2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben elektrikli törpüden aldım başlığı değiştirilebilen, yuvarlak olandan ilk kendimde denedim 😂😂 çok beğendim en sert uçlusu bile ete değince hissettirmiyor uç kısmı çabuk yıpranır mı onu bilmiyorum ama çok pahalı bir şey değildi zatenn. Aspiratörü de cımbız gibi olandan aldım duruma göre bakarım diyorum zorlanırsam değiştiririm 🙄 emzik aldım biberon da antikolik alıcam kullanmasak bile dursun zaten genelde 0’dan 6 aya kadar oluyor elbet bir gün zamanı gelir 😬
Emzik hangisinden aldin pekii

Ben kendim açımdan neler yaptığımı anlatayım

Bebek bakım seti çok gerek yok iyiki almadım
Ama tarak ve konak tarağı gerekli
Tırnak törpüsü pilli çok daha kolay kullanışlı oluyor elleri cok hareketli oluyor enazından kanatmamış olursun

Burun aspiratörü benimki duruyo boşa aldım
Şırıngayla yapılanlardan çok daha kolay oluyo fizyolojik serumden ben kizımda çok rahat ettim onda hem tahrişte olmadı hemen sümuğü sökerdi rahatlardı

Biberon emzik bende boşa aldım sonuçta emziriyordum ama çalışıcaksanız gerekli emzik te hiç vermedim ama bazen çok zorlandığımda uyku sebep ten emzik veriyodum hiç istemedi almadı
BUnu son aşamasında karar verirsin

mesirmacunu mesirmacunu
Anladim canim cok sag oll🙏🏼

• Muhteşem
Reactions: Jou
Emzik hangisinden aldin pekii
Ne bulduysam aldım dermişim 🤣🤣 soothie’nin yorumları güzeldi denemek için aldım, ultra soft ilk zamanlar için iyi olabilir diye düşündüm ultra air zaten klasik olanı. Amazonda bazı model ya da renklerde indirim olabiliyor bunlardan bir tanesi 4 küsürdü mesela. Tanesi 2 euroya geldi 😱 diğerleri 8 civarıydı. Biberonda avent düşünmüyorum ama bakalım onun da antikolik modelleri var. Biraz daha düşünücem 🤔

Eklentiler

• IMG_7214.webp
    IMG_7214.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 86
Ne bulduysam aldım dermişim 🤣🤣 soothie’nin yorumları güzeldi denemek için aldım, ultra soft ilk zamanlar için iyi olabilir diye düşündüm ultra air zaten klasik olanı. Amazonda bazı model ya da renklerde indirim olabiliyor bunlardan bir tanesi 4 küsürdü mesela. Tanesi 2 euroya geldi 😱 diğerleri 8 civarıydı. Biberonda avent düşünmüyorum ama bakalım onun da antikolik modelleri var. Biraz daha düşünücem 🤔
Aboo kiz kactane aldın😀😀😀😀

Dr. Browns’un biberonunu aldim bende bugun e bebekten kizlar. Ogluma avent kullanmistim birde bunu deneyimlemek istedim. Emzik olarak indirimi bekliyorum avent soft olandan dusunuyorum. Detaylidan ciktim bende sukur ki herseyimiz normal 🥰🥰 470gr 25 cm olmus sıpa🐣

Kızlar ya dün akşam içim çok garip oldu böyle bir ağlama isteği sonra ben bu çocuğu nasıl dogurcam diye ağlamaya başladım sizde de oluyor mu böyle şeyler ilk defa yaşadım ama galiba gerçekten korktum ama hiç normalde böyle bir duygum yok içimde

Depremi biz de diyarbakırda yaşadık canım yıldönümünde ben de cok kötü oldum o gece uyuyamadık o şehirde olmamamıza ragmen artık, bi kaybımız yok çok şükür, Allah ölenlere rahmet, geride kalanlarına sabır versin 🙏🏻🙏🏻
Amin canım inşallah.ben adanadayim. O günü ömrüm boyunca unutamam. Ve sonrasında aylarca disarda kalmak 2 cocugumla çok zordu. Sonrasında mecburen kendi evimize döndük. Hepimize geçmiş olsun. Yavrularimizla moral bulalım inşallah

İnşallah kardeşim benim sıkma canını bol bol su iç ve idrarını da yap ben bol bol su içtim herhalde ondan oldu sık sık da idrara çıktım bilmiyorum artık bundan mı oldu. Ama çok şükür dualarım sizinle🤲🥰
İnşallah canim Allah razı olsun. Çok su içiyorum baştan beri. İdrar problemim de yok. Bakalım 16 şubatta bekliyorum. Rabbım tüm yavrularimiza saglik sıhhat verir inşallah.

Ayy pembik pembik yesinler agzini🥹 tesekkurler canimm

Back
X