• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kizlar benimde dünden beri kasik ve sırt sancısı var doğum sancısı gibi sulu akıntım da vardı kalktım acile gittim bebeğin n herşeyi normal çok şükür yoğun iltihap var mantar enfeksiyonu fitil toz ve magnezyum yazdı içim rahatladı en azından bende 22 haftaya girdim ve + 4 kilo ile devam ediyorumistahim bı açık bı kapalı o yüzden çok kilo alacağımı düşünmüyorum alsamda umrumda değil sağlıkla gelsin bebiş de başka şey istemem

Bende öyle düşündüm ama ne bilim ya bide çalışıyorum gün içinde hep oturuyoruz ara ara kalkıp geziyorum ama işte göbekte çıkınca tıkızlanıyor insan. Kremde yok ya
Gun icerisinde bide hareketliysen yada ani kalkıyosan oda olurr banada oluyo kremi all bozulmaz normaldee

Kizlar benimde dünden beri kasik ve sırt sancısı var doğum sancısı gibi sulu akıntım da vardı kalktım acile gittim bebeğin n herşeyi normal çok şükür yoğun iltihap var mantar enfeksiyonu fitil toz ve magnezyum yazdı içim rahatladı en azından bende 22 haftaya girdim ve + 4 kilo ile devam ediyorumistahim bı açık bı kapalı o yüzden çok kilo alacağımı düşünmüyorum alsamda umrumda değil sağlıkla gelsin bebiş de başka şey istemem
İyi olmanıza çok sevindim canım

Canım ben de geçen gün yine enfeksiyon için gittim doktora. Gitmişken bebeği de gördüm bonusu oldu :) Benimki mix enfeksiyonmuş yani hem mantar hem bakteriyel var. İçimi temizledi 2 kere baticonla. Çok birikmiş dedi içeride. Fitil, flora düzenleyici fitil ve bakteriyel kısmı için antibiyotik verdi. İçi temizlenince birkaç gün rahatlatıyor insanı tavsiye ederim gittiğinde doktorundan iste

Iyi yapmışsın acile gitmen 🥰 geçmiş olsun kuzum kilo almaman daha iyi zaten bende kizımda hiç almazdım oğlan istahımı mahvetti😂

Ben kendimi 72 ye kadar yolu var diye şartladım, 64 le kaldım suan 67.5 devam, ama 72 yi geçer bence 😄😄😄
Hahaha ben de öyle diyordum ideal aralık 72-77’ydi ohaa 77 ne ya falan diyordum şuan 70 oldum bile 26. Hafta 😂😂😂 62yle kaldım bir de. Sen çokk iyisinn 🧿😬 böyle devam et hiçbir şey olmaz zaten o kilonun yarısından çoğu vücutta artan sıvılar ve bebek yani kilo almamışsın diyebiliriz 😬😬😬

ayy jou ben 36da doğurursam mayısın ortası oluuur ayyy heyecanlandım :halay:
Hahaha yaa ben de böyle hayal edip edip kendime heyecan veriyorum 😂😂💕 ama dün bir sitede ortalama adet aralığımı da girip (hep düzensiz 35-40 arası) hesaplattığımda 9 haziran dedi 🥹 işte bu yüzden burdayım 😂😂💕

Bununla geçmiş olsun canımm ilerlemeden önüne geçmişsin bebiş de iyiyimiş oh maşallahhh 🧿🥰

kızlar merhaba, bebek arabası bulamadım hala biri git şunu al desin alıcam direkt o kadar kafam karıştı ki bide hediye olarak alıcak eşimin abisi fiyat olarak pahalı birşey beğenmek istemiyorum , önerilerinizi bekliyorum

kızlar merhaba, bebek arabası bulamadım hala biri git şunu al desin alıcam direkt o kadar kafam karıştı ki bide hediye olarak alıcak eşimin abisi fiyat olarak pahalı birşey beğenmek istemiyorum , önerilerinizi bekliyorum
Ben bunu aldım önceliğim hafif olması, kolay katlanması ve bunların hepsini yalnız başımayken de yapabilmemdi. Bebek içindeyken de döndürebiliyorsunuz

Eklentiler

• IMG_5935.webp
    IMG_5935.webp
    27 KB · Görüntüleme: 80
Hahaha ben de öyle diyordum ideal aralık 72-77’ydi ohaa 77 ne ya falan diyordum şuan 70 oldum bile 26. Hafta 😂😂😂 62yle kaldım bir de. Sen çokk iyisinn 🧿😬 böyle devam et hiçbir şey olmaz zaten o kilonun yarısından çoğu vücutta artan sıvılar ve bebek yani kilo almamışsın diyebiliriz 😬😬😬
Ben bu gidisle 85 kiloyla doğururumm hahah doğurduğum zamandada 77 kiloya inerim😂😂 şişiyorum beybii

Ben de başlamadım hahahah aklıma geldikçe esneme squat falan yapıyorum da düzen lazım jouu düzeen 😭
Evettt yaaa ısınma yapcamda oyle başlayacamda hamiş kalmadan önce 1 sene hergün spor yaptım sanırım o bıkkınlık geldi bana 😂😂 halbuki şuanki daha kolay ve rahat bi spor niye başlayamıyorum anlayamadım yanii gene sezaryen ağrılar gelecek bana 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben sezaryen düsünüyorum ya ondan sonrası göbek zor gidiomus dediler hafiften bi tırstım biraz önem veriyorum böyle seylere yaşımız da daha genç ya ne biliyim ondan galiba 😄

Ben sezaryen düsünüyorum ya ondan sonrası göbek zor gidiomus dediler hafiften bi tırstım biraz önem veriyorum böyle seylere yaşımız da daha genç ya ne biliyim ondan galiba 😄
Mekik çekersen cabuk gider o göbüş 😂😂 ben zayıfladıkça gitti göbüş bide termal tayt giyince dahada erimişti

Canım ben de geçen gün yine enfeksiyon için gittim doktora. Gitmişken bebeği de gördüm bonusu oldu :) Benimki mix enfeksiyonmuş yani hem mantar hem bakteriyel var. İçimi temizledi 2 kere baticonla. Çok birikmiş dedi içeride. Fitil, flora düzenleyici fitil ve bakteriyel kısmı için antibiyotik verdi. İçi temizlenince birkaç gün rahatlatıyor insanı tavsiye ederim gittiğinde doktorundan iste
Tm canım kontrole gittiğimde soylicem teşekkür ederim

Back
X