2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
güüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir :emir_bebek::anneadayı:
Günaydınnn çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim bugün 💕
. Bende sanki ilk hamilelik zamanlarındaki gibi yorgunluk var. Sıfır enerjideyim 🤣

güüünaaaydınnnn güzel annelerrrr :) dün baş ağrısı bulantı kusma gibi şikayetlerim vardı Allah'tan kii tansiyonum normaldi, çok şükür bugün iyiyim :) sizler nasılsınız umarım herkes iyidir :emir_bebek::anneadayı:
Günaydınnn
Şükür şükür iyi olmuşsun🙏
Bende dün acı biber yedim dünden beri kavruluyorum pişman oldum resmen midemi bozdu ya umarım bebeğe zararı yoktur.
Hiç hatırlamıyorum ama akşam eşime diyormuşum çabuk yanıma gel belim tutuldu demişim sırt üstü uyumuşum hiç hatırlamıyorum yalnız bu dediklerimi🤦‍♀️

Benim moralim çok bozuk. Dün iş çıkışı küçük oğlumu bakımından aldım 2.5 yaşında bu arada. Kucagimdan hiç inmedi. Ayakkabılarını çıkardı. Ben de mecburen taşıdım eve kadar. Ama karnımın sag tarafından içten birsey kirt dedi. Ara ara sag kaşığı ağrıdı gece. Bebek hareketlerini yakıp ettim çok şükür hareketli. Ama şimdi dairedeyim sag tarafım ağrıyor.

Canım yasemin günaydın neden öyle oldu ki çok geçmiş olsun 🥰 bende iki gündür depresiftim ama bugün güzel uyandım çok şükür tekmelerle devam ediyorum gözümü açar açmaz burdayım diyor hemen bal ogluş isme karar vermedik henüz en başından beri erkek hissedip isim düşünmeyen biz varız herhalde sağlıkla gelsinler 💙

Günaydın canım benim dedim çok başarın vardı kendime nasıl yatağa attım bilmiyorum midem de rahatsızdı ama tansiyonuma hiç baktırmadım bilmiyorum yani

Benim moralim çok bozuk. Dün iş çıkışı küçük oğlumu bakımından aldım 2.5 yaşında bu arada. Kucagimdan hiç inmedi. Ayakkabılarını çıkardı. Ben de mecburen taşıdım eve kadar. Ama karnımın sag tarafından içten birsey kirt dedi. Ara ara sag kaşığı ağrıdı gece. Bebek hareketlerini yakıp ettim çok şükür hareketli. Ama şimdi dairedeyim sag tarafım ağrıyor.
İnşallah geçer canım hareket varsa sıkıntı etme belki kasların bir anda gerilemiştir büyümeye başladığı için zaten hassas bende geçen gün öksürcektim yataktan kalkmaya kalmadı bir anda öksürdüm karnimin içinden sanki böyle bir yer yırtıldı gibi hissettim ama içim gitti böyle bian korktum sonra baktım hareketler devam ağrı da yok geçtim gittim bir öksürükle bile gerilip birşeyler oluyorsa çocuğu taşımissin ya birde normal canım 💐

Kızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi

Kızlar günaydın detaylıdan çıktım moralım bozulduya. Kalbinde parlaklık var dedi doktorun kontrol etsin onu başına gelen varmı sonradan geçeniliyor 10 bebekten bir kaçında genelde görülüyyor dedi
Eşimin yeğeninde olmuş ona benzer bir şey.Doğmadan önce tamamen geçmiş. 28-30 da tekrar kontrol verdi mi doktor? Çoğunlukla o zaman geçmiş oluyormuş. Moralini bozma canım doktor da demiş hem geçiyor diye

Kalbinde parlaklık tek başınaysa birşey olmuyor canım geçiyor hiççç korkmaaa
Yakın zamanda çevremde bir abla doğum yaptı çocuğun kalbinde parlaklık var demişler abla detaylıya bile girmedi şimdi oğlu doğdu o kadar tatlıki anlatamam gayette sağlıklııı

Karşıma şu reels çıktı. Bak yorumlarda hep bahsetmişler geçiyor diye

İnşallah geçer canım hareket varsa sıkıntı etme belki kasların bir anda gerilemiştir büyümeye başladığı için zaten hassas bende geçen gün öksürcektim yataktan kalkmaya kalmadı bir anda öksürdüm karnimin içinden sanki böyle bir yer yırtıldı gibi hissettim ama içim gitti böyle bian korktum sonra baktım hareketler devam ağrı da yok geçtim gittim bir öksürükle bile gerilip birşeyler oluyorsa çocuğu taşımissin ya birde normal canım 💐
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibidir.

Benım ilinci bebeğim tirizomi 18 di kalbinde sıkıntı bardı o yüzden korku aldı beni yine . Hemen başka bir doktora gönderdi şuan baktı ama arkası dönüktü çık bir saat dolan gel dedi beklemedeyim inşallah birşey çıkmaz. Başka bir sıkıntı yok çok şukur

Benım ilinci bebeğim tirizomi 18 di kalbinde sıkıntı bardı o yüzden korku aldı beni yine . Hemen başka bir doktora gönderdi şuan baktı ama arkası dönüktü çık bir saat dolan gel dedi beklemedeyim inşallah birşey çıkmaz. Başka bir sıkıntı yok çok şukur
Hayırlısıyla güzel haberler all

Gunaydin benimde dun geceden beri midem bulanıyor sersem gibiyim ki bu zamana kadar bulanti sadece 7.8.9 haftalarda yasamistim simdi nerden ciktiki bu 🫤

Back
X