- 7 Ekim 2020
- 154
- 109
- 53
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #27.081
Ben de zor bir gece geçirdim. 4 den 7 ye kadar oturduk. 1 den 4’e kadar da sürekli kıpır kıpır meme aradı. Şu anda poposunda pireler uçuşuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok para hasvjssh ama tek problem o da degil sonuc olarak o egitimi de biz vericez ay inanilmaz usendigim bi konuKaç para ulan bir uyku eğitimi!!! diye bağırasım geldi uykusuzluktan artık![]()
MaşallahBizde 6. Ayin sonuna doğru aldık cok da diş sancisi çekmedi cok şükür tetagilden 3 4 tane falan kullandik gerisi kaldı![]()
Maşallah benimkide şaşırta biliyor arada 2 gün önce uyudum ya dün gece uyutmadı ama sabah kaçta kalktı 11 deElif benimki 7 ye kadar uyudu gece 11 dençok iyi geldi ya bayadır uyumamıştım
darısı başınıza diyeceğim ama bu gece uyumaz biliyorum
![]()
Gece uyumazlar sabahta kalkmak bilmiyorlar kelebekkBen de zor bir gece geçirdim. 4 den 7 ye kadar oturduk. 1 den 4’e kadar da sürekli kıpır kıpır meme aradı. Şu anda poposunda pireler uçuşuyor![]()
Ya bilmiyorum ama Pınar bence her bebekte etki edebilecek bir eğitim değil bu ya.Cok para hasvjssh ama tek problem o da degil sonuc olarak o egitimi de biz vericez ay inanilmaz usendigim bi konu![]()
Aynen desteksiz uykuyu ogretmiyorlar ki. Yine yaninda duruyorsun yine ne bileyim emzik veriyorsun agzina ya da pis pis yapiyosun poposuna. Soooyle cocugu koydugum gibi uyutan egitim yok muYa bilmiyorum ama Pınar bence her bebekte etki edebilecek bir eğitim değil bu ya.
Aynı benimki de mizirdaniyor ağlıyor emip tekrar uyuyorSanmiyorum diş olsa şiddetli ağlamalar olur benimki mizmizlaniyor emziği alınca uyuyo.
Ee ben ne anladım bu işten zaten bizde onu yapıyoruzAynen desteksiz uykuyu ogretmiyorlar ki. Yine yaninda duruyorsun yine ne bileyim emzik veriyorsun agzina ya da pis pis yapiyosun poposuna. Soooyle cocugu koydugum gibi uyutan egitim yok mu![]()
Haha evett bestee bencede öyle olmalıİyi geceler dediğimiz an uyuyan çocuk enter![]()
Bence bir yerine sancı girmiştir MevsimKızlar bugün gece oğlum çığlık atar gibi korkmuş gibi ya da bir yerine birşey olmuş gibi bağırarak ağlayarak uyandı o kadar korktum ki anlatamam kalbim baya bir çarptı niye böyle oldu![]()
Ay evet ya erken başladılar canımGece uyumazlar sabahta kalkmak bilmiyorlar kelebekk
Ay ne bilim elifim ya çok korktum ama yavrum Allah'tan emdi de uyuudu tekrar sakinleşti zaten çok sık uyanıyor bu ara benim aklıma da dış geldi de bakalım kolaylıkla çıksın inşallah. Valla hep seviyorux ki bazen içime tekrar sokasim geliyorBence bir yerine sancı girmiştir Mevsim
Oda ne sancısı olacak tabiki diş.
Birde bebeğe nazar değdiğinde etleri ağrırmış yakın zamanda çok seven oldu mu anne babanında nazarı çok değiyor her gün mutlaka okumalıyız aslında.
Artık hayal dünyaları da gelişiyor. Gün içinde mesela düştü ağladı onu rüyasında görüp ağlamış olabilir ya da diş sancısı gaz sancısı gelmiş olabilir.Ay ne bilim elifim ya çok korktum ama yavrum Allah'tan emdi de uyuudu tekrar sakinleşti zaten çok sık uyanıyor bu ara benim aklıma da dış geldi de bakalım kolaylıkla çıksın inşallah. Valla hep seviyorux ki bazen içime tekrar sokasim geliyorama haklısın okuyoruz da unutuyorum çoğu zaman da
Oy MaşallahAy evet ya erken başladılar canımbugün babaanneye yemeğe gideceğiz diye geç yatacağız. Dedim uyusun 2 saat kesintisiz uyudu gece uyumadığı için.