• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben açıkçası ayırmak istiyorum canım 6 ay sonra. Tabi ilk başta ona değil bana zor olacak ama o düzeni kurmak istiyorum. Başka bi modeli vardı chicco’nun 4 yaşa kadar kullanılanilen. Annem bir de istersen ilkokula yazdırınca ayırırsın o ne öyle dedi vazgeçtim 🤣
Tabi tabii 10 aydan sonra daha iyi olur aslinda tabi sen bilirsin canım
Hahahah alemsin🤣

Akşam öğünlerine salata içine bir avuç haşlanmış bakliyat ekle canım benim, bak gör o zaman nasıl doyuyorsun🙈 yeşil mercimekli ve nohutlu salatalar aşırı aşırı güzel oluyor tadı ve çok tok tutuyor. Ben nerdeyse her öğlen çorba, akşamda bu şekilde salata yanında et balık tavuk vs neyse yiyorum. 2.5 kilo aldım sadece.
ayy ne güzel yaa , denicem teşekkür ederim :)

Bende evdeyim hareketsizim zaten doymamanın sebebi şekerli seyler tüketmen kuzum ekmek mesela doyurmaz içinde bol şeker var ve iştahını açar çavdar ekmek yiyebilirsin mesela 🥰🥰 yüksek proteinli seyler tüketsen yeterli
evet maalesef öyle , anlık tokluk veriyor ekmek sadece

• Beğen
Reactions: Jou
Eğer ayaklar asagidaysa normal o zaman çünkü öyle bir atıyor ki idrarım kaçacakmis gibi ilk oğlumda böyle değildi çok sakindi ve bebekligi de sakın gecti bu sürekli tekmeliyor bakalım bebekligi nasıl geçecek 😁
Haha erkek çocukları genelde hareketli olur😂
Senin ikinci bebeğin cinsiyeti ne

kızlar selam bende anne yanı park yatak bakıyorum yanı açılan 70*110 cm olanlardan genel olarak markaların modelleri benzer olduğu için yoyko nun krem renk olanı beğenmiştim ama ürün hiç bir yerde yok şuan, diğer renklerde koyu geliyo krem rengi bakıyorum önerisi olan var mı

• Muhteşem
Reactions: Jou
Canım bu çok normal neden takıldın tam bu haftalarda parmaklarını emiyorlar 🥹 tesadüf olmuşturr denk gelmesi, merak etmeee
Insallah canım ya çok stres yaptım nie acmiyo
Kız benim kızında elleri kapalıydı hatta doktor dediki kızın cimri olacak diye dalga geçmişti😂
Detaylıdada parmakları açıktı. Benim kızda hep uyuyor ona ne yapmalııı
Insallah detaylıca acar ellerini benimki de uykucu cikolata bal yiyin hareket eder

Insallah canım ya çok stres yaptım nie acmiyo

Insallah detaylıca acar ellerini benimki de uykucu cikolata bal yiyin hareket eder
Kız yok çikolata yedim yürüyüş yaptım uyanmadı resmen artık doktora sordum bşr sorun mu var dedim neden uyuyor yok yok birşey yok dedi.

Back
X