- 25 Haziran 2016
- 7.516
- 13.355
- 248
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #27.281
Evet ya ilk defa hasta oldu çok kötüydü.keske hiç buyumese en tatlı olduğu zamanlarYaaa çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasıngerçekten öyle zaman su gibi 4 gün sonra 9 aylık oluyoruz
Onunla geçmiş olsun canım bir yerde bağışıklık kazanıyorlar öyle düşünelim ahh keskeeee dimiEvet ya ilk defa hasta oldu çok kötüydü.keske hiç buyumese en tatlı olduğu zamanlar
Zaman ne kadar çabuk geçmiş ben de duygulandım hatırlıyorum paylaşımlarınızı çok dua etmiştim şimdi büyümüş yaşına girmiş mutlu sağlıklı uzun yaşamı olsunKızlar Çağla doğalı 1 yıl oldu inanabiliyor musunuzÇok duygusal bir gün geçirdim o zorlukları hatırladım aynen yaşadım tekrar… ah Allahım sen ne büyüksün mucizemi bana verdin
Bizimki daha hiç uyumadı oto koltuğunda hep dışarıyı izliyorBende ablamın vardı yigelerimin onu kullanmaya başladık ama sanki erken geldi bana ya uyuyor ya mesela kafası öne düşüyor onu öyle görünce düzeltmeye çalışıyorum olmuyor tekrar çıkarttırdim eşime
Merhabalar umarim hepiniz ve bebisler iyidir. Uyku tulumu kullanan varsa kac tog kullaniyorsunuz bahar ve yaz icin arayis icindeyim de. Tesekkur ederiim
Oglus arabayi çok seviyor uyuması resmen hobisi yani 10 dk lik mesafede eve gelmeden uyuyor meselaBizimki daha hiç uyumadı oto koltuğunda hep dışarıyı izliyorpuset artık küçük geliyor ayaklari sığmıyor mecbur oto koltuğuna geçtik ama oto koltuğunun 3 ayarı var hafif yatay pozisyonunda kafası düşmez bizimkinde her oto koltuğunun ayarı farklı demek ki
Ben bu ara uyku eğitimi modundayım o nedenle gece 1 e düşürmeye gayret ediyorumKızlar bebişlerinizin gece beslenmesi nasıl
Pusette bizimki de uyuyordu şimdi oto koltuğunda dışarıyi merak ediyorOglus arabayi çok seviyor uyuması resmen hobisi yani 10 dk lik mesafede eve gelmeden uyuyor meselane kullanıyorsunuz canım hangi marka. Ablam almayın kizlarinkininal dedi aldım ama sanırım bunda yok o özellik yeni almam lazım
Hahahah kuzular ya valla benimkinin uykusu varsa hiç dinlemiyor nere olduğu ama etrafa bakması falan çok güzel ya bayılıyorum şaşkın hallerinePusette bizimki de uyuyordu şimdi oto koltuğunda dışarıyi merak ediyorablan memnun kalmissa kullan tabi şimdi kullanamiyosaniz 1 2 ay sonra tekrar denersiniz
Pazarama bizimki bu holmer markasi. Baya araştırdık ve fp ürün gerçekten
Merhaba, neler yapıyorsunuz acaba bu surecte?Ben bu ara uyku eğitimi modundayım o nedenle gece 1 e düşürmeye gayret ediyorum
Erken uyandırıyorum 07.30-08.00 arası. 3,5 saat uyanık kalıyor bazen 4 ona göre uykuya geçiriyorum. Bizim sorunumuz gece sürekli uyanmak istemesi ve direkt ayağıma yönelip orda uyumak istemesiydi. 1-2 aydır bu beni çok yormuştu gece boyu uyanıyordu.Merhaba, neler yapıyorsunuz acaba bu surecte?
Emiyorsa da gerçekten yapman gereken memede dalana kadar tutmamak. Bebeğe sürekli destek vermemek gerekiyor. Yapması zor ama büyüyor ve ben yaşlandımMerhaba, neler yapıyorsunuz acaba bu surecte?
Ben onu bi turlu beceremedim. Memede uyutuyorum bugun daha sabahtan beri yarim saat uyudu. Gercekten yaslandirici bir surecEmiyorsa da gerçekten yapman gereken memede dalana kadar tutmamak. Bebeğe sürekli destek vermemek gerekiyor. Yapması zor ama büyüyor ve ben yaşlandım
Memeyle biberon aynı işlevde kızım da kucağımda biberonla emzikle uyuyordu. Tam dalana kadar tutmayacaksın tek çözümü o. Evet biliyorum memede daha kolay uyuyor ama uyku eğitimi bebekten desteği çekmek gerekiyor diyor. İstersen tabi emzirmeyi bırakana kadar öyle devam edebilirsinizKizlar bebisleri nasil uyutuyorsunuz ben bu uyku isini cozemedim ya
Ben onu bi turlu beceremedim. Memede uyutuyorum bugun daha sabahtan beri yarim saat uyudu. Gercekten yaslandirici bir surec
MayaKızlar bebişlerinizin gece beslenmesi nasıl
Merhaba biz 9 aylık olduğumuzda kan verdik. Kansızlık durumuna ve d vitaminine vs bakıldıKızlarrr
Nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara umarım iyisinizdir.
Sizlere birşey sormak istiyorum.
1. Cisi bebekleriniz artık ilk uyandığında öğünü emmek mi yoksa mama mı oluyor. Yada artık uyandığında kahvaltı ile mi başlıyorsunuz.
2. 9. Ayında bebekler için kan verilecek mi doktorunuz hiç öyle birşey söyledi mi.
Elif iyiyiz sen nasılsın ?Kızlarrr
Nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara umarım iyisinizdir.
Sizlere birşey sormak istiyorum.
1. Cisi bebekleriniz artık ilk uyandığında öğünü emmek mi yoksa mama mı oluyor. Yada artık uyandığında kahvaltı ile mi başlıyorsunuz.
2. 9. Ayında bebekler için kan verilecek mi doktorunuz hiç öyle birşey söyledi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?