2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    217
Ben de zor bir gece geçirdim. 4 den 7 ye kadar oturduk. 1 den 4’e kadar da sürekli kıpır kıpır meme aradı. Şu anda poposunda pireler uçuşuyor 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlarr
5inem 5inem
B bessste
Uyudu mu bebeler gece maalesef benimki beni çıldırttı saat 4 mü neydi uyudu ilkndega ortamızda tepine tepine.
Elif benimki 7 ye kadar uyudu gece 11 den 🫠🫠 çok iyi geldi ya bayadır uyumamıştım 🤪 darısı başınıza diyeceğim ama bu gece uyumaz biliyorum 😂

Elif benimki 7 ye kadar uyudu gece 11 den 🫠🫠 çok iyi geldi ya bayadır uyumamıştım 🤪 darısı başınıza diyeceğim ama bu gece uyumaz biliyorum 😂
Maşallah benimkide şaşırta biliyor arada 2 gün önce uyudum ya dün gece uyutmadı ama sabah kaçta kalktı 11 de🤣

Kızlar bugün gece oğlum çığlık atar gibi korkmuş gibi ya da bir yerine birşey olmuş gibi bağırarak ağlayarak uyandı o kadar korktum ki anlatamam kalbim baya bir çarptı niye böyle oldu :(

Aynen desteksiz uykuyu ogretmiyorlar ki. Yine yaninda duruyorsun yine ne bileyim emzik veriyorsun agzina ya da pis pis yapiyosun poposuna. Soooyle cocugu koydugum gibi uyutan egitim yok mu🤣
Ee ben ne anladım bu işten zaten bizde onu yapıyoruz🤣
Geçen bir video gördüm adam bebeğinin ağzına emziği verdi tak çocuk uyudu öyle olsa neyse🤣

Kızlar bugün gece oğlum çığlık atar gibi korkmuş gibi ya da bir yerine birşey olmuş gibi bağırarak ağlayarak uyandı o kadar korktum ki anlatamam kalbim baya bir çarptı niye böyle oldu :(
Bence bir yerine sancı girmiştir Mevsim
Oda ne sancısı olacak tabiki diş.
Birde bebeğe nazar değdiğinde etleri ağrırmış yakın zamanda çok seven oldu mu anne babanında nazarı çok değiyor her gün mutlaka okumalıyız aslında.

Bence bir yerine sancı girmiştir Mevsim
Oda ne sancısı olacak tabiki diş.
Birde bebeğe nazar değdiğinde etleri ağrırmış yakın zamanda çok seven oldu mu anne babanında nazarı çok değiyor her gün mutlaka okumalıyız aslında.
Ay ne bilim elifim ya çok korktum ama yavrum Allah'tan emdi de uyuudu tekrar sakinleşti zaten çok sık uyanıyor bu ara benim aklıma da dış geldi de bakalım kolaylıkla çıksın inşallah. Valla hep seviyorux ki bazen içime tekrar sokasim geliyor 🤣 ama haklısın okuyoruz da unutuyorum çoğu zaman da

Ay ne bilim elifim ya çok korktum ama yavrum Allah'tan emdi de uyuudu tekrar sakinleşti zaten çok sık uyanıyor bu ara benim aklıma da dış geldi de bakalım kolaylıkla çıksın inşallah. Valla hep seviyorux ki bazen içime tekrar sokasim geliyor 🤣 ama haklısın okuyoruz da unutuyorum çoğu zaman da
Artık hayal dünyaları da gelişiyor. Gün içinde mesela düştü ağladı onu rüyasında görüp ağlamış olabilir ya da diş sancısı gaz sancısı gelmiş olabilir.

Benimkide uyumuyor. Akşam 9da yatağa geçiyoruz bazen 11i buluyor uyuması. Bide benim bebegim atopik. Bu gece de alerjisi tuttu kaşıntıdan uyuyamadı çocuğum. Ailemden de uzaktayım yorgunluktan ağlıyorum artık. Gerçi yakında olsalar da kimseden fayda yok ama insan bazen yarım saat boşluğa bakmaya bile ihtiyac duyuyor..

Back