• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
kızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım
ben bu haftaya kadar doktorum ne önerdiyse yapttırdım canım , sende onu dinle yaptır derse yaptır :) gebelik şekeri çok önemli bir konu Allah cümlemiizi korusun

Kızlarrr
Hepiniz tetenoz aşınızı oldunuz mu ben hala olmadım ama doktorum olabilirsin dedi sanırım bende olacağım. Corasprin kullanıyorum aşı ile bir bağlantısı olmaz heralde.
ben her gün tiroid ilacı + kan sulandırıcı iğne + multivitamin kullanıyorum , tetanozu önerdi doktorum 2 doz oldum kuzum

kızlar konuşuldu mu takip edemedim ama gebelik şekeri testi yaptıracak mısınız zararları var gerçekten iki dilim baklavaya eşit gibi yazılan yazılar çok doğru değil karar veremedim ben o yüzden bugün tam 22 hafta oldu kendi doktorum dışında bi doktora gittim bugün suyu biraz fazla gibi geldi gözüme iki hafta sonra testi yaptır dedi ama dediğim gibi çok kararsızım
Baklava vs konusunu bilemiyorum ama şöyleki 4 hafta önce gittiğimde doktorum 4 hafta sonra gel şeker taraması yapalım demişti. Yükleme mi yapacaksınız demiştim yok önce bir ölçüm yapıcam ona göre yüklemeye bakıcaz demişti. 4 hafta sonra gittiğimde yani 23+3'te suyun biraz fazla bir taramaya bakalım şeker olabilir dedi. Sonra 50 mglık gazozumsu şey ile baktı benim 140'ın altında çıktığı için devamını yapmadı.
Benim de yükleme konusunda kafam çok karışıktı ama sanırım en iyisi güvendiğin doktoru bulup o ne diyorsa yapmak :)

Ben de mesirin attigi gibi ama alt acmali olani buldum hepsi icinde onu alsam yeter herhalde yaa baktim yetmiyo sonra dusunuruz🤣
Aynen yaaaaa duruma göre ihtiyaca göre hepsi şekillenicek zaten 😂😂 bu arada spor sütyeni gibi önden çıtlı sütyen söyledim demiştim ya geldi onlar, beğendim ama shein hep böyle yapıyor normal poşete koyuyor kargoda süngerleri bozulmuş, o yüzdenn 👎🏻👎🏻🙄

buda çok güzelmiş bayıldım :) benim sırt çantası almaktaki amacım bebeği taşımak durumunda kaldığımda kol çantasıyla uğraşmamaktı ama bebek arabası yada baba yanımızda olacağı için gerek kalmayabilir haklısın :)
Evet işte ben de bebek kucaktayken çanta omuzda olmaz diye bilemedim biraz daha bakınıcamm 😭

Kızlar günaydın dün sağlık ocağında tahlillerimi yaptılar (alt) karaciğer değerim 1 ayda 18 den 77 çıkmış sizde var mı böyle bi durum hamilelikle alakalı mı?

Aynen yaaaaa duruma göre ihtiyaca göre hepsi şekillenicek zaten 😂😂 bu arada spor sütyeni gibi önden çıtlı sütyen söyledim demiştim ya geldi onlar, beğendim ama shein hep böyle yapıyor normal poşete koyuyor kargoda süngerleri bozulmuş, o yüzdenn 👎🏻👎🏻🙄
Yaa☹️ ben de normal yarim atlet gibi aldim ama sungerli. Cook rahat ettim. Bedenini buyuk aldim L. Ama hic sikmadi yatarken bile kullandim sonra havasizliktan midir bilmem inanilmaz meme kasintisi yasadim cikarinca gecti🤷🏻‍♀️

Back
X