2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ayy hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin 🥰 biz de dün çilekte odayı seçtik. İki ayrı takımdan kombin yaptık. Ama teslim nisan sonu dediler. Size çok iyi vermişler termini 😁🧿
Aslında baska bi begendigimizde vardı onun mayıs sonu diyince ben istemedim, ne ara hazırlayıp düzenleyip doguma gidicem benim amacım ortalık toplansın bi an önce sonra bu da icimize sinince bunda karar kıldık 🙏🏻🙏🏻

Canim 2 gun once bendede ayni sey vardi ya burda konustuk senle doktora gittim bisey cikmadi cok sukur ki hala oluyor bi tarafim sert oluyor dokunuyorum tas gibi doktor bana bebek pozisyonuyla alakali sertlesir dedi nst ye kadar girdim hic bisey cikmadi icini ferah tut
Birde bebek hareketlerini cok hissetmiyrm demissin sirt ustu yatmayi denedinmi benim suan sadece sessiz biyerde sirt ustu yatinca hissediyrm vuruyor ozaman hatta bikere disarsan bile gordum ama yan yatinca hissetmiyrm bende 20+5 suan benim tatli biseyler ye sessiz bir odaya gec bacaklarini uzatarak sirt ustu yat elini karnina koy sabirla bekle sonuc alacagini dusunuyrm
Teşekkür ederim canım deniycem bu dediğini kesinlikle😊

Kızlar merhabaa. Son konulmalarda sertlikten bahsetmişsinzi. Benım 4. Gebeliğim. Endişelenmeyin o bebişiniz ya poposudur yada başı genelde ben çok hareketlımolunca yatınca geriliyor karnımd. 18. Haftadan beri tekmeleri harketleri hissediyorum ben hatta bir haftadir baya hareketliyiz korkuyorum doğunmcada yerinde duramayan bir cimcime olacak diye😂❤️ acıkınca flan özellikle tekmeyi yiyorum. Sizde endişelenmeyin sertliğin taıdını çıkarın bebişinizin hareketlwri onşar hissetmedim diyem annneler aslında çoktam hissediyor bence ama korkuyor başk birley mi diyeğ

Bide önceden göbeğin varsa eğer gec hisdebilirsin😘
Valla benım dort aylık hamıle karnı gbi göbeğim vardı. Şuan okadar karnım yok. Hamilelik çok deişik bir şey. Benım ılk üç ayım kötü geçti o uyüzden kılo almadım ama sonraki iki ayda +5 kg ile devam ediyoruz. Zatem kilom vardı herlde 90 la doğururum 72 ile hamile kaldım

• Beğen
Reactions: Jou
Valla benım dort aylık hamıle karnı gbi göbeğim vardı. Şuan okadar karnım yok. Hamilelik çok deişik bir şey. Benım ılk üç ayım kötü geçti o uyüzden kılo almadım ama sonraki iki ayda +5 kg ile devam ediyoruz. Zatem kilom vardı herlde 90 la doğururum 72 ile hamile kaldım
Yanı karnın pek yok mu diyosun hareketini hissediyormuyum diyosun🙂
Bende öyleee cok cabuk aldım şaşırdık acaba diyetteydim hızlı kilo verdim diyemi geriye bukadar çabuk aldım diyorum bende 66 kikoyla hamile kaldım suan 74 kiloyum şaka gbi geliyo bana

Yanı sabah kalktığımda krnım hiç ama hiç yok duz dıyebılırım. Ama aç olduğum şçin hareketlerini hissetitorum ama akşama kadar karnım şişiyor. Yatınca geriliyor bir yerde toplanıuor ama ben rahatlayınca oda rahatlıyor..Karnım benım içli ilk çocuğumda bi topp vardı sankı karnımda herkes derdi aenın neren dokuz aylık. Öok nefes darlığı yaşamıştım ama onunda o yönü var kızımda baya büyüktü karnım. Bakalım bında nasıl olavak. Kızlarda karın birazdaha yayvan büyük oluyor ama

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X