2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Cumartesi gidiyorum ben jouuu. Doktorum ordaymış boşuna yarın için izin almaya gerek yok dedim
Heeee iyi bareee bende yarına gitcektim randevu doluymuş 14üne kaldı bakalim kocam vardiyasına göre cumartesi tekrar bakicuzzz

Ya bu saatte görür müsünüz bilmiyorum ama 1-2 saattir ayaktaykrn başlayan bi kaşık ağrım oldu. Sanki çok çişim varmış gibi hissedip sık sık tuvalete gittim azıcık azıcık yaptım. Kasığım hala ağrıyor tedirgin oldum 22 haftadayım normal midir bu 😕

Ya bu saatte görür müsünüz bilmiyorum ama 1-2 saattir ayaktaykrn başlayan bi kaşık ağrım oldu. Sanki çok çişim varmış gibi hissedip sık sık tuvalete gittim azıcık azıcık yaptım. Kasığım hala ağrıyor tedirgin oldum 22 haftadayım normal midir bu 😕
Benzer durum bende de oluyor bebek mesaneye baski yapiyor olabilir canim. Goruyorlar ama cevap yazmiyorlar genelde belli kisiler birbirlerini yanitliyor 😊

Benzer durum bende de oluyor bebek mesaneye baski yapiyor olabilir canim. Goruyorlar ama cevap yazmiyorlar genelde belli kisiler birbirlerini yanitliyor 😊
Benim başıma böyle bir şey gelmediği için cevap yazmadım canım bildiğimi konu olsa mutlaka yazarız ki benimde burda bir sürü soru sormuşluğum var bilenler cevap yazar senin başından geçmiş mesela yazdın🙂

Ne yazık ki suyum geliyormuş… 23. Haftamda olduğu için şehir hastanesine yönlendirdiler tahlilleri verdim doktor bekliyorum şu an. Dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum bebeğimi kaybedebilirim
Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Hayırlı haberlerle dön inşallah

Ne yazık ki gelemedim. Bebeğimin su kesesi delinmiş 11 hafta hastanede yatarak tedavi olacağım. Bu şekilde bir durumla ilgili duyduğunuz şeyler olursa paylaşmanızı rica ediyorum çok kötüyüm

Ne yazık ki gelemedim. Bebeğimin su kesesi delinmiş 11 hafta hastanede yatarak tedavi olacağım. Bu şekilde bir durumla ilgili duyduğunuz şeyler olursa paylaşmanızı rica ediyorum çok kötüyüm
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Şükür bebis iyi. Biraz zorlu bir süreç olacak belki hastanede kalmak ama sonunda evladına sag salim kavuşacaksın inşallah. Bol bol dua et. Başka sebeplerden 3 evladını kaybetmiş biri olarak doğumuna kadar dua edecek sana. Sen de bebisin de Allaha emanet olun inşallah

Çok geçmiş olsun canım İnşallah en kısa zamanda bebeğinle çıkıcaksın o hastaneden merak etme dualarımız seninle🙏

Kızlar
Dünden beri kalbimin altında sanki sol böbreğim ağrıyor gibi sancı girip çıkıyor sizce nedendir ya.

Kızlar
Dünden beri kalbimin altında sanki sol böbreğim ağrıyor gibi sancı girip çıkıyor sizce nedendir ya.
Canım benim de 3 hafta önce öyle oldu benim de sağ bobregim de başlıyordu benim ki direk doktora gittim gaz sikişmasi vardı bende ordan baslayip aşağı kadar iniyordu bazen kasıklarıma bile vuruyordu ağrısı magnezyum ve gaz yapan şeylerden uzak durarak bir de kimyon tüketerek azalttım ben

Canım benim de 3 hafta önce öyle oldu benim de sağ bobregim de başlıyordu benim ki direk doktora gittim gaz sikişmasi vardı bende ordan baslayip aşağı kadar iniyordu bazen kasıklarıma bile vuruyordu ağrısı magnezyum ve gaz yapan şeylerden uzak durarak bir de kimyon tüketerek azalttım ben
Heh benimde aynı işte afedersin sabah ağızdan gaz çıkardım oh be sanki rahatladım dedim. Dün zaten komşuya gittik Kuranı vardı pilav yedim ayran içtim aşırı tıkızlandım orda başladı kalbim sıkıştı gibi sonra işte gece devam etti aşağı doğru takip ettim arada kasığımada ağrı girdi çıktı.

Magnezyum hapından mı bahsediyorsun canım o mu gaz yapıyormuş

Heh benimde aynı işte afedersin sabah ağızdan gaz çıkardım oh be sanki rahatladım dedim. Dün zaten komşuya gittik Kuranı vardı pilav yedim ayran içtim aşırı tıkızlandım orda başladı kalbim sıkıştı gibi sonra işte gece devam etti aşağı doğru takip ettim arada kasığımada ağrı girdi çıktı.
Benim de aynı anlattığım gibi arım oluyordu canım bana gaz sıkışması dedi neredeyse bir hafta iki hafta o ağrılar bende devam etti ama yeme düzenimi düzeltince magnezyum alınca Bir de gerçekten kimyon kullanınca faydasını gördüm yani şu an o ağrılarım pek yok ama arada oluyor

Back
X