• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yani anlamadım ben diyor ki 22 hafta değil 24 hafta olman lazım diyor diyorum ki bu bir problem mi hani sıkıntıli bir durum mu var yok hayir herşey normal iri bir bebek de değil ama haftasıyla uyumlu değil diyor anlamadım gitti valla neye göre öyle söylüyorlar ultrason durumuna göre öyle söylüyorlar sanırım
canım ne alaka üc haftaya kadar sıkıntı yok, benimde her gittigimde ya 10 gün ya bi hafta önden gidiyor ayrıca o hesaplamalar bebegin en ufak hareketinde değişebilir sen takılma böyle şeylere şekerin yoksa bebekte iyiyse onlar ztn bikac haftaya olması gereken haftayı yakalıyor

Kızlar benim ayaklı zıbında eksiğim vardı, hastane çantama da koymayı düşünüyordum ama şöyle bir şey gördüm, bezler taşabildiği için 💩 tek parça kıyafetler kullanışlı olmuyormuş, almasam mı ne diyorsunuzz??

Belki boyu kilosu gelişimi her şeyi birbiriyle uyumlu olduğu için öyle diyordur. Atıyorum boyu 22 haftaya uygun kilosu 24 haftaya uygun olsa kilosu çok derdi, o yüzden her şeyi normal diyor. Bence kafaya takacak bir durum değil ya maşallah sağlıklıymış daha ne olsun. Erken döllenme geç döllenme bunlar hep bir etken ama tam net tarihini bilemeyiz ki
Aynen aynen herşey 24 haftayi gösteriyor diyor kilolu bir bebek değil dedi çok şükür evet sağlıklı olmasına bin şükür 🤲🏻 Doğum tarihini net hesaplayabilmek için sanırım sorguladi öyle ama ben yumurtlama günümden de adet tarihimden de çok eminim neyse herşey normal bulgusuna kafamı yoğunlaştırıp devam etmek istiyorum Dr gitmeyi de hiç ama hiç sevmiyorum ortada hiçbirsey yokken kafa karıştırmaktan başka birşey olmuyor

canım ne alaka üc haftaya kadar sıkıntı yok, benimde her gittigimde ya 10 gün ya bi hafta önden gidiyor ayrıca o hesaplamalar bebegin en ufak hareketinde değişebilir sen takılma böyle şeylere şekerin yoksa bebekte iyiyse onlar ztn bikac haftaya olması gereken haftayı yakalıyor
Valla bende anlamadım inan ne alaka ayni şeyi bende sordum ama işte 🤷🏻‍♀️ inşallah canım Rabbime emanet bebeklerimiz ne diyim

Aynen aynen herşey 24 haftayi gösteriyor diyor kilolu bir bebek değil dedi çok şükür evet sağlıklı olmasına bin şükür 🤲🏻 Doğum tarihini net hesaplayabilmek için sanırım sorguladi öyle ama ben yumurtlama günümden de adet tarihimden de çok eminim neyse herşey normal bulgusuna kafamı yoğunlaştırıp devam etmek istiyorum Dr gitmeyi de hiç ama hiç sevmiyorum ortada hiçbirsey yokken kafa karıştırmaktan başka birşey olmuyor
Bu kadar tutturmasına kuruldum doktorun 😄 benimkide mesela bi hafta önden gidiyor der ama önemli degil der yani diretmedi hiç ne zaman en son tarihin falan diye olabilir yani görende bi ay önden gidiyor sanır hem ben anormal bi durum olmadıgı sürece mutlu oluyorum önden gitmesine sende icini rahat tut stres yapma canım 🙏🏻

Geriden geliyor olsa yine anlıycam üstünde durmasını. Cidden kafa karıştıracak şeyleri hiç söylemeseler daha iyi.. 🙄

Kızlar benim ayaklı zıbında eksiğim vardı, hastane çantama da koymayı düşünüyordum ama şöyle bir şey gördüm, bezler taşabildiği için 💩 tek parça kıyafetler kullanışlı olmuyormuş, almasam mı ne diyorsunuzz??
Of ben böyle görünce sanki hicbir sey almamısım gibi geliyor kızlar 😄😄😄

Of bende de var bu, çok sinirimi bozuyor. Burnum tıkanıyor ve ağzımdan aldığım nefes yetmiyor sanki ☹️ çözümü nedir bilmiyorum 😭
Canım ben 2 haftadır hava nemlendirici kullanıyorum uyurken odada. Çok faydası oldu. Sabahları burnum tıkalı nefes alamayarak uyanıyordum. Burnum tıkandığı için ağızdan nefes aldıkça boğazım da kuruyodu. Aldık alalı çok iyiyim. Tavsiye ederim herkese

