- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.621
Aynen aşkım kocam dahil 3 erkekle nasıl baş edicemAynen bebişimm 2cidemi oğluşun oldu
Dağ gibi arkandalarrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aşkım kocam dahil 3 erkekle nasıl baş edicemAynen bebişimm 2cidemi oğluşun oldu
Dağ gibi arkandalarrr![]()
Canım benim de sulu akıntı oluyor 1 hafta daha çok yoğunlaştı bugün gittim doktora acile sorun yok dedi çok şükürCnm mrb öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin kısa sürede düzelir ins.Bu ıslaklık dedign sey nasil oluyordu bende de oluyor sulu akinti dr bakıyo suyu normal diyo ama benim icin rahat etmiyo bi türlü.Bu arada havuç suyu çok iyi geliyor icebildigin kadar ic benim gorumcemdede suyu azdı havuç suyu icerek düzeldi dr bile şaşırdı devam et dedi
Sulu akıntı hepimizde oluyor canım hiç durmazsa acile başvurmak lazım sanırım, bende sulu akıntıdan korkmuştum doktorum olabilir demiştiCnm mrb öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin kısa sürede düzelir ins.Bu ıslaklık dedign sey nasil oluyordu bende de oluyor sulu akinti dr bakıyo suyu normal diyo ama benim icin rahat etmiyo bi türlü.Bu arada havuç suyu çok iyi geliyor icebildigin kadar ic benim gorumcemdede suyu azdı havuç suyu icerek düzeldi dr bile şaşırdı devam et dedi
Rica ederim canım benim benim de sürekli aklımdaydı vallahi söyledim hatta oradayken de gene bir sertlik oluştu dedi bebek şu an gelişme aşamasında kemikleri geliştiği için kendi topladığı için senin karnına taş kesiliyor dedim hocam bazıları kasılma falan diyordu da hayır kasılma böyle olmaz kasılma Ağrı hisseder insan kasıklarda şeylerde sertleşme olduğu zaman benim öyle bir sorunum yokAy canim aklimdaydin bende sana yazicaktim sertlesmeyi sordunmu diye teşekkür ederim bilgilendirdigin icin iyi olmaniza sevindm![]()
Yok fitil kullanmadan oluyor canimSulu akinti baya konuşulmuş progestoren fitil kullanan varmi eger varsa o yapiyor bendede var doktor fitil yapiyor dedi bi sıkıntı yoktu bakti
Banada aynisini demisti acildeki doktorRica ederim canım benim benim de sürekli aklımdaydı vallahi söyledim hatta oradayken de gene bir sertlik oluştu dedi bebek şu an gelişme aşamasında kemikleri geliştiği için kendi topladığı için senin karnına taş kesiliyor dedim hocam bazıları kasılma falan diyordu da hayır kasılma böyle olmaz kasılma Ağrı hisseder insan kasıklarda şeylerde sertleşme olduğu zaman benim öyle bir sorunum yok
Hahahahah gelinlerin yolda aşkoAynen aşkım kocam dahil 3 erkekle nasıl baş edicem![]()
Çok şükür canım Ben en son gittiğimde 380 Gr boy hatırlamıyorum bir hafta sonra detaylı ultrason var orada herşeyi çıkarKizlarrr gittim doktora herşey yolunda
Boy 25 kilo 455 miş21 .5 haftalığızz
Sizlerinki nasıldı hiç benim gibi detayları anlatmiyonuz beee anca hersey yolunda deyip çekip gidiyonuz![]()
Kac haftaliktın aşkoÇok şükür canım Ben en son gittiğimde 380 Gr boy hatırlamıyorum bir hafta sonra detaylı ultrason var orada herşeyi çıkar![]()
Devlette makine eski oluyo kuzumm net görmeyedebiliyosun simdi tekrar girmen zararlı keske özele ayırsaydın onu kendineSizce tekrar girmeli miyim? Ultrasonda bebeğimi doğru düzgün seçemedim bile makine mi eskiydi bilmiyorum![]()
Doktor hiç zararı yok bu ultrason makinelerinin dedi ama bilmiyorumDevlette makine eski oluyo kuzumm net görmeyedebiliyosun simdi tekrar girmen zararlı keske özele ayırsaydın onu kendine![]()
Ayda üst üste mi zararı yok dedi bidahaki aya gitsen neyzeDoktor hiç zararı yok bu ultrason makinelerinin dedi ama bilmiyorum
Öyle işteBanada aynisini demisti acildeki doktor
Evet canım bende hiç seçemedim bulanıktı sankiSizce tekrar girmeli miyim? Ultrasonda bebeğimi doğru düzgün seçemedim bile makine mi eskiydi bilmiyorum![]()