- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #21.261
Ay Allah korusun seni de bebegide canım bende tam sana yazıyordum kalp Kalbe karşıdır geceden beri adet sancısı çekiyorum sırtım karnım bacaklarim siklasmadi ve şiddetini arttırmadi daha ama galiba bu sefer geliyor gelmekte olan ya akşama ya yarına gelir diye düşünüyorumAayyy gercegim dün dogurmadiysam o heyecan korkuyla valla gece dogururum falan sandım felaket fırtına çıktı ama ortada kaldık eşimle yürüyüşe çıkmistik her yer karanlık oldu bı anda fırtına kum elektrikler kesildi ağaçlar deverilmeye başladı etrafımızdaki herşeyi atmaya başladı yuruyemedik bı ara koşmaya çalıştığımi hatırlıyorum herkes kaçmaya çalışıyor bir araba durdu aldı bizi götireyim eve diye bindik Allah razı olsun eve girdik ama ben bittim yani aha dedim bu korkuyla dogururum herhalde gece de baya ağrım falan oldu
Dedim herhalde kıyamet kopuyor burda kavak ağaçları falan var bizim kapının önünde ağaçlar falan hep sökülmüş kökündenVuuuuuuu
Aaayy canımsın hadi inşallah ya bugün bende çok uyandım öyle ağrılara bir kaç haftadır vardı zaten ama arada oluyordu şimdi her gece oluyorAy Allah korusun seni de bebegide canım bende tam sana yazıyordum kalp Kalbe karşıdır geceden beri adet sancısı çekiyorum sırtım karnım bacaklarim siklasmadi ve şiddetini arttırmadi daha ama galiba bu sefer geliyor gelmekte olan ya akşama ya yarına gelir diye düşünüyorum
Yaaa kötü olmuş nerde oturuyorsun pekiDedim herhalde kıyamet kopuyor burda kavak ağaçları falan var bizim kapının önünde ağaçlar falan hep sökülmüş kökünden
Maalesef ya yaşanacağı varmış eve geldik ya çok şükür. Kayseri kuzumYaaa kötü olmuş nerde oturuyorsun peki
Ay o pelvik ağrısı çok fena ben biraz iş yapayım gece uyuyamıyorum ağrıdan valla son iki haftadır her gece geliyor diye diye hislerim kaybolmuşAaayy canımsın hadi inşallah ya bugün bende çok uyandım öyle ağrılara bir kaç haftadır vardı zaten ama arada oluyordu şimdi her gece oluyorbide bacağımı agritmisim sanırım vardı zaten de pelvik kemiğim ağrıyor sağ tarafım bebek baskı yaptıkça ağrıyordu galiba dün o korkuyla daha çok agritmisim kaçmaya çalışırken. Öyle mi diyorsun geliyor mu aceba anneler hisseder
Bana doktorum ameliyatın ertesi günü yıkanabilirsin dedi hastanede. 2 gece kalacağım. Sana ne dediler canım?Eevtt kuzum beni yaptılar su gecirmez bandı takıldı pazartesiye kadar çıkarma dedi bana dr dus alabilirsin diye ondan sonra çıkardıktann sonra batikon sür temizle dedi malzemeleri aldım
Bebeğin doyuyorsa hiç strese girme 20 dk da sende yıpranırsın ben şuan 2 saatte bir emziriyorumSarılık olmasın diye 20 dkda bir emzir diye tepemde dolandı desem öldüm sinirden
Bende ameliyatın ertesi günü hemen yıkandım. Öncesşnde su geçirmez bant taktılar hastanede ilk duşumu aldımBana doktorum ameliyatın ertesi günü yıkanabilirsin dedi hastanede. 2 gece kalacağım. Sana ne dediler canım?
Bana aynı istedığın gün yıkan sadece pazartesi bandı çikarıp kendin batikon yaparsın dediBana doktorum ameliyatın ertesi günü yıkanabilirsin dedi hastanede. 2 gece kalacağım. Sana ne dediler canım?
Aboovv kıyametlen kurtardınız kendiniziMaalesef ya yaşanacağı varmış eve geldik ya çok şükür. Kayseri kuzum
Benimki de oturup kalkınca çok ağrıyor hareket ederken iyi oluyor o yüzden hep hareket halindeyim sorma oturmak yatmak baya zorluyor beni artık hep ayaktayım akşam yatak haricinde sırtım yer görmuyor vallaAy o pelvik ağrısı çok fena ben biraz iş yapayım gece uyuyamıyorum ağrıdan valla son iki haftadır her gece geliyor diye diye hislerim kaybolmuşama bu ağrı hepsinden farklı inşaallah bu seferde yanilmam
Aayy sorma joum bununla geçmiş olsun inşallah rabbim beterinden korusunAboovv kıyametlen kurtardınız kendinizi
İyiyim şükür bugün tekrar nst var zaten bakalım aksam ne diceklerHareketler iyi sende iyiysen anormal bir durum yoksa beklemye devam canım hayırla gelsinler inşallah
Dun geldim kuzumm evimde ayaklandım resmen yaa hastanede heryerim ağrıyomuş öylesine resmennAayy sorma joum bununla geçmiş olsun inşallah rabbim beterinden korusunsen napyosn geldin mi evine bebis nasıl
Evde misin şuan hastanede mi tekrar tekrar neden nst ye giriyorsun zaten sancıların olsa o kadar sık hani doğum başlatacak kadar zaten belli olur şu nişan falan geldi mi kaçırdım mi ben o kısmıİyiyim şükür bugün tekrar nst var zaten bakalım aksam ne dicekler
Süpersin yaaa valla insanın evi gibi yok hastahneyi ben zaten hiç sevmem keşke imkan olsa da evimde dogursamDun geldim kuzumm evimde ayaklandım resmen yaa hastanede heryerim ağrıyomuş öylesine resmenn
Hahahha keşkee kızzzSüpersin yaaa valla insanın evi gibi yok hastahneyi ben zaten hiç sevmem keşke imkan olsa da evimde dogursam
Bakalım duş falan aldım gidip geliyorum inşaallah bu sefer yanilmiyorumdurBenimki de oturup kalkınca çok ağrıyor hareket ederken iyi oluyor o yüzden hep hareket halindeyim sorma oturmak yatmak baya zorluyor beni artık hep ayaktayım akşam yatak haricinde sırtım yer görmuyor vallabilirsin ya farkı geçmiyorsa geliyor demektir benimkiler bu ara geçiyor genellikle geceleri oluyor o adet agrilarim gündüze sirayet etmedi henüz
Ya benimki emmiyor korkuyorum sarılık olval diye. 2 saati geçiyor. Uyanıksa bile içmiyor anca acıkınca. Uyuyorsa zaten kendi uyanmadan asla memeyi kanul etmiyor. Ama gğnğn belli saatlerınde atak saatleri var o ara emzir gaz çıkar alt deiş. Sonra altını açtım için ağlama kırızşeri gene başa sar derken 3 saati alıyor o süreç. Alltını açma serüveni bol ağlamalı bol çığlıklıKızlar benim bebiş 20dk da bir emmek istiyor.sizinkiler de böyle mi yoksa bu benimkine has bı durum muuykusuzluktan ölüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?