2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Aynen bende şüphelendim hatta en son pazartesi 2 ayrı doktora gorundum suyu iyi dendi doktorun ne dediğini bize de haber ver canim
Canım benim kaşıntımı bu krem geçirdi aynısını yaşadım. Bir gece artık uyuyamamıştım bu olmasa nasıl rahatlardım bilmiyorum. Kadın doğumcum yazdı bu arada hamilelikte kullanılıyor dedi.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 76
Ya neden öyle dedin valla içime oturdu bir şey yazdın da görmedik mi öyleyse kusura bakma ya yoğunluğa denk gelmiştir ya da bir fikrimiz yoktur 😟 lütfen tekrar tekrar yaz illa ki biri görür böyle düşünmene üzüldüm gerçekten
Ara ara yazdim canim coguna cevap gelmedi ondan arada kaynadi herhalde sorun yok 🙂

Yazdıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az. Doktor bebeğin haftasıyla uyumlu olduğunu ama suyu azaldığı için yatarak tedavi etmek zorunda olduğunu söyledi 34. Haftaya kadar seni tutacağız bebek için de ciğer geliştirici iğne yapılacakmış bugün. Ayrıca enfeksiyonum çıktı onun için de antibiyotik tedavisi başlayacağız dediler. Gerçekten sadece ıslaklık hissedip hemen kalktık geldik hastaneye çok korkuyorum kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim yüzümden mi kesesi delindi diye
Canim cok cok gecmis olsun Rabbim saglikla kavustursun bebeğine gonlunu ferah tut kendine cok dikkat et🙏

Canım benim kaşıntımı bu krem geçirdi aynısını yaşadım. Bir gece artık uyuyamamıştım bu olmasa nasıl rahatlardım bilmiyorum. Kadın doğumcum yazdı bu arada hamilelikte kullanılıyor dedi.
Çok sağol canım denicem akıntıyi da kesti mi

Kızlar ben dayanamadım doktoruma whatsapptan yazdım bu akinti konusunu. Randevumun haftaya olduğunu acil bir durum olup olmadığını sordum. Yazismamizi atıyorum buraya. Eki Görüntüle 3384771
Şimdi hatırladım bende kullanmıştım ama iki gün arayla kullan demişti bana doktorum ama bir süre geçirdi sonra devam malesef

Akıntım hep vardı benim, şu an çok azaldı fitil de kullandım ben 5 günlük, korkmayın hamilelikte çok rastlanan bi durum enfeksiyon, bol su daha hızlı geçirir
Akinti için korkmuyorum da bazen sulu oluyor diyorum acaba suyum mu geliyor ondan çok korkuyorum canım ben evlendigimden beri mantar var malesef gebelikte tekrarlayinca korku oluyor işte ne yapalım

Back
X