- 25 Ağustos 2019
- 62.478
- 119.955
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.201
Hhahahaha bencedee en mantıklısıHavalar soğuyana kadar izin bize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhahahaha bencedee en mantıklısıHavalar soğuyana kadar izin bize![]()
neyse masallah diyelimÖlçümlerde +, - pay bırakıyor cihazlar ama şimdi benimkilere baktım şimdi, 24+1’de yaklaşık 700, 28+5’te 1300 demiş. Ben de şaşırmıştım neredeyse iki katına çıkmış diyeenormaldir yaa
![]()
Olur valla bilgilenirizz teşekkürlerYokkk yiyebilirsin onlar zaten yapman lazim ama biraz da tatlıda tüketmen gerekiyor bana bi liste vermişlerdii atarım size bakarsınizz gazlı yiyecekler yememen lazım bebeğe geçiyo gazı olmaması için yememen gereken seyler var mesela
Ya çok merak ediyorum keşke görebilsekneyse masallah diyelimbiz hic bebelerimizi 3-4 boyutlu ultrasonlarda goremeyecek miyiz ya
![]()
Eveet neye benzedikleri bile gozukuyor… bize surpriz olacak sanirsamYa çok merak ediyorum keşke görebilseksormaya da çekiniyorum neden bilmiyorum
bizim haftalarımızda bebekler gülümsüyor, gözlerini açıyor her şey belli oluyor instagramdaki videolarda, biz de görelim
![]()
Valla öyle olacak galibaEveet neye benzedikleri bile gozukuyor… bize surpriz olacak sanirsam![]()
Benim doktor da her seferinde şoka giriyorBenim bebeğim 26+3 te 1 kilotombik bişey geliyor galiba
ATtım biara ama erkendi sanırım kimseler tele kaydettimi bilmiyom bakOlur valla bilgilenirizz teşekkürler![]()
Devlet takılıyım canim sürekli doktorala iletişim halinde değilim malesefcanım karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir en son e nabızında alt ast değerlerin nasıl çıkmış baksana ? gebelik hali de kaşıntı yapabiliyormuş tabi en iyisini doktorun bilir
canım karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir en son e nabızında alt ast değerlerin nasıl çıkmış baksana ? gebelik hali de kaşıntı yapabiliyormuş tabi en iyisini doktorun bilir
Aynı aynı sabahları kalkmak çok zor gelmeye başladı artık. Diyorum zaten bebek gelince uyuyamıcam 32. Haftadan çıkayımda az dinleneyim evde ya yoruldum.bende 37ye kadar dayaanayım diyorum ama sabahları çok zorlanmaya başladım aynı şekilde, hatta bu sabah dedim ki bugün cuma olmasaydı işe gitmezdim :) izin alır yatardım . öyle uyandım
Bi ben gittim galibaaKimler gitti bugün doktoraaaaaaaaaaaa detaylar lütfeen kilo boy durumlar![]()
AAaa anlattt kaçırdım galiba yaBi ben gittim galibaa![]()
Ben de kontrolden geldim, çok şükür her şey çok iyi. 1463gr olmuş sıpa. Boy da 39,5cm. Artık dönmüş, baş geliş pozisyonda çok şükür.
Mideme artık rennie duo fayda etmediği için doktor hap verdi. Bakalım o rahatlatacak mı. Daha önceki haftalarda verilmiyormuş hap. 29+4 şu an. Doğum için de 19-25 mayıs arası dedi
![]()
AAaa anlattt kaçırdım galiba ya
Bugün bunun için doktora gittim. Hamile olduğum için krem önermesini istedim madesol gibi bişeydi adı aldım kullanıp yorum yaparımbenim cildim çok kuruyor kızlar yaa ellerim dudaklarım hep çatlıyor , sizde de oluyor mu ?
Ooooo geldii bile kızzzz ayyy çok güzel kiloşta boyda harikaaaBen de kontrolden geldim, çok şükür her şey çok iyi. 1463gr olmuş sıpa. Boy da 39,5cm. Artık dönmüş, baş geliş pozisyonda çok şükür.
Mideme artık rennie duo fayda etmediği için doktor hap verdi. Bakalım o rahatlatacak mı. Daha önceki haftalarda verilmiyormuş hap. 29+4 şu an. Doğum için de 19-25 mayıs arası dedi
![]()
Teşekkür ederim JouuuOoooo geldii bile kızzzz ayyy çok güzel kiloşta boyda harikaaakaçırmışım ya
Çok normal çıkmış canım korkma Allah'ın izniyle. Olmazsa devlet randevusunu erkene çekersin için rahat etsin
Ayyy zaten en heyecanlı ve ağırlaştığımız haftalara girdik sanırımAynı aynı sabahları kalkmak çok zor gelmeye başladı artık. Diyorum zaten bebek gelince uyuyamıcam 32. Haftadan çıkayımda az dinleneyim evde ya yoruldum.