2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba 😂
Belki ses fazla geliyodur☺️ duyabileceginiz kadar acin sizin duydugunuz her seyi o da duyabiliyor nasilsa, karniniza yaklastirmaya gerek yok🌸

Kızlar ben telefondan müzik açıp karnıma yanaştırdığımda ( klasik müzik ) benim çocuğum vuruyor dönüyor korkudan mı yapıyor acaba sanki kaçıcak delik arıyor sizde oluyor mu? Rahatsız mı oluyor acaba 😂
Hahahahaha ay boşluğuma geldi 😂 bu haftalarda sese tepki vermeye başlıyorlar belki de hoşuna gidiyordur ama en güzeli karnımıza dokunduğumuzda elimizi hissetmeleri değil mii 🥹🤍

Kızlar mide yanmasından artık ağlamak üzereyim 3 gündür mahvoldum 😟 o günler 1. Trimesterda kalmamış mıydı?? acaba bebiş mi mideye baskı yapmaya başladı yoksa yediklerimden mi oluyor offf ya hiç geçmezse diye korkuyorum 🫣

Hahahahaha ay boşluğuma geldi 😂 bu haftalarda sese tepki vermeye başlıyorlar belki de hoşuna gidiyordur ama en güzeli karnımıza dokunduğumuzda elimizi hissetmeleri değil mii 🥹🤍
Ya benimki hareket halindeyken elimi koyunca duruyo😂 hafif hafif bastiriyorum tik yok cani ne zaman isterse o zaman hareket ediyo babasi kilikli…

Ya benimki hareket halindeyken elimi koyunca duruyo😂 hafif hafif bastiriyorum tik yok cani ne zaman isterse o zaman hareket ediyo babasi kilikli…
Hahahaha biraz daha büyüsün elini ittirmete başlarr annesiii 🥹🧿 yakın zamanda 8 aylık hamile arkadaşımla görüştüm bir video izletti şok oldum bebek resmen karnını genişletiyor hareket ederken 😂😂 eli ayağı kafası her yeri belli, o günleri de görelim inşallah 🥹😍

Burun kemiği var, ense kalınlığı normal. Hatta detaylı ultrasonda herşey normal ama değerler riskli çıktı.
Amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum.
Dua edin aklınıza geldikçe.
Rabbim sağlıklı hayırlı haberler aldırsın 🤲 bize de haber edin güzel sonuçlarınızı 🤗 ben inanıyorum sorun çıkmayacak

Merhaba herkes iyidir insallah, bir sorum var yenidogan donemi ve sonrasinda kundak mi yoksa uyku tulumu mu tercih etmeliyiz? Bir de bugun incia diye bir kremi gordum sosyal medyada meme ucu yara olmamasi icin incia isimli bir kremi 35.haftadan itibaren gunde bir kez kullanmaya başlamış bir bayan, 38.haftadan itibaren de gunde 2 kez surmus ve cok faydasini gordum demis sizlerle paylasmak istedim 🙂

Ben sefo imparator diye bi şarkı açtım geçen gün çalışırken , birden vurmaya başladı 😃😃 bilmiyorum tesadüf mü ama ağladım 😃😃 telefondan müzik açıp karına yaklaştırmak pek iyi değil diye okumuştum bu arada canım 🤗 ama bildiğim bir şey var bu bızdıklar çok akıllı maşallah 😃

Kızlar mide yanmasından artık ağlamak üzereyim 3 gündür mahvoldum 😟 o günler 1. Trimesterda kalmamış mıydı?? acaba bebiş mi mideye baskı yapmaya başladı yoksa yediklerimden mi oluyor offf ya hiç geçmezse diye korkuyorum 🫣
Benimde oluyor çok fazla acemim, oy benim kızımın saçları mı çıkıyormuş diye seviyorum karnımı 😃😃 soğuk süt iyi geliyor diye duymuştum denedin mii

Merhaba herkes iyidir insallah, bir sorum var yenidogan donemi ve sonrasinda kundak mi yoksa uyku tulumu mu tercih etmeliyiz? Bir de bugun incia diye bir kremi gordum sosyal medyada meme ucu yara olmamasi icin incia isimli bir kremi 35.haftadan itibaren gunde bir kez kullanmaya başlamış bir bayan, 38.haftadan itibaren de gunde 2 kez surmus ve cok faydasini gordum demis sizlerle paylasmak istedim 🙂
Ben şu giyilebilir kundaklardan aldım bir tane canım. Kundak yapacağım nasipse. Göğüs ucu için lansinoh aldım ama incia duymuştum iyi olduğunu 🤗

Bence dua açın ilahi falan ben oglumda hep ilahi kuran sesi dinlettim çok huzurlu uykusu güzel bir bebeklik geçirdik duanın gücü var şimdide çok olmasa da arada yapiyorum

Ben sefo imparator diye bi şarkı açtım geçen gün çalışırken , birden vurmaya başladı 😃😃 bilmiyorum tesadüf mü ama ağladım 😃😃 telefondan müzik açıp karına yaklaştırmak pek iyi değil diye okumuştum bu arada canım 🤗 ama bildiğim bir şey var bu bızdıklar çok akıllı maşallah 😃
Kulaklık takın teli uzak tutun kulaklığı karnınıza koyun 😁

B
Benim arkadaşımda 2 ay önce doğum yaptı o kremi kullandı baya memnun kalmıştı

Back
X