2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aynen valla Allah razı olsun
Bende birşeyi çok seviyorum kaynanamda oraya gideceğimde yapıyor😂
Bugün sağlık ocağına gittim kalp atışına bakmak için.
Açtım tabi baya en son akşam 9 da yemek yemiştim karnım baya açtı dedi karnın mı aç evet neden noldu dedi bu cihazla zaten zor duyuluyor aç olunca ekstra bir hareket olmuyor dedi sonra sağ tarafına doğru yakaladı dinledi gayet güzel dedi.

çok güzel benimde çok hoşuma gidiyor yakından görmedim ama açık renk kısımları deri galiba , sıcakta nasıl olur koku yapar mı diye düşünüyorum bide ayaklarını koyma yeri rahatsız gibi geldi bana , bide mağazada gidip bakıcam bakalım
Ben tekerlerinin çok dayanıklı olmadığını okuduğum için yoykodan vazgeçmiştim, ama tabi siz bir görün belki de iyidir :)

Yaaaa 😍 sağol canım hepimize hayırlı olsun inşallahh o kadar heyecanlandım ki büyük parçalardan biri alındı ya kocaman bir adım atmış gibi hissettimm 🙈💕
ah canım benim :) bende bir odaya sürekli Sena'nın eşyalarını koyuyorum, o odaya girip çıkıp gülümsüyorum sürekli :)))

Kızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra 🥺

Kızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde yani korku yönünde sonra 🥺
Ben rüyamda bile bu çocuk nasıl çıkacak diye doktorla konuşurken ve çok dertli görüyorum kendimi 🙈

Maalesef canın bazen o korkuya kapiliyoruz. İster normal ister sezaryen Doğum olsun. Böyle hissettiğin anlarda dua et.
Ben de 2 gün hüngür hüngür ağladım. 6 şubatta depremi çok kötü yaşadım. 12. Katta.

Gençlleeeerrrrr 🙋‍♀️🙋‍♀️ ne alemdesiniizzz ben evi sil süpür mutfak karışmış düzen ettim

O dün bendede oldu ya
Eşime şakasına böyle konuşurken ensesine vurdum yavaşca sonra çok kötü oldum aşkım özür dilerim dedim noldu ki dedi ensene vurdum dedim yoo ben farkında değilim dedi ama içim cızladı bazen banada geliyorlar yani galiba hormonlardan.

Eklentiler

• IMG_4845.webp
    IMG_4845.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 45
Bende de oluyor ya bize bişi olursa sağ salim çıkalım hastaneden filan diye soğuk soğuk terliyorum, sonra Rabbime sığınıp bol dua ile kapanış yapıyorum :)

Simdi tecrubeli annelerden cevap istiyorumm. Bebek bakim setlerine bakiyorum da acaba tirnak makasi mi daha kullanisli yoksa elektrikli torpuler mi?? Bir de burun aspiratorunu manuel olabini mi onerirsiniz yoksa su minik makina gibi olanlari mi?? Ayrica bebise ilk asamada biberon ve emzik alinmali mi cunku biberon kullaniminin meme reddine sebep oldugunu okudum cogu yerde. Cok acil durumlar disinda zaten biberondan sut vermeyi dusunmuyorum allah izin verir de sutum olursa🙏🏼

Back
X