2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yok canım kendini suçlama bence bunlar bir anda oluyor ya bir andada kendini gösteriyor. Biz hep beraber dua edelim sende güzelce 34. Haftanı doldur🙏
Bende mesela kendime enfeksiyon olduğunu düşünüyorum yarın kontrolüm var doktora söylüyeceğim. Yanma ağrı sızı kaşıntı yok ama baktırayım yinede.
Benimde bebeğin kafasında kist var onun için endişeliyim yarın için🤦‍♀️
İnşallah hiçbir sorun olmadan kucağımıza gelirler sizin için de dua edeceğim

Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Kendini neden sucluyorsun bu sekilde dusunme agri islaklik deyip beklememissin onemsemissin yani sen elinden geleni yapiyorsun enfeksiyon bazen kesede yirtilma yapabiliyormus en azindan emin ellerdesin dualrim sizinle

Aaa şimdiden kullanıyor musun gümüş kapağı elime ulaşsın ben de deniycem çünkü pul pulluk oluyor 🥺 doğru dedin canım yarım atletler de mantıklı en azından toparlar sırttan sıkmasın da bana yeterr darlanıyorumm 😂😂
Günaydın acemi evett kullanıyorum valla, kendi kendine nemleniyor sanki o kurumuşluk gidiyor. 😍

Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Kendini hiç suçlama ben böyle bişey olsaydı anlar mıydım, hemen kalkıp hastaneye gider miydim kendimi sorguluyorum. Böyle bişeyin olacağı varmış demek ki sen de gerçekten çok doğru kararlar ve aksiyon almışsın. İnşallah bebişin de sen de çok iyi olacaksınız 🙏

İnşallah tek temennim bebeğim İnşallah büyümüştür kilo almıştır ve kafasındaki kist gitmiştir bunları duymak istiyorum🙏
Şöyle bakıyorumda hepimiz birşeyle imtihan oluyoruz ya
Rabbim güzel sonuçlar alabilmeyi nasip etsin canım bebekler çok güçlü sandığımizdan ve son gün bile bebek anne karnında kendini tamamlarmis bol bol dua et korkma en güzele emanet o vermedi mi elbet dermenini da verecektir evet imtihan zor allahim kimseyi evladı ile imtihan etmesin ve güzel sonuç alabilmeyi nasip etsin güzel düşün güzel olsun 🌸🌱

Rabbim güzel sonuçlar alabilmeyi nasip etsin canım bebekler çok güçlü sandığımizdan ve son gün bile bebek anne karnında kendini tamamlarmis bol bol dua et korkma en güzele emanet o vermedi mi elbet dermenini da verecektir evet imtihan zor allahim kimseyi evladı ile imtihan etmesin ve güzel sonuç alabilmeyi nasip etsin güzel düşün güzel olsun 🌸🌱
Öğrendiğimden beri hep dua ediyorum hep Kuran okuyorum 🙏

Cok gecmis olsun Allahim bebeginle sana saglik sihhat versin🙏🏼 lutfen moralini yuksek tut Allahin izniyle hicbir sey olmadan bebegini saglikla kucagina alacaksin… kendini suclama

Ne yazık ki suyum geliyormuş… 23. Haftamda olduğu için şehir hastanesine yönlendirdiler tahlilleri verdim doktor bekliyorum şu an. Dualarınıza ihtiyacım var çok korkuyorum bebeğimi kaybedebilirim
Allah şifa versin canım sende bebeğinde iyisinizdir inşallah 🤲

Back
X