2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Gebzedeyim ben de ama İstanbul’da zeki Şahinoğluna yönlendirdi doktorum o da 3700tl ona gideceğim. Gerçekten çok pahalı ya işlerine saygım sonsuz ama 40 dakika sürecek en fazla gerçekten pahalı :/
Zeki şahinoğlu Gebze Anadolu sağlıkta 7000 dediler bize detaylı ultrason için 🙄 aynı doktor, kurum değişince fiyat da bindiriyorlar demek ki

Dier kızımın ismi Sare
o zmandan beri aklımdaydı zümra bunda hiç düşünmedim açıkçası. Eşim de mira istiyor ama anlamı güzel deil diye eklemek istemiyorum☺️isim hakkını fazlasıyla kullndı o
Biz de hem anlamı guzel hem kulaga hos gelsın ıstıyoruz bakalım hangisi ıcımıze sınıcek enson☺️

Zeki şahinoğlu Gebze Anadolu sağlıkta 7000 dediler bize detaylı ultrason için 🙄 aynı doktor, kurum değişince fiyat da bindiriyorlar demek ki
Anadolu sağlık grubuna selam vermek 2500tl aşırı pahalı bir yer 😂

Kızlar bu bebek arabasını kaptım 😀 aldığım gibi tükendi
IMG_4838.webp

Kızlar ben geçen hafta bir şeyden bahsetmiştim bebegimin bobreginde az buyume var diye ama bugun kontrolde gayet iyi kuculmus her sey yoluna girdi hamdolsun rabbime
Ay gözünüz aydın çok sevindim. Benim de q6 şubatta randevum var. İnşallah benim bebisimin de böbreği normale donmustur

Ay o kadar çok uykum varki karnımdaki bebiş saolsun tekmelemekten uyuyamıyorum 😂 dışardan bile görünüyor çok sert vuruyor napcam ilerleyen aylarda ben anlamadım erkek olduğunu belli ediyor şimdiden

Ay o kadar çok uykum varki karnımdaki bebiş saolsun tekmelemekten uyuyamıyorum 😂 dışardan bile görünüyor çok sert vuruyor napcam ilerleyen aylarda ben anlamadım erkek olduğunu belli ediyor şimdiden
Valla benim de öyle canım kalkip kendimi yemeğe verdim şimdi 😁

Gunaydin kizlar ben bugun 20+1 oldum gecen gunlerde disarda baktigimda bile hareketini yakalamistim ama 2 gundur varmi yokmu anlayamiyorum bu haftalarsa bolemi oluyor hergun hissedilmiyormu bazen sanki bi anda cok ciliz bi sekilde vuruyor geciyor tecrubeli olanlar bana yazabilirmi sevabina

Yok zaman olarak sıkıntı olmuyor zaten de, böyle aksilik iptal edilme durumu falan olursa bir daha randevu bulmak bir iki gün içinde çok zor oluyor. Kötüyü düşünmek istemiyorum ama bir anda randevu iptal olunca ya sonra da olursa diye panik yaptım anlık
İstanbulda neredesiniz?

Evett hem de emzirme sütyeni bile değil direkt destekli balenli falan 😭 ben shein’a taktım kafayı çok fena 🥴 ordan söyledim 3lü 11 euroya bakalım spor sütyeni gibi önden çıtçıtlı. Süngeri de var biraz toparlasın trendyoldakileri beğenmedim açıkçası hepsi bir yayvan geldi 🙄
Acemi ben pedli lastikli yarım atletlerden aldım. Göğüslerim çok hassas gün içinde hatta bol bişi giydiğimde dışarda bile bunları kullanıyorum. İçine de gümüş kapağı koyuyorum. Beyaz pul pul görüntü geçti hemen.
Beni daha aramadilar tetenoz icin bugun 20 hafta oldu nezaman ararlar acaba
Sağlık ocağına söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben de niye aramıyorsunuz diye aradım azıcık tripli konuştum, hanımefendi hamileliğinizi belirtmemişsiniz ki dedi hemşire. 🤪😅 sistemden görünüyor sanmıştım gerçekten

Acemi ben pedli lastikli yarım atletlerden aldım. Göğüslerim çok hassas gün içinde hatta bol bişi giydiğimde dışarda bile bunları kullanıyorum. İçine de gümüş kapağı koyuyorum. Beyaz pul pul görüntü geçti hemen.

Sağlık ocağına söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben de niye aramıyorsunuz diye aradım azıcık tripli konuştum, hanımefendi hamileliğinizi belirtmemişsiniz ki dedi hemşire. 🤪😅 sistemden görünüyor sanmıştım gerçekten
Evet onlar beni 10 haftalikken aramislardi subatta aricaz tetenoz icin dediler

Back
X