• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
ben aldım canım bekliyorum henüz gelmedi, arkadaşım geçen hafta çilekten aldı ona nisan sonu teslim demişler, eğer senin alacağın yer 1 ay diyorsa martta almak mantıklı olabilir sanki :)
Ben o zaman 1 ay sonra bakayim :) tez canlıyım bir an önce olsun bitsin istiyorum. Daha badana yapılacak, duvar kağıdı seçilecek ohoo🙈
Bende bakınıyorum fiyatlar efsane 🙈 5-6 ay arası sipariş oluşturuldu güzel olur sanırım hangi sayfadan siteden bakıyorsunuz arada link bırakın da fikir olsun 🥰
Babymio diye bir yerden almayı düşünüyorum İstanbuldayım. Seçtiğin mobilyaları özel ölçü olarak yapabiliyorlar benim için en azından dolabın iç tasarımını ve boyutunu kendim seçebiliyor olmam önemli ☺️

Ben o zaman 1 ay sonra bakayim :) tez canlıyım bir an önce olsun bitsin istiyorum. Daha badana yapılacak, duvar kağıdı seçilecek ohoo🙈

Babymio diye bir yerden almayı düşünüyorum İstanbuldayım. Seçtiğin mobilyaları özel ölçü olarak yapabiliyorlar benim için en azından dolabın iç tasarımını ve boyutunu kendim seçebiliyor olmam önemli ☺️
valla bende dayanamayıp ocak ayında aldım :)) bekliyorum gelsin diye haftaya da boya badana yapalım ramazana kadar bitsin bayramdan sonra genel bir temizlik yaparız dedik :)) Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tüm hayallerimizi . Sende özeniyorsan al bence :)))

ayy jou ben 36da doğurursam mayısın ortası oluuur ayyy heyecanlandım :halay:
Kızçeye öyle oldum 36+5 ti birde kilosu 4kiloydu doktor dedi kilosu çok yerinde artık beklemeye gerek yok demisti zaten dönemez daha demisti bende nasıl oluyosa öyle olsun dedim bitirdik işi
Neden olmasınnn tospigi kilosu yerinde olsunda boyuda beklemeye negerek var😅

Nasıl oldun canım bulantı benim tansiyonum düşmüş ondan olmuş sanırım ama geçti gibi dün ara ara ölçtüm normal zmaana göre düşüktu ama gebelik aralığında iyi dedi ablam olur normal düşmesi bebek senden almaya başlıyor artık dedi tuzlu ayran yaptım içtim annemlere geçtim dinledim bugün ölçmedim hiç ne durumda bilmiyorum
Bugun biraz daha iyiyim ama bende hep bi ic sıkıntısı carpinti oluyor🥹 benim basindan beri hep dusuk tansiyonum ve istahim pek acik degil bi sabah bi aksam zorla yiyorum biseyler

Kızçeye öyle oldum 36+5 ti birde kilosu 4kiloydu doktor dedi kilosu çok yerinde artık beklemeye gerek yok demisti zaten dönemez daha demisti bende nasıl oluyosa öyle olsun dedim bitirdik işi
Neden olmasınnn tospigi kilosu yerinde olsunda boyuda beklemeye negerek var😅
ay hadi sağlıkla kolaylıkla vaktinde gelsinler inşallahhhh :)))

• Amin
Reactions: Jou

Aynen bende birşey var aklımda onu yaptırmak istiyorum bizim burda yok o yüzden biraz araştırma içindeyim şuan ama işler çoksa şimdiden sipariş vermek de mantıklı yani 🤗

Bugun biraz daha iyiyim ama bende hep bi ic sıkıntısı carpinti oluyor🥹 benim basindan beri hep dusuk tansiyonum ve istahim pek acik degil bi sabah bi aksam zorla yiyorum biseyler
Kan değerlerin ne durumda canım bende bu söylediğin şeyler birkaç gündür vardı işte sonrasu bu şekilde patlak verdi bende tırstım biraz 🙈

Kizlar ruyamda bebegimi gordum. Daha yeni dogmustu ama masallah ben diyim 6 kilo siz deyin 7 kilo🤣🤣 boyu da cok uzundu… cocugu zar zor kucagima aliyodum🥲 ne anlama geliyo acaba anlayan var mi🙄
Bende görüyorum böyle rüyalar , doğuyor emziriyorum birden 2 kg almış oluyor filan :)) sanırım bilinçaltından kaynaklı :)

Daha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.

Daha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.
Yaaaa cok gecmis olsunn acil şifalar diliyorumm ☹️☹️ başka bilgim yok ama havuç suyu içmende iyi fikirr bol su zaten en önde hamilelikte

Kızlar ben de 2-3 gündür akşam yemeklerinden sonra çok fena oluyorum. Yani az yememe rağmen inanılmaz şişiyorum midem karnım patlayacak gibi oluyo. Dün yemekten sonra baya bi yürüdüm 1-2 saat sonra anca kendime geldim. Bi süre akşam yemek yemeyeceğim. Çorba yoğurt fln geçiştircem
Aynı sorun bendede var öyle şişiyorumki dünyaları yemiş gibi ve yanı huzursuzluk devamında inşallh çok sürmez bu durum

Back
X