- 3 Kasım 2023
- 330
- 411
- 18
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.461
Çok şüküree süper haberrr :) perinatoloji öyle dediyse tamam kuzum hiiiç korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şüküree süper haberrr :) perinatoloji öyle dediyse tamam kuzum hiiiç korkma bir şey yoktur Allah'ın izniyle
plasenta önde yada arkada olduğunda değişiyor hissetme işleri kuzum , benim plesanta arka konumda mesela, önde olanlar daha az ve geç hissediyormuş belki senin öyledir. Plesantanın konumu önemli olabiliyorDaha cumartesi kontrole gittim doktor herşeyimiz güzel dedi kistlerde geçmiş dedi ya hatta öyle birşey olsa kesin söylerdi.
Bide karnım biraz yağlı ya ondan mı bilmiyorum bide benim kız sürekli uyuyor ya![]()
plesanta önde olsa doktor bunu kesinlikle söyler diye düşünüyorum. Çünkü rahim ağzını ve doğum yolunu kapatıyor. Çünkü sıkıntılı bir durum bu azda olsa.plasenta önde yada arkada olduğunda değişiyor hissetme işleri kuzum , benim plesanta arka konumda mesela, önde olanlar daha az ve geç hissediyormuş belki senin öyledir. Plesantanın konumu önemli olabiliyor
Himm aynı değill benimki feramatGyno ferro olması lazım canım
Jou ben de feramat kullanıyorum korktuğum gibi olmadı. Mide bulantısı demir tadı falan yapmadı. Sende de öyle mi?Himm aynı değill benimki feramat
Öyle öylee bulantımı yapması lazım bilmiyorum ama ilactan farkediyodur oda benceJou ben de feramat kullanıyorum korktuğum gibi olmadı. Mide bulantısı demir tadı falan yapmadı. Sende de öyle mi?
Canım benim plasenta ön tarafa yerleşmiş bu gayet normal bi durummuş detaylı ultrasonda söyledi doktorum. Üst,ön,arka tarafa yerleşmesi tamamen normal. Benimkine anterior deniyor. Aşağı yerleşirse previa fln deniyo bu doğum kanalını tıkayabiliyor sıkıntılı vi durum. Öne yerleşince de hareketler geç ya da az hissedilebiliyomuş evet. Ben hissediyorum ama gün içinde aşırı sık değil. Sebebi bu diye düşünüyorum.plesanta önde olsa doktor bunu kesinlikle söyler diye düşünüyorum. Çünkü rahim ağzını ve doğum yolunu kapatıyor. Çünkü sıkıntılı bir durum bu azda olsa.
Bünyeden bünyeyede değişiyor bence o yüzden bende beklemedeyim.
Valla benimki bitince direkt eczaneden ikinci kutuyu almıştım. Özellikle danışmadım doktora çünkü demir hep kullanılıyor diye biliyorum. Hatta aldıktan 2 hafta sonra falan sağlık ocağında kan testi vermiştim bi anormallik çıkmadı, demirim yüksek değil, düşük de değil.Öyle öylee bulantımı yapması lazım bilmiyorum ama ilactan farkediyodur oda bence
Benimde bitti persembe günü doktorumla görüşücem bakalım devam edicekmiyim ediliyomu devam acaba bilgin varmı
Anladım canım. Normal muayanelerimde doktorum birşey demedi bana. Bu akşam detaylı ultrasyonum var ama ben yinede böyle birşeyi duymak istemiyorum.Canım benim plasenta ön tarafa yerleşmiş bu gayet normal bi durummuş detaylı ultrasonda söyledi doktorum. Üst,ön,arka tarafa yerleşmesi tamamen normal. Benimkine anterior deniyor. Aşağı yerleşirse previa fln deniyo bu doğum kanalını tıkayabiliyor sıkıntılı vi durum. Öne yerleşince de hareketler geç ya da az hissedilebiliyomuş evet. Ben hissediyorum ama gün içinde aşırı sık değil. Sebebi bu diye düşünüyorum.