Bende nefes darligi basladi🥲 nefes alamiyormus gibi hissediyorum surekli cigerim sıkısıyor sanki😑 var mi baslayan benden baska🙄 23+3 bu arada son birkac gundur boyle
Bende de var ve uyurken kaburgalarımın agrıdıgını hissediyorum bi de mesela uykumda aniden dönerken sancı giriyor biseyler geriliyor sırtım agrıyor bunlara daha erken degil mi ya geçen hafta yaptıgım işler bu hafta yoruyor mesela 😄

Of ben böyle görünce sanki hicbir sey almamısım gibi geliyor kızlar 😄😄😄
Ay bakma ben de çok bir şey almadım gurbette olduğumuz için aileler sağolsunlar yolladılar iki taraf birbirinden habersiz oldukları için de bol bol almışlar hediye gelenler olmuş falan derken eksik tamamlamaya geçtim resmen 😂😂 yine de listeye bakınca daha alıncak çooook şey var, bir an önce hastane çantamı ayarlayıp onu aradan çıkarmayı düşünüyorum, sonra banyo gereçleri falan filan gruplayınca kafam daha rahat oluyor 😬

Canım ben 2 haftadır hava nemlendirici kullanıyorum uyurken odada. Çok faydası oldu. Sabahları burnum tıkalı nefes alamayarak uyanıyordum. Burnum tıkandığı için ağızdan nefes aldıkça boğazım da kuruyodu. Aldık alalı çok iyiyim. Tavsiye ederim herkese
Canım maalesef ben tam tersine nemden kurtulmaya çalışıyorum keşke kuruluktan olsa eksi havalarda sürekli cam açmak zorunda olmak çok kötü 🙄 ama doğru diyorsun nemi ölçmek dengede tutmak lazım çok nemli çok kuru ikisi de zararlı

Bu kadar tutturmasına kuruldum doktorun 😄 benimkide mesela bi hafta önden gidiyor der ama önemli degil der yani diretmedi hiç ne zaman en son tarihin falan diye olabilir yani görende bi ay önden gidiyor sanır hem ben anormal bi durum olmadıgı sürece mutlu oluyorum önden gitmesine sende icini rahat tut stres yapma canım 🙏🏻
Aayy cidden ben de onu anlamadım yani öyle tutturunca hocam anormal bir durum mu bu diye sordum yani 😅 öyle mi dersin sağol canım Allah razı olsun sizde yazınca rahatladım bir tarafım takilma herşey yolunda diyordu ama bir tarafım da düşünüyordu 🫠

Belki o anlık fazla su tuttun, yine fazla su içtiğinde geçer ama şöyle bir konu var ödem maalesef sonlara doğru büyük ihtimalle yaşayacağımız bir şey o yüzden doğumda herhangi bir sıkıntı olmaması için yüzükleri sıkışmadan çıkarın diyorlar 🙄
Doğru gerçekten o kadar zor çıkardım ki yüzüğü gece yatmadan çıkarmamız lazim hep aslında

Doğru gerçekten o kadar zor çıkardım ki yüzüğü gece yatmadan çıkarmamız lazim hep aslında
Evet evet özellikle akşam çok şişiyor. Bir de ayak bileklerinde ayaklarda ödem o kadar çok görülüyormuş ki ayakkabı numaralarımız büyüyecek muhtemelen hemen yaz gelsin terliklere geçelim ya 😂

Of bende de var bu, çok sinirimi bozuyor. Burnum tıkanıyor ve ağzımdan aldığım nefes yetmiyor sanki ☹️ çözümü nedir bilmiyorum 😭
Canım bende öyleydim geceleri ozellikle iyice tetikliyordu nemlendirici aldım 200 lira felan yatmadan önce ya da olduğum odaya takiyorum çok iyi geliyor kesinlikle öneriyorum

Evet evet özellikle akşam çok şişiyor. Bir de ayak bileklerinde ayaklarda ödem o kadar çok görülüyormuş ki ayakkabı numaralarımız büyüyecek muhtemelen hemen yaz gelsin terliklere geçelim ya 😂
Sansliyiz iyiki kış bebesi olmuyor bizimkiler tabii yağmuru saymazsak mayis haziran biraz yagmurlu oluyordu

Günaydınn canım nasıl oldun ağrıların geçti mi bari? ☹️
Canım acemim :) çok şükür dün bugün iyiym, sanırım işe yarıyor tedavi, Allah kimseye göstermesin diş ağrısı çok zor gerçekten, düşünüp sorduğun için teşekkür ederim iyi ki varsın :KK19: :KK36:

Canım bende öyleydim geceleri ozellikle iyice tetikliyordu nemlendirici aldım 200 lira felan yatmadan önce ya da olduğum odaya takiyorum çok iyi geliyor kesinlikle öneriyorum
Maalesef evimde nem oranı fazla 🙄, nemlendirici kullanma şansım yok canım ama aynı problemi olanlar mutlaka değerlendirsinn 🙏🏻

Back
X