• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar günaydın dün sağlık ocağında tahlillerimi yaptılar (alt) karaciğer değerim 1 ayda 18 den 77 çıkmış sizde var mı böyle bi durum hamilelikle alakalı mı?
benimde 45 çıktı son kontrolde canım , doktorum paketli gıdayı azaltalım dikkatli beslenelim dedi kii ben dikkat ediyorum bu konuda, bir daha ki kontrolde tekrar bakıp ona göre yorumlayacak sanırım. çok üstünde durmadı açıkçası

benimde 45 çıktı son kontrolde canım , doktorum paketli gıdayı azaltalım dikkatli beslenelim dedi kii ben dikkat ediyorum bu konuda, bir daha ki kontrolde tekrar bakıp ona göre yorumlayacak sanırım. çok üstünde durmadı açıkçası
Bende kolostez falan mı diye korktum gerçi bu ara çok hasta oldum aburcubur yedim onun etkisinde olmuş olabilir

Merhaba, bebek hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz. 20+5 oldu hissediyor muyum emin değilim. Bir alt kısmında bir göbek deliğinin sol üstünde günde 4-5 kere yakalıyorum belki ama bağırsak hareketi de olabilir emin olamıyorum. Doktor gece yattığında dinle kendini dedi ama gece hiçbir şey hissetmiyorum baya da bekliyorum. 1 hafta antibiyotik kullandım geçen hafta korkuyorum bir şey mi oldu diye :(
Bir de tetanoz aşısı ne zaman oldunuz ben yaptırsam mı hiç bilmiyorum
Cuma günü detaylı ultrasonum var

Yaa☹️ ben de normal yarim atlet gibi aldim ama sungerli. Cook rahat ettim. Bedenini buyuk aldim L. Ama hic sikmadi yatarken bile kullandim sonra havasizliktan midir bilmem inanilmaz meme kasintisi yasadim cikarinca gecti🤷🏻‍♀️
Aaa kumaşı da yapmış olabilir bazı kumaşlar çok kaşındırıyor 🙄 sen nerden aldınn? Ben şimdi çatlak yağımı sürüyorum hafif hafif ama göğüs ucu için özel bir nemlendiriciye başlamak istiyorum bazen çok hassas oluyor 🥺 buradan alabilceğim bir marka var mı bildiğin sevdiğinn??

Merhaba, bebek hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz. 20+5 oldu hissediyor muyum emin değilim. Bir alt kısmında bir göbek deliğinin sol üstünde günde 4-5 kere yakalıyorum belki ama bağırsak hareketi de olabilir emin olamıyorum. Doktor gece yattığında dinle kendini dedi ama gece hiçbir şey hissetmiyorum baya da bekliyorum. 1 hafta antibiyotik kullandım geçen hafta korkuyorum bir şey mi oldu diye :KK43:
Benim hep sağ alttaydı şimdi baya dönüyor sol üstte de oluyorr her yerde olabilir canım bağırsak hareketleri genelde sesli olur ve ilk zamanlar sırt üstü yatarken belli ediyor kendini. Sessiz sakin bir ortamda dene, biraz göbüşünü mıncıkla uyansın minnoş 🥰 büyük ihtimalle göbek deliğinin altında olacak.

Tetanoz için eğer yaptıralı uzun zaman olduysa önemli diyorlar canım. Ben almanyadayım en erken 28. Haftada yapılıyor dediler pinarindunyasi pinarindunyasi sana doktorun bilgi verdi mi bilmiyorum benimki vermemişti 25. Haftada gittim aile hekimi söyledi 🤦🏻‍♀️

Stres yapmıyorsun dimiii 💕 inşallah çıkmaz hiçbir şey ama çıkarsa da bunu şimdiden bilmen olabilecek en iyi şeyyy o yüzden için rahat olsun 😘😘
Evett evett kuzumm yok kizzz hic strest yapmam böyle seylere herkesin bi derdi oluyo mutlakaa 😁 aksine çok rahatım

Bende kolostez falan mı diye korktum gerçi bu ara çok hasta oldum aburcubur yedim onun etkisinde olmuş olabilir
abur cubur kesinlikle etkiliyor birde düzenli kullandığın ilaç varsa oda etkiler, ben tiroid ilacı kullanıyorum mesela doktorum ona da bağladı biraz, kolestazın en büyük belirtisi el ayak kaşıntısı ama uyutmayacak derecede, korkma Allah'ın izniyle öyle bir şey değildir :)

Merhaba, bebek hareketlerini karnınızın neresinde hissediyorsunuz. 20+5 oldu hissediyor muyum emin değilim. Bir alt kısmında bir göbek deliğinin sol üstünde günde 4-5 kere yakalıyorum belki ama bağırsak hareketi de olabilir emin olamıyorum. Doktor gece yattığında dinle kendini dedi ama gece hiçbir şey hissetmiyorum baya da bekliyorum. 1 hafta antibiyotik kullandım geçen hafta korkuyorum bir şey mi oldu diye :KK43:
senin haftalarında kasıklarımda hissediyordum , bağırsak hareketine benzer hareketler oluyor bide böyle tık tık tık diye atma gibi oluyor aynı yerde kelebek kanat çırpar gibi oluyor. Antibiyotik bende kullandım öyle kendini strese sokma bir şey olmaz Allah'ın izniyle, verdikleri antibiyotikler plesantadan geçemeyecek şekilde, tetanozu benim doktorum önerdi yaptırdım ona doktorunla karar verin canım , detaylıdan da sağlıklı hayırlı haberler alın inşallah :)

bence çikolatalı süt iç :)) çok daha işe yarayabilir yada meyveli kefir olabilir
Akşam deniyeyim bunu yoksa bu kız sürekli uyuyor.
Bende arkadaşlar gibi sağda hissediyorum karnımın altında tık tık atıyor gibi bide sanki yer değiştirdiğinide anlıyor gibiyim. Ama işte ben kuvvetli hareket bekliyorum çünkü şükür kilosu boyu iyi ve doktorda sağlıklı bir bebeğiniz var dedi detaylıda.

senin haftalarında kasıklarımda hissediyordum , bağırsak hareketine benzer hareketler oluyor bide böyle tık tık tık diye atma gibi oluyor aynı yerde kelebek kanat çırpar gibi oluyor. Antibiyotik bende kullandım öyle kendini strese sokma bir şey olmaz Allah'ın izniyle, verdikleri antibiyotikler plesantadan geçemeyecek şekilde, tetanozu benim doktorum önerdi yaptırdım ona doktorunla karar verin canım , detaylıdan da sağlıklı hayırlı haberler alın inşallah :)
Benim hissettiklerim o zaman bebek hareketi değil çünkü hiç kasıkta hissetmedim. Herkes hissedince ben de kendimi fazla dinlemeye endişelenmeye başladım

Benim hissettiklerim o zaman bebek hareketi değil çünkü hiç kasıkta hissetmedim. Herkes hissedince ben de kendimi fazla dinlemeye endişelenmeye başladım
şöyle tarif edeyim , göbek deliği ile vajina arasında o bölgede hissediyordum , bahsettiğim şekliyle, kimi insan geç hissedermiş endişelenme yakındır :) ben net hissediyorum dediğimde 21+lardaydım şuan 24+5 im bazen yine kıpırdamıyor , biraz bebeğin mizacı biraz vücudumuz ile ilgili

Back
X