- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #9.741
Maşallah maşallah bir yerlerini kaşıııTansiyonum zaten şahanee dikkat ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah bir yerlerini kaşıııTansiyonum zaten şahanee dikkat ediyorum![]()
Kaşıdım totomuMaşallah maşallah bir yerlerini kaşııı![]()
Bende 22 haftalık oldum canım bendede net hareket yok bağırsak hareketi mi bebek hareketimi anlamadım. Her doktora gittiğimizde uyuyor bebek anlamadım ama doktor sağlıklı bebek dedi detaylıda. Kız bebek bu arada benim.21+1 olduk ama ben hala hareket vs hissetmiyorum normal mi acaba çevremde herkes bu haftalarda hissetmiş![]()
Portakal suyunu kendiniz mi yaptınız hazır mı aldınız.Çok normal kuzum bende oyleyim bide erkek bebek hareketli derler doktora sordum hareket ediyodur ama senin hissetmen 24u bulur bagirsak hareketleriyle ayirt edemiyorsundur belkide dedi. Tatli yiyip yatiyodum yine yokbende 21+5im dün portakal suyu içtim cok hafif bi kipirti hissettim burda okumuştum portakal suyu dene bi
2022 haziran annelerindede birinde öyleydii sizin gibi çok hareketi olmazdı kız dı bide sadece 8 aydan sonra kontrollu yapıyordu hic olmazsa hareketi gel diyodu doktor oyüzden simdiki zaman önemli değil kuzum için rahat olsunBende 22 haftalık oldum canım bendede net hareket yok bağırsak hareketi mi bebek hareketimi anlamadım. Her doktora gittiğimizde uyuyor bebek anlamadım ama doktor sağlıklı bebek dedi detaylıda. Kız bebek bu arada benim.
Evet ya zaten son çok 7. Ayda başlıyorlarmış harekete. Doktorda baktı sonuçta baktı sağlıklı dedi Allah korusun birşey olsa anlarladı heralde daha 500 gram birşeyler ya2022 haziran annelerindede birinde öyleydii sizin gibi çok hareketi olmazdı kız dı bide sadece 8 aydan sonra kontrollu yapıyordu hic olmazsa hareketi gel diyodu doktor oyüzden simdiki zaman önemli değil kuzum için rahat olsun
Kendim sıkmıstım canımPortakal suyunu kendiniz mi yaptınız hazır mı aldınız.
Bende hazır aldım denedim de olmadı bugün akşam kendim yaparım olmadı.Kendim sıkmıstım canım
Benimkide kız bilmiyorum uyuyordur herhaldeBende 22 haftalık oldum canım bendede net hareket yok bağırsak hareketi mi bebek hareketimi anlamadım. Her doktora gittiğimizde uyuyor bebek anlamadım ama doktor sağlıklı bebek dedi detaylıda. Kız bebek bu arada benim.
Kilonuz nasıl acaba, doktor bana ilk haftalarda karın içi yağlanması az olan kişiler bebek hareketini daha çabuk hisseder demişti. Belki onunla alakalıdırBende hazır aldım denedim de olmadı bugün akşam kendim yaparım olmadı.
Ama anlamadım herkes işte tekme atıyor tekmeleriyle uyandırıyor diyor ama bizde tık yok ya.
Eee yaniii öyle düşün 500 gramdan neolur harekete doktor normal diyosa normaldirr benimde şu 2 gündür pek hareketi yok mesela hiç sıkıntı etmiyorum çünkü bu zaman önemli değilEvet ya zaten son çok 7. Ayda başlıyorlarmış harekete. Doktorda baktı sonuçta baktı sağlıklı dedi Allah korusun birşey olsa anlarladı heralde daha 500 gram birşeyler ya
Uyuyorlar ya başka ne olucak Allah korusun güçlendiklerinde anamızı ağlatırlarBenimkide kız bilmiyorum uyuyordur herhalde![]()
Hayatımda ilk defa bu kiloya çıktım 63 ile evlendim bir düşüğüm oldu ondan sonra baya ilaç felan kullandım 80 kiloya çıktım 84 ile hamile kaldım şuan 90 kilo oldumKilonuz nasıl acaba, doktor bana ilk haftalarda karın içi yağlanması az olan kişiler bebek hareketini daha çabuk hisseder demişti. Belki onunla alakalıdır
Doktor hareketlerini hissediyor musun diye sordu net değil ama sanki yer değiştirdiğini anlıyorum galiba dedim tamam dedi valla birşey demedi. Sadece bir kere çok hareketli halini gördüm 17. Haftada doktor kalp atışını bile zor dinletmişti yerinde durmuyordu. Sürekli aktif biriyim çalışıyorum sabah 6 da uyanıyorum işe gitmek için masa başında çalışıyorum ama oturmaktan karın bölgem belim ağrıyor heralde o da benle yoruluyor. Ben uykumu alamıyorum o nasıl alsınEee yaniii öyle düşün 500 gramdan neolur harekete doktor normal diyosa normaldirr benimde şu 2 gündür pek hareketi yok mesela hiç sıkıntı etmiyorum çünkü bu zaman önemli değil
Ben de 23+ 5 im daha net hareket yok nende anlam veremedimBende 22 haftalık oldum canım bendede net hareket yok bağırsak hareketi mi bebek hareketimi anlamadım. Her doktora gittiğimizde uyuyor bebek anlamadım ama doktor sağlıklı bebek dedi detaylıda. Kız bebek bu arada benim.
O zaman normal bence ya yaseminnn.Ben de 23+ 5 im daha net hareket yok nende anlam veremedim![]()
Hahahahahahaha vallahaa dogru bakkk bigünde yastıksız sırt üstü uzan bide öyle deneDoktor hareketlerini hissediyor musun diye sordu net değil ama sanki yer değiştirdiğini anlıyorum galiba dedim tamam dedi valla birşey demedi. Sadece bir kere çok hareketli halini gördüm 17. Haftada doktor kalp atışını bile zor dinletmişti yerinde durmuyordu. Sürekli aktif biriyim çalışıyorum sabah 6 da uyanıyorum işe gitmek için masa başında çalışıyorum ama oturmaktan karın bölgem belim ağrıyor heralde o da benle yoruluyor. Ben uykumu alamıyorum o nasıl alsın![]()
Sırt üstü yatınca ölüm fermanım gibi oluyor valla aşırı belim ağrıyor zor dönüyorum jou ya bende bide bel kayması var ondan zorlanıyorum galibaHahahahahahaha vallahaa dogru bakkk bigünde yastıksız sırt üstü uzan bide öyle dene![]()
Galiba öyle canımO zaman normal bence ya yaseminnn.
Genelde zaten 7. Aydan itibaren çok hareket ediyorlarmış.