• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Çokk geçmiş olsun canım benim, antibiyotiklik olduysa başka bir şey fayda etmez bence. İnstagramda doç dr Mehmet Fatih Karslı, hamilelikte diş tedavisi yaptırmanın bir sakıncası yoktur, kesinlikle ihmal edilmemeli diyor 🙄
Sağolasın acemim 🩷 kullanıyorum bakalım inşallah bununla atlatırım bir işlem yapılmadan

Kizlar acil yardim dun geceden beri sag kasigimda agri var sadece uzanip hareket etmeyince geçiyor saga sola donunce yatakdw ayaga kalkinca agriyor sizce be yapmaliyim normalmi yasayan varmi 21+4 haftalik

• Beğen
Reactions: Jou
Kizlar acil yardim dun geceden beri sag kasigimda agri var sadece uzanip hareket etmeyince geçiyor saga sola donunce yatakdw ayaga kalkinca agriyor sizce be yapmaliyim normalmi yasayan varmi 21+4 haftalik
Günaydın canım
Bence normal çünkü artık rahim daha çok büyümeye başladığı için baskı yapıyor olabilir. Şiddetli bir ağrın olmasın yeter. Ama içim rahat etsin dersen acil bir yere görünebilirsin.

• Beğen
Kızlar sabah uyandığımda parmaklarim davul gibiydi yüzüğümü zor çıkardım ellerimi bükerken zorlandım yüzümde aynı şekildeydi şimdi inmeye başladı daha iyi 21+6yım normal mi tehlikeli bişey degildir demi

• Beğen
Kızlar sabah uyandığımda parmaklarim davul gibiydi yüzüğümü zor çıkardım ellerimi bükerken zorlandım yüzümde aynı şekildeydi şimdi inmeye başladı daha iyi 21+6yım normal mi tehlikeli bişey degildir demi
Hayır canım benimde parmaklarım şiş ve herkes farkediyor dışardan.
Bu dönemde vücudumuz su tuttuğu için vücutta ödem oluyor ondan dolayı.

Valla bende öyleydim yatınca da ağrıyordu acile gittim bişey yok dedi magnezyum verdi kullanıyorum iyiyim şimdilik canim

• Beğen
Korkttum baya suyu az içiyorum onunda etkisi var tabi 😔
Ya onunda etkisi var ama bu ödem gebelikte kaçınılmaz oluyor ya. Sen yinede bol içmeye bak kendine şişe al hep yanında dursun. Hafta içi bende 10 bardak anca içiyorum hafta sonu dün 2 bardak bugün daha 1 bardak su içtim düşün.

Back
X