2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba günaydın benim karnımda nedense dünden beri arada bir sertleşmeler oluyor daha önce böyle değildi yani bilmiyorum yarın değil öbür gün randevum var ben de ister istemez stres yaptım yani böyle küçük kanım da sertleşme oluyor yani daha doğrusu sanki bebek oldu toplanıyor gibi oluyor aramızda benim gibi olan var mı

IMG_0454.webp

Gunaydın kızlar biz de dün kıza bunları aldık 😄 mart sonu gelecek

Eklentiler

• IMG_0452.webp
    IMG_0452.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar merhaba günaydın benim karnımda nedense dünden beri arada bir sertleşmeler oluyor daha önce böyle değildi yani bilmiyorum yarın değil öbür gün randevum var ben de ister istemez stres yaptım yani böyle küçük kanım da sertleşme oluyor yani daha doğrusu sanki bebek oldu toplanıyor gibi oluyor aramızda benim gibi olan var mı
Benim de bazen çok sert bazen çok yumuşak oluyo göbeğim. Yumuşak olduğunda elimle baya yokluyorum nerde diye. Sıkıntı yapma bence çok normal bi durum

Gaz veya kabızlık problemin var mı? Ben genelde karnım şişse çok rahatsız oluyorum onun dışında bebek 1 kiloya yaklaştı bir yerde toplandığında gerçekten ağırlık baskı ve sertlik oluyor bence çok normal canım sen kaçıncı haftadaydın 🤍

hanımlar selam bayadır buralara cok gıremıyordum, gecen hafta detaylı ultrasonumuz vardı cok sukur hersey ıyı ve yolundaymıs saglıkla gelsın mınıklerımız 21. haftada yapılmıs oldu detaylımız siz napıyorsunuz bıraz baktım alısverısler baslamıs :KK49:
hoşgeldiiiin iyi olmanıza çok sevindim :))
Uni baby aldım ben kokusuna ayrı bir zaafım vardı hep çok güzel kokuyor yumuşatıcısı 🤩
ayy öyle mii güzel mi kokuyor :))) merak ettim bak şimdi
Kizlar bebekler icin duru granul sabun uygun olur mu sizce
onun yerine sıvı öneriyorlar erimeme vs durumu için ama canım kullanan kızlar belki vardır

Bu beni çok yoruyor ya dünden beri canım vok sıkkın en ufak birşey olunca moralim tepe taklak oluyir sonra toparlayamiyorum kendimi hiç mutlu hissetmiyorum kendimi canım aşırı sıkkın dün birşey oldu eşimle ona canım çok sıkıldı aslında üzerinde durulacak birşey değil ama geldi bana gelenler nasıl cikcam bu durumdan bilmiyorum
Ben de oyleyim canim. Bazi gunler oyle bi duygusallik, melankoli cokuyor ki her seye agliyorum. Artik boyle sanirim alismamiz lazim🙄 ben canim sikkin olunca yuruyuse cikiyorum gidip tek basima bir seyler iciyorum iyi geliyor bana. Sana da tavsiye ederim🤍

toplanma sertleşme oluyor bazen benimde ama magnezyum kullandığımdan beri baya azaldı canım

Back
X