Zaten 24 e kadar çok normal diyolar. Benim de dışardan anlaşılan bir şey yok. Sadece bi taraf toplandığında anlıyorum ben dışardan bakınca da karnım yamuk duruyoAnladım canım. Normal muayanelerimde doktorum birşey demedi bana. Bu akşam detaylı ultrasyonum var ama ben yinede böyle birşeyi duymak istemiyorum.
Ben hareketlerin hissediyorum ama burdaki arkadaşlar hareketlerini dışardan hissediyorum işte karnıma bir tekme attı dışardan gördüm felan diyor ya öyle birşey yok bende.
Arkadaşım 24. Haftada hissetti hareketlerini ilk bebek onunda
Evet evet benim kız çok narin galiba yaZaten 24 e kadar çok normal diyolar. Benim de dışardan anlaşılan bir şey yok. Sadece bi taraf toplandığında anlıyorum ben dışardan bakınca da karnım yamuk duruyo![]()
Ee normalse neden kullanıyorsunkiValla benimki bitince direkt eczaneden ikinci kutuyu almıştım. Özellikle danışmadım doktora çünkü demir hep kullanılıyor diye biliyorum. Hatta aldıktan 2 hafta sonra falan sağlık ocağında kan testi vermiştim bi anormallik çıkmadı, demirim yüksek değil, düşük de değil.
Karbon tüketiyorsan o şişiriyodurr yemek te kefir içmeni öneririm rahatlatıyorKızlar ben de 2-3 gündür akşam yemeklerinden sonra çok fena oluyorum. Yani az yememe rağmen inanılmaz şişiyorum midem karnım patlayacak gibi oluyo. Dün yemekten sonra baya bi yürüdüm 1-2 saat sonra anca kendime geldim. Bi süre akşam yemek yemeyeceğim. Çorba yoğurt fln geçiştircem
Kullanmıyorken sınırın altına düşmüştüEe normalse neden kullanıyorsunki
Anladımm canım ilk hamileliğimde kullanmamıştım ondan sorduydum![]()
evet canım tamamen normal sadece plesanta net hissetmeyi geciktiriyormuş önde olduğundaCanım benim plasenta ön tarafa yerleşmiş bu gayet normal bi durummuş detaylı ultrasonda söyledi doktorum. Üst,ön,arka tarafa yerleşmesi tamamen normal. Benimkine anterior deniyor. Aşağı yerleşirse previa fln deniyo bu doğum kanalını tıkayabiliyor sıkıntılı vi durum. Öne yerleşince de hareketler geç ya da az hissedilebiliyomuş evet. Ben hissediyorum ama gün içinde aşırı sık değil. Sebebi bu diye düşünüyorum.
Doktorum sezeryan da olsa normal doğumda olsa beş litre kandan bir litresi doğum masasında kalıyor demişti. Anneler için kansızlık doğum sonrası sıkıntılı olabilen bir durum. Bu yüzden devam ediliyor canımEe normalse neden kullanıyorsunki
Anladımm canım ilk hamileliğimde kullanmamıştım ondan sorduydum![]()
ben bir tane favoriledim çok da hoşuma gitti sana da link vereyim bak istersenEv tipi anakucağı aldınız mıı? Ben basit portatif bişi almak istiyorum otomatik olmasına gerek de yok ama hepsi elektronik ve çok pahalı ya.zaten elektrikli mini beşiğimiz var sadece anakucağı almam lazım alan varsa model tavsiyesi versin
Heee iyi ozaman kuzumm kanımda yüksek aslında olsun verirse içerimDoktorum sezeryan da olsa normal doğumda olsa beş litre kandan bir litresi doğum masasında kalıyor demişti. Anneler için kansızlık doğum sonrası sıkıntılı olabilen bir durum. Bu yüzden devam ediliyor canım![]()