- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 33
- 40
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #8.981
Ben aradim saglik ocagini bugun yada yarin gel dediler ac karnina hem aşı yapacaklar kanda alacaklarmis yarin gidicem kismetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tok gidersen daha iyi olur canım , bazen bebek kıpırdamıyor o zaman uzun sürüyor çünkü :)Ayrıntılı ultrasona tok karınla mı gitmek gerekiyor?
Benimkinin arkası dönüktü kalbine bakamadılar ilk, muayenehanenin içinde 15 dk dizlerimi yukarı çeke çeke asker gibi yürüdüm. Toplamda 1,5 saat sürdütok gidersen daha iyi olur canım , bazen bebek kıpırdamıyor o zaman uzun sürüyor çünkü :)
bu bebek arabasını e bebekte inceleyip çok beğenmiştim :)) hayırlı olsun .. bende legend modelini aldım 2 hafta önce, pierre cardin kalitesi gerçekten belli oluyor . Sağlıklı günlerde kullanalım inşallahh
ahhh wasnt sorma :) bende ilk gittim 30 dk kadar kontrol ettikten sonra kalp dudak ve sırt görülemediğinden geri çıktım , her biri iiçin tekrar tekrar girdim, o gün toplam 5 kez ultrasona girdim çıktım , perinatoloji doktoru dedi ki, bu hanımefendi biraz inatçı olacak annesi ben sana söyleyeyimBenimkinin arkası dönüktü kalbine bakamadılar ilk, muayenehanenin içinde 15 dk dizlerimi yukarı çeke çeke asker gibi yürüdüm. Toplamda 1,5 saat sürdükriz geçirecektim artık
Ayyy seninki de kriz geçirmelikmiş gerçektennahhh wasnt sorma :) bende ilk gittim 30 dk kadar kontrol ettikten sonra kalp dudak ve sırt görülemediğinden geri çıktım , her biri iiçin tekrar tekrar girdim, o gün toplam 5 kez ultrasona girdim çıktım , perinatoloji doktoru dedi ki, bu hanımefendi biraz inatçı olacak annesi ben sana söyleyeyim![]()
Aaa şimdiden kullanıyor musun gümüş kapağı elime ulaşsın ben de deniycem çünkü pul pulluk oluyorAcemi ben pedli lastikli yarım atletlerden aldım. Göğüslerim çok hassas gün içinde hatta bol bişi giydiğimde dışarda bile bunları kullanıyorum. İçine de gümüş kapağı koyuyorum. Beyaz pul pul görüntü geçti hemen.
Sağlık ocağına söylediniz mi hamile olduğunuzu? Ben de niye aramıyorsunuz diye aradım azıcık tripli konuştum, hanımefendi hamileliğinizi belirtmemişsiniz ki dedi hemşire.sistemden görünüyor sanmıştım gerçekten
Yaaa hayırlı olsun güle güle kullanın legend ve bu model arasında kaldık bizde baktım tükenecek gibi gece aniden bunu aldım aklımda legendde kalmadı değilbu bebek arabasını e bebekte inceleyip çok beğenmiştim :)) hayırlı olsun .. bende legend modelini aldım 2 hafta önce, pierre cardin kalitesi gerçekten belli oluyor . Sağlıklı günlerde kullanalım inşallahh
Canım sonuç neolduKızlar hayırlı kandiller, bugün şeker yükleme için beklemedeyim. İnşallah sonuç güzel olur dualarınızı beklerim
Eki Görüntüle 3382578
Ben de kahvesini kaptımmm
İnşallah canım hayırlı olsun aynı modelin mi kahvesini aldın ben baktığımda tükenmişti kahve siyah ve bu renk vardı siyahta bir saat içinde tükendi bende tükenmeden alayım dedim bi anda griyi aldım:)Ben de kahvesini kaptımmmbir tık erken başladı 8 şubat indirimleri dün akşam 20.00 gibi başladı o yüzden çabuk tükenmiş olabilirr güzel günlerde kullanalım inşallah canımm
![]()
Evet canımm ben daha önce baktığımda kahve rengi hiç yoktu stoklara dün geldi, eşime renkleri göstereyim diye girdiğimde bir baktım indirim başlamışş hemen aldık. O olmasaydı ben de gri alacaktım çok arada kaldım kirlenme konusunda, o yüzden siyaha yakındım ama herkes onu düşünme hangisini beğeniyorsan onu al diyince griye dönmüştüm, çok tatlı bir renk bence tam gri değil sankii mavimsi yeşilimsi ama kahveyi görünce en çok onu beğendik kısmet işteİnşallah canım hayırlı olsun aynı modelin mi kahvesini aldın ben baktığımda tükenmişti kahve siyah ve bu renk vardı siyahta bir saat içinde tükendi bende tükenmeden alayım dedim bi anda griyi aldım:)
bende yoyko düşünüyorum kapsül model nasıl acaba yakından görmedim bebek büyüdükçe kabin boy arabaya ihtiyaç duyulur mu acaba merak ettim ayak koyma yeri falan nasıl birde arabanın ağırlığı nasıl acabaHayırlı olsun güle güle kullann :) Benim arkadaşım da bundan almıştı. Benimki de çok benzeri yoyko spin360 modeli
legendin bana göre tek eksisi oturma ünitesini çıkarmadan kapanmaması , ben kapanır diye hayal etmiştimYaaa hayırlı olsun güle güle kullanın legend ve bu model arasında kaldık bizde baktım tükenecek gibi gece aniden bunu aldım aklımda legendde kalmadı değil![]()
acemii akşam aklıma geldin indirimi görünce, , inşallah kapmıştır dedim :) sevindim hayırlı olsunBen de kahvesini kaptımmmbir tık erken başladı 8 şubat indirimleri dün akşam 20.00 gibi başladı o yüzden çabuk tükenmiş olabilirr güzel günlerde kullanalım inşallah canımm
![]()
kabiine sonradan ihtiyaç duyanlar oluyor ama onu bebeklerimizin durumuna göre belirleriz nasipse :) yoykoyu bende çok düşünmüştüm, çok şık duruyor :)bende yoyko düşünüyorum kapsül model nasıl acaba yakından görmedim bebek büyüdükçe kabin boy arabaya ihtiyaç duyulur mu acaba merak ettim ayak koyma yeri falan nasıl birde arabanın ağırlığı nasıl acaba
çok güzel benimde çok hoşuma gidiyor yakından görmedim ama açık renk kısımları deri galiba , sıcakta nasıl olur koku yapar mı diye düşünüyorum bide ayaklarını koyma yeri rahatsız gibi geldi bana , bide mağazada gidip bakıcam bakalımkabiine sonradan ihtiyaç duyanlar oluyor ama onu bebeklerimizin durumuna göre belirleriz nasipse :) yoykoyu bende çok düşünmüştüm, çok şık duruyor :)
Biz Kocaeli darıcadayız ama göztepe medical parktan aldık detaylı randevuyuİstanbulda neredesiniz?
Yaaaaacemii akşam aklıma geldin indirimi görünce, , inşallah kapmıştır dedim :) sevindim hayırlı olsun