2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Magnezyum hapından mı bahsediyorsun canım o mu gaz yapıyormuş
Yok canım benim gaz sorunum varmış işte hani kemik ağrıları falan da olunca doktor magnezyumda almamı önerdi hem magnezyuma başladım hem de bu dönemde kimyon tükettim yeme düzenimi de düzeltince ister istemez faydasını gördüm yani bu ağrılardan

Ne yazık ki gelemedim. Bebeğimin su kesesi delinmiş 11 hafta hastanede yatarak tedavi olacağım. Bu şekilde bir durumla ilgili duyduğunuz şeyler olursa paylaşmanızı rica ediyorum çok kötüyüm
Çok çok geçmiş olsun. Neden olmuş doktorlar bir açıklama yaptı mı, çok üzüldüm. Dualarım sizinle olacak

Ben rüyamda bile bu çocuk nasıl çıkacak diye doktorla konuşurken ve çok dertli görüyorum kendimi 🙈
Maalesef canın bazen o korkuya kapiliyoruz. İster normal ister sezaryen Doğum olsun. Böyle hissettiğin anlarda dua et.
Ben de 2 gün hüngür hüngür ağladım. 6 şubatta depremi çok kötü yaşadım. 12. Katta.
O dün bendede oldu ya
Eşime şakasına böyle konuşurken ensesine vurdum yavaşca sonra çok kötü oldum aşkım özür dilerim dedim noldu ki dedi ensene vurdum dedim yoo ben farkında değilim dedi ama içim cızladı bazen banada geliyorlar yani galiba hormonlardan.
Bende de oluyor ya bize bişi olursa sağ salim çıkalım hastaneden filan diye soğuk soğuk terliyorum, sonra Rabbime sığınıp bol dua ile kapanış yapıyorum :)
Ben de dün iki saate yakın üzüldüm. Normal zaman olsa çok takılmayacağım bir durumdu ama bişey canımı sıktı, çocuk gibi içimi çeke çeke ağladım. Hormonlar bizi ele geçirmeye başladı bence artık 🥹🥹

Aayy canım kizlar yalnız olmayışıma bir yandan sevindim ama normal olarak kabul ediyorum durumlarimizi bu ara doğumla ilgili Dr ilgili birileri ile çok konuşuldu herkes birşey söylüyor burda bir Dr vardı çok seviyordum o gitti yerine de gelmedi napcam ne etcem nasıl olcak derken 6 Şubat geçti bende Kayseri'de yaşıyorum fazlasıyla depremi yaşayanlardanim o gecede uyuyamadım zaten 2 haftadır falan hastayım bir duzelemedim dinlenemedim derken duygusal olarak yıprandım sanırım sürekli olmuyor hatta ilk defa yaşadım bu şekilde neyse geçti gitti bol bol dua ediyorum Rabbim her birimize hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🤍🤲🏻💐💜

Ne yazık ki gelemedim. Bebeğimin su kesesi delinmiş 11 hafta hastanede yatarak tedavi olacağım. Bu şekilde bir durumla ilgili duyduğunuz şeyler olursa paylaşmanızı rica ediyorum çok kötüyüm
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun 🤲🏻 süreç zor olcak belki ama en azından kontrol altında olacaksın hep hastanede olman da bir yandan iyi birşey ilk defa duydum ben vardır illaki bu gibi durumları yaşayan ama bu süreçte kendine ve bebeğine güzel şeyler söyle beynini rahatlat ona daha çok ihtiyacınız var olumsuzluklara takılma sakın bugünlerde geçecek elbet ikinizin de sağlıklı ilerlemesi için dualrim sizinle 💐🤲🏻

Benim de aynı anlattığım gibi arım oluyordu canım bana gaz sıkışması dedi neredeyse bir hafta iki hafta o ağrılar bende devam etti ama yeme düzenimi düzeltince magnezyum alınca Bir de gerçekten kimyon kullanınca faydasını gördüm yani şu an o ağrılarım pek yok ama arada oluyor
Yarın benim zaten kontrolüm var İnşallah bir sorunum olmazda doktora sorarım bir cano

canım çok geçmiş olsun , bebek suyu sürekli kendini yeniliiyor, bebeğin iyi sen iyisin çok şükür, Rabbim sağlıcakla birbirinize kavuştursun ilaç serum desteğiyle atlatacaksın inşalllah , beslenmene çok dikkat et havuç bol bol tüket amniyon sıvısı için yararlı olduğunu biliyorum

Canım çok geçmiş olsun delinmeyle alakalı bilgim yok havucun suyu etkili artırıyor bebeğin sıvısında diye çok duydum riskli gebelik bölümünde kaldım 1 hafta orda kadınlar vardı 3-4 aydır hastenede yatan su gelmesi ve rahim kısalığıyla ilgili gönlünü ferah tut Allahın izniyle sağ Salim alırsın evladını kucağına Allah yardımcın olsun

Aayy canım kizlar yalnız olmayışıma bir yandan sevindim ama normal olarak kabul ediyorum durumlarimizi bu ara doğumla ilgili Dr ilgili birileri ile çok konuşuldu herkes birşey söylüyor burda bir Dr vardı çok seviyordum o gitti yerine de gelmedi napcam ne etcem nasıl olcak derken 6 Şubat geçti bende Kayseri'de yaşıyorum fazlasıyla depremi yaşayanlardanim o gecede uyuyamadım zaten 2 haftadır falan hastayım bir duzelemedim dinlenemedim derken duygusal olarak yıprandım sanırım sürekli olmuyor hatta ilk defa yaşadım bu şekilde neyse geçti gitti bol bol dua ediyorum Rabbim her birimize hayırla sağlıkla kolaylıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin 🤍🤲🏻💐💜
canım benim :) Rabbim öyle günler tekrar göstermesin , güzel günlerimiz olsun bebeklerimizle ailemizle birlikte inşallahh

Korkma herşey Rabbimden canım bende öyleyim bir yerim agrisa ömrümden ömür gidiyor kendi kendime kötü senaryolar kuruyorum ama elden bir şey gelmez herşey Rabbimden içini ferah tut
İnşallah tek temennim bebeğim İnşallah büyümüştür kilo almıştır ve kafasındaki kist gitmiştir bunları duymak istiyorum🙏
Şöyle bakıyorumda hepimiz birşeyle imtihan oluyoruz ya

Cok gecmis olsun canim gercekten cok uzuldum ama kese kendini 1 2 gunde toparlayaniliyormus hastanede olman cok iyi rabbim sizi korusun bizide haberdar et

Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye

Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Yok canım kendini suçlama bence bunlar bir anda oluyor ya bir andada kendini gösteriyor. Biz hep beraber dua edelim sende güzelce 34. Haftanı doldur🙏
Bende mesela kendime enfeksiyon olduğunu düşünüyorum yarın kontrolüm var doktora söylüyeceğim. Yanma ağrı sızı kaşıntı yok ama baktırayım yinede.
Benimde bebeğin kafasında kist var onun için endişeliyim yarın için🤦‍♀️

pierre cardin legend modelini aldım ben , ama dediğim gibi yoykonun bir modeli için çok araştırmıştım mutlaka siz kendiniz bakın belki aynı modele bakmıyoruzdur :)
ben yoyko nun kapsül modeline bakıyorum ama bebeğin ayaklarını koyduğu kısım düşündürüyor

Back
X