- 25 Ağustos 2019
- 62.478
- 119.954
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #12.121
YaaaaYarin doktora gidecegim jou muhtemelen dahiliyeye ordanda diyetisyene yol gorunuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaYarin doktora gidecegim jou muhtemelen dahiliyeye ordanda diyetisyene yol gorunuyor![]()
Canım çoğumuzda bu sorunu yasıyoruz maaleseff 149 tabi çok bolbol su ve evde kontrol et hep hastaneye sürekli gidipte kan veremezsin kii bende şeker makinesi alcam benimde kontrol görunüyor sınıra yaklaşmış durumda benimki bi varla bi yok arası benim şeker dahiliye görünecem bide bugün bende sen gibi düşundüm ama hep iyi gitmicek değil tabi oluyor hamilelikte böyle bazı terslikler sen kontrolunü yap gerisi allaha emanetİyi geceler hepinize güzel haziran anneleri bnde temmuz annlerinden geliyorm ama doğumum muhtemelen detaylı ultrason 30 Haziran'da dediarkadaşlar size bir sorum olck blki aranızda yardımcı olck biri vardır benim şeker yüklemem vardı 50 g içtim şekerli suyu 149 çıktı sinirida geçmiş
Dr dikkat et dedi çok aşırı değil her geldiğinde açlık tokluk testi yaparız o kadar başka bilgi vermedi sizce neler yapmam lazım yada bu çokmu kötü uyuyamıyorum düşünmekten
eyvah eyvah babası da dağınık yandımOzaman kişiliğin karakterine göre öyle bence ya ben kızımda görmedim amabelki ergenliğine değişiyorr ama kuzenimde ikizler hic oyle gormedim sadece dağınığim diyo![]()
Kızımda çok dağınık yaa oyuncakları topluyorum arkamdan geriye hoop atıyo yastiklar yerlerdeeyvah eyvah babası da dağınık yandım![]()
Günaydın CanoooGunoo kızlaarr![]()
Hareketleride öyle olmuyo tabi ayak görünur falan çok nadirdir oKızlar
Benim bebekte baş aşağıdaydı 2 hafta önce bilmiyorum hala öyle mi ama ben hareketlerini en çok akşam yatınca görebiliyorum Maşallah bıcır bıcır öyle çok sert bir tekme felan atmıyor ama sanırım biraz daha güçlendi dün hareketlerini biraz daha net hissettim. Böyle kimilerinin derisinden bebeğin ayak izi felan görünüyor ya benim öyle değil birde ben hala göbek çevremde hissediyorum hareketlerini birde aşağıda bazen çok baskı yapıyor kalk çişe git diyor resmen sizce normal mi bu hareketler.
Benim kullandığım eczaneden paralı alıyorum FORTE-D yazıyor ekmeğe döküyorum kahvaltıyla beraber yiyorum öyle oluyor 3 damla damlatıyorumBirde damla olarak D vitamini kullananlar var mı aranızda ve kullanıyorsanız nasıl içiyorsunuz ben ekmeğe damlatıyordum o şekil yutuyordum da midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum ekmeği çiğneyemiyorum başka nasıl alabilirim.
Nasılsın canımm herşey yolundamı![]()
Allaha şükür görünürde birşeyim yok jou iyiyiz İnşallahHareketleride öyle olmuyo tabi ayak görünur falan çok nadirdir o
Çok norrmmaall hiçbirseyciğin yok kuzum bendede çok oluyor altıma işediğim bile oldu anlamadan idrarıma oyle bi basıyoki acayip canimı acıtıyorr koştur koştur wc ye ha böylee
![]()
Benim kullandığım eczaneden paralı alıyorum FORTE-D yazıyor ekmeğe döküyorum kahvaltıyla beraber yiyorum öyle oluyor 3 damla damlatıyorum
Benim de baş geliş kızım , dediğin gibi akşamları daha net görüyorum bende , baş aşağıda olduğu için baskı normalmiş elifKızlar
Benim bebekte baş aşağıdaydı 2 hafta önce bilmiyorum hala öyle mi ama ben hareketlerini en çok akşam yatınca görebiliyorum Maşallah bıcır bıcır öyle çok sert bir tekme felan atmıyor ama sanırım biraz daha güçlendi dün hareketlerini biraz daha net hissettim. Böyle kimilerinin derisinden bebeğin ayak izi felan görünüyor ya benim öyle değil birde ben hala göbek çevremde hissediyorum hareketlerini birde aşağıda bazen çok baskı yapıyor kalk çişe git diyor resmen sizce normal mi bu hareketler.
Birde damla olarak D vitamini kullananlar var mı aranızda ve kullanıyorsanız nasıl içiyorsunuz ben ekmeğe damlatıyordum o şekil yutuyordum da midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum ekmeği çiğneyemiyorum başka nasıl alabilirim.
Alla allaa 4 damlada çok değilki belki açkarna yapıyorsun öyle biraz ye kahvaltını ustüne onu yutAllaha şükür görünürde birşeyim yok jou iyiyiz İnşallahTabi arada ağrı sızı oluyor ama geçiyor hamileliğin süsleri galiba onlarda.
Sevindim yazdığın şeylere o zaman devam
Bende Coloned-D kullanıyorum 4 damla
dediğim gibi ekmeğe damlatınca çiğneyemiyorum yutamıyorum iki gün önce ne varsa çıkardım o yüzden dedim acaba başka yolu var mı içmenin. İki gündür direk ağzıma damlatıp yutuyorum ya.
En hareketli oldukları dönem 30-32. HaftalarmışKızlar 30.haftadan bildiriyorum. Bebeğin tekmeleri can yakıyor...![]()
doğru sola yada sağa yatınca daha çok hareket ediyor :) oda sanırım keyifteeenEn hareketli oldukları dönem 30-32. Haftalarmışen çok da yan yattığımızda hatta sol yana yattığımızda hareket ederlermiş
![]()
ödem oluyordur kuzum evet su ödemi atıyor . maşallah sana4gunde. 1kilo vermişimsanırım ödemden şişiyodum fazla çıkiyodum tartıya 2.5 litre su içiyorum boyna
Oluyorr benim en çokta ellerim araları üstleri heryerii bulaşıkları bile eldiven takıyorum artık yatmadan krem sürüyorum hep nekadar fayda edersebenim cildim çok kuruyor kızlar yaa ellerim dudaklarım hep çatlıyor , sizde de oluyor mu ?
Evet maalesef ve çözüm bulamadım eşim ıspartaya gitmişti hakiki gül mayası istedim ona başlıcambenim cildim çok kuruyor kızlar yaa ellerim dudaklarım hep çatlıyor , sizde de oluyor mu ?