 saati alıyor o süreç. Alltını açma serüveni bol ağlamalı bol çığlıklı

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